ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Jeg falt av lasset.. igjen.

21.04.2012 14:12 / 0 kommentarer ..


Jeg klarte ikke å opprettholde den korte, men gode perioden min med blogging. Men for dere som bruker instagram, har jeg blitt ganske flink til å legge ut bilder der!

Jeg heter "mintweee" (OBS: tre e-er!) :3
Tar ikke bilde av noe særlig spesielt, bare sånn.. når jeg føler for å legge ut noe. Trenger liksom ikke være så mye mening i et bilde. På bloggen derimot må jeg skrive om noe litt interessant for å holde lesernes interesse oppe.

Såja, da vet dere det! Jeg prøver fortsatt, da. Jeg -vil- blogge daglig igjen! Sådetså. :3

~Sandra


man har aldri nok penger til å kjøpe alt det man har lyst på~

13.04.2012 10:47 / 10 kommentarer ..


Sitter og loker rundt på eBay, atm.. Får så sykt lyst til å kjøpe noe, alt er så fint! ; n ;
Men jeg har ingen penger, og russetiden nærmer seg *sukk*
Vel, deler litt av det jeg sikler etter med dere~ 

Photobucket

Photobucket

 

Photobucket

Okåokå, skal gi meg nå. Men guuud, det finnes så fantastisk mye fint! D:
Gi meg, vær så snill.

Noe av dette du likte spesielt godt?~

 

 

 


fin dag gjør glad pike~

12.04.2012 14:01 / 7 kommentarer ..


Når jeg våknet i dag tidlig var det meste fælt, utenom at kjæresten min vekket meg med det søte smilet hans om munnen. Jeg begynner å bli syk, halsen brenner og mirgrenen har slått til igjen. Jeg var dødstrett og det meste var bare kjipt. Det eneste jeg hadde lyst til var å gå og legge meg igjen og sove godt og lenge. Men sånn ble det selvsagt ikke, så opptatt som jeg er av å komme meg på skolen i riktig tid, og ikke være hjemme med mindre jeg er døden nær, eller ikke klarer å reise meg fra sengen. Vel, så dro jeg meg selv hele veien til skolen, og fikk slengt meg ned bak PC-skjermen, som alltid.

 

Men på slike dager finnes det også små gleder, ikke sant? Jeg fikk igjen kunsthistorieprøven vi hadde en uke før påskeferien begynte, og kan stolt si at jeg klarte å oppnå 5+ på den! Meget fornøyd, om jeg får si det selv, da jeg følte at jeg ikke kunne noe når jeg satt der under starten på prøven og leste på spørsmålene. Tenkte med én gang at dagen var reddet. Men det ble bedre! Jeg hadde glemt å sjekke resultatet på en skrivedag vi hadde i norsk hovedmål 22. februar. Ja, lenge siden, men jeg ble allikevel sjeleglad over at jeg ikke fikk den toeren jeg forventet, men faktisk hadde klart å oppnå 5 på den også! Med norsklæreren som jeg har nå har jeg alltid lugget mellom 4-5. Aldri fått lavere aldri høyere karakter. Så nå, nå på slutten av tredjeklasse; nå skal jeg klare det!


Vel, jeg regner dagen som fin videre. Gode nyheter på skolen, to øvinger i dag som jeg gleder meg veldig til, også skal kjæresten min sove hos meg i natt. :3 Okåokå, jeg har ingenting å klage over.
Jeg har det dødsbra. Jeg elsker virkelig livet for tiden. :')) DET ER FANTASTISK.

552972_10150678799134440_721139439_9273483_893171202_n_large
// http://weheartit.com/entry/26597890 //

 

Dere da, mine søte lesere; hvordan har dere det for tiden?~ 


bloggkick~

11.04.2012 19:41 / 2 kommentarer ..


Wæææ, fikk bloggkick. VIDEOBLOGG FTW!
Hahah, random. :3
Nååå reiser jeg til Kristian! Hejdå~ ouo


nye sko, vær så snill?~

11.04.2012 17:51 / 6 kommentarer ..


Aah, min favorittblogger har give away på sko som er nøyaktig min størrelse (36)!!! 

Flotte-høye-sorte. Akkurat som jeg liker dem!
Trykk HER for å komme til innlegget, og Miras blogg. :3
(Hun tar motefotografi, så om du er interessert i slikt burde du ta turen innom uansett!)
Man kan melde seg på helt til søndag, men selvsagt håper jeg at jeg blir den heldige. :'D 


plexi-radering~

11.04.2012 14:10 / 1 kommentarer ..


Jeg har nå norsk for første gang på en og en halv mnd., noe som er passe slitsomt. Skal ha prøveeksamen neste onsdag (*sukk*), liker ikke.
Menja, vi holder på med plexi-radering i trykk og foto. :3  Det går ut på at man risser inn et bilde i et plexiglass, tar på noe som heter trykksverte(nesten som maling, bare at det ikke tørker så fort), tørker av så det bare er sverte i sporene der du risset, og trykker på fuktet papir. :3 Kjempegøy å jobbe med, selv om det er veldig slitsomt (tungt i lengden). Tok noen bilder, så dere får se. :3 


Har tegnet to forskjellige bilder, hihi.

Wæ, litt uklart, menja. Synes det var gøy å ta bilde av platene, siden de er gjennomsiktige. :'D

Under prosessen. Etter jeg har tatt trykksverte på, og har begynt å tørke det bort. Så ser man bildet mye tydligere i sporene. :3


Jeg tok ikke bilder av selve trykkene, fordi de ser finere ut når arkene har tørket. Men jeg prøvde å trykke med samme platen, bare med regnbuefarger.
Synes det ble kjempekult. :'D

Menja, straks ferdig på skolen, og vi diskuterer russenavn!
OH BTW, har ENDELIG klart å skaffe meg billett til kongeparken (landstreffet i stavanger), og det er under en mnd til vi reiser! :')) Ohgod. Skal være snill pike. >:

Har dere testet ut noen trykkteknikker? :3 


fem måneder, ferien, venner og familie~

10.04.2012 10:07 / 0 kommentarer ..


Jeg regner med at de fleste har fått med seg at det har vært påskeferie? Ja, tenkte meg det.


Vel, nå har det seg slik at jeg har brukt ferien til litt av hvert. Jeg har vært i byen (to dager på rad, faktisk!), og vært med noen av mine søte venner. Javiera hadde besøk av Emma, som jeg ikke hadde sett siden sist gang hun var hos henne (i høstferien, om jeg ikke husker feil). Så jeg hadde savnet dem begge! Jeg dro rundtom på kameraet hele tirsdag, men tok bare et par bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På onsdag kom tanten, onkelen, kusinen og fetteren min på besøk fra Oslo. Kusinen(5) og fetteren(2) min er så fantastisk søte, og det er egentlig veldig merkelig å følge med på hvordan de vokser opp. De reiste hjem igjen på søndag, da. Var trist å måtte si hadet igjen, med tanke på at jeg mest sannsynlig ikke får se dem igjen før i sommerferien. >:

 

Fredag 6. april var det fem måneder siden jeg og Kristian ble sammen. :3  Jeg fikk et kjempesøtt smykke av han, hihi. ( muu, har ikke tatt bilde av det. >: ) MEN! Jeg har bilde av ringen jeg fikk av han for snart en måned siden(oi, nå høres det ut som om jeg bruker han ; n ; DET GJØR JEG IKKE). Finefine ringen. :3 Og tenk jeg fikk den bare fordi jeg var flink å spille på konkurranse, og fordi han hadde lyst  ; u ;
OG istedenfor påskeegg elns så fikk jeg to pakker hver med både jordbær, bringebær og blåbær~ ouo   Verdens søteste kjæreste, sa du? HIHI, VET.

 

Men jeg sitter på skolebenken nå, og må jobbe med oppgaver. Ikke blogge, hahah.
Hejdå, sötiser!~   
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits