ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

NM, camping, dyreparken og Hove!~

01.07.2012 00:30 / 2 kommentarer ..


Jeg sverger, jeg har så ufattelig mye å skrive om akkurat nå!

Jeg har nettopp kommet hjem etter en uke borte på andre siden av landet. Tilbrakte 3 dager i Stavern/Larvik og 6 dager litt utenfor Arendal.
Først var det korpstur, på camping. Vi deltok i NM i 3.divisjon på lørdag, hvor vi kom på 6.plass! Storfornøyd med det, da det var 14 deltagere. I fjor var det 11 deltagere, og vi kom på 9.plass, så vi har hatt en enorm forbedring! Nå har jeg dessverre avsluttet mine 10 år i skolekorps og innenfor kulturskolen på Os, men tro meg; jeg kommer tilbake. En gang!
Etter en fin dag på Høyt & Lavt Aktivitetspark ble mine år som skolekorpsmusikant avsluttet. Men jeg fortsetter som musikant på Manger FHS, og forhåpentligvis videre etter det, hvor nå enn jeg måtte ende opp.

Jeg har også vært på Hove! Har hatt en utrolig koselig uke med Kristian og Nina. Om vi så har slasket foran TV'en, spilt kort eller vært på alle slags konserter; så har ihvertfall jeg hatt det gøy! Takk for at min første Hovefestival blir om til et så godt minne. :3
OG jeg var i dyreparken! Med Kristian.. for andre gang i mitt liv. Jeg lover dere, har ikke hatt det så gøy på lengeee. :3 Sprang rundt som en tulling og tok bilder av dyrene (spesielt løvene, surikattene og ringhalelemurene). DE ER SÅ SØTE AT JEG DØØØØØØØØR. Holy moly, følte meg som en femåring med et kamera i hendene i.. bassenget. Om det gav noen mening? Hahahha, ohwell.

Det som er dumt er at jeg ikke finner ledningen til kameraet mitt, så jeg får ikke lagt ut noen bilder enda, uansett hvor mye jeg har lyst til det. D:  Så det får vente til senere, og dere skal også få litt oppdateringer på hva jeg har kjøpt iløpet av denne reisen, og litt i forkant!         .....(noen må holde meg borte fra butikker, ass. jeg går amok!)
Men igjen; jeg bruker instagram nokså aktivt, så legger ut noen bilder derfra. :3

Have funz!

 
ÅÅÅÅH, JEG VAR PÅ BILLY TALENT KONSERT BTW! Det var amazinggggggggg~ *-*
 
Tappert forsøk på å få et noen lunde "bra" bildet av korpset. Takk for alt, dere er en flott gjeng! :'3
 
Ensom på en Statoil langt uti huttiheita.. Etter et tappert forsøk på å prøve å komme meg fra Stavern til Arendal med buss.. og fire busskifter.
Jeg gav opp under det andre busskiftet, og stakkars Kristian og Nina måtte komme og hente meg. 

  
Hoveeeeee, lalala. Masse folk. >: 
 
Fått en intens kjærlighet for slush, og fikk overtalt kassedamen på kafesaken på Hove til å gi meg et halvliterskrus istedenfor et sånt lite glass, for dobbel pris. NOMNOMNOM
 
Bilde fra dyreparken på torsdag. :3
 
Neroooooo! Det var dødsgøy. :3  Om dere lurer på hvorfor jeg står såpass langt bak.. Jeg har klaustrofobi.

Stay tuneeeeed~ ouo 


Eksamen og nye extensions~

14.06.2012 13:15 / 2 kommentarer ..


 

Jeg holder nå på med forbereding til praktisk eksamen i design og arkitektur, som jeg har i morgen. Er litt redd for at det blir en vanskelig oppgave, men jeg tror det skal gå fint! Jeg føler selv at jeg har forberedt meg godt, og at jeg er klar nesten uansett hva som skulle bli oppgaven i morgen.

 

Fikk mine nye extensions i går! De er hele 62cm. lange, og siden jeg er så lav rekker de meg helt nedenfor buksekanten ._.
De er kjempegod kvalitet på (ihvertfall etter min mening)!
Bestilte dem fra Headkandy for under en uke siden, og tok bare 5 dager før jeg fikk dem! Svært fint og praktisk pakket sånn at man fikk åpne og se på én av extensionsene, sjekke fargen og kjenne på kvaliteten. Om man ikke liker de kan man sende de tilbake, så får man pengene igjen. Jeg ble overrasket når jeg åpnet den "prøvedelen", fordi det var sååå mykt!
I tillegg er de ikke slik som mange extensions er, altså tynnslitt i tuppene.
Disse er klippet rett av, så de er tykke og fine hele veien (måtte faktisk klippe dem i tuppene for at de ikke skulle være for beint klippet av!

De er ekte, kan farges og varmebehandles.
Anbefaler dem virkelig!

Har dere noe å gjøre på skolen nå- rett før ferien? 


Som om jeg ikke hadde nok å gjøre..~

08.06.2012 20:09 / 8 kommentarer ..


Kjente hjertet mitt stoppe i det det ble lest opp at min klasse hadde kommet opp i historie muntlig i går, og ikke var påvirket av streiken. Det var det verste jeg kunne komme opp i, etter muntlig spansk! MYE heller norsk eller RLE, jesus. Ohwell, dette blir min 3 eksamen i år, også skal jeg ha en praktisk i kunstfag på fredag (tjohei!). Ikke bare er historie ganske vanskelig i seg selv, men vi har 2 års historie i pensum. Takk og lov for at jeg fikk et noen lunde interessant tema: Den industrielle revolusjonen i Storbritannia. Vel, det kunne da vært verre? Det er ikke så ekstremt mye politikk osv. innblandet, så jeg slipper unna en del av det (om jeg er heldig). Skirver side opp og side ned med informasjon, for å klare å plukke ut det viktigste, da jeg bare har 15 minutter på meg til å presentere. 

Tumblr_m4udck8kty1r0wec0o1_1280_large

 

248194_2286757865160_1895502870_n_large

 

Skal ta en liten pause fra puggingen nå, og se på Fairy Tail med kjæresten min! Takk og lov for at jeg har hele helgen på å forberede meg..
Bye, nii~ 


Ettersom tiden går..~

05.06.2012 14:08 / 2 kommentarer ..


Jeg er her igjen! Tilbake for fult denne gangen da (kan man ihvertfall håpe på). Jeg kan godt si det at den siste måneden har vært travel og at det har skjedd svært mye. Jeg la bloggingen på hyllen for en stund, sånn at jeg kunne fokusere på alt det andre som har skjedd i det siste. Jeg avsluttet russetiden min, nøt det fine været vi hadde her i en uke, hvor det var så varmt at jeg faktisk slet med å være ute midt på dagen, i solen (det ble faktisk ubehagelig etter en stund!), avsluttet et par kunstprosjekt, tok de to siste skriftlige eksamenene mine og reiste til Oslo med kjæresten min på konsert! Men jeg har ikke glemt dere eller bloggen, langt ifra.

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg blitt ganske flink til å bruke instagram. Så om du vil så kan du laste det ned på mobilen, og følge "mintweee" (med tre e-er). :3  Legger ut litt bilder fra den siste tiden~

 

Har kjøpt meg egen kornett! Sjeleglad for å endelig si at jeg har mitt eget instrument.
24 600,-  men kjøpte det på 25% så fikk det for 16 800,-  :3333

 

Deadmau5 konsert i Oslo spektrum 30 mai! Vi bodde tilfeldigvis på samme hotell som Justin Bieber.
Kan fint si at det var.. kaotisk.


Kurt Nilsen sov på hotellet der jeg jobber i helgen, så fikk sneket til meg en autograf! Hihi. 

Og hadde prøveeksamen i dag i Visuelle Kunstfag, så her er mitt resultat etter et forsøk på å illustrere sangen "Det bor en baker" (tid: 3timer).

 

Hvordan går det med dere?
Har dere mye å gjøre for tiden, nå før sommerferien? n_n   
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits