ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Inspirasjon~

30.04.2011 21:56 / 0 kommentarer ..


Fant ut at det kanskje er påtide å fortelle litt om hva jeg holder på med/er opptatt av? o.o

Jeg går da altså på StFo2, som er Studiespesialiserende med Formgivingsfag. Om du vil lese litt mer om linjen på akkurat den skolen jeg går på, se HER (det er en artikkel som ble skrevet i høst, der jeg og 5 andre fra samme linje som meg ble intervjuet). Hovedsakelig er egentlig linjen det samme som vanlig studiespeialiserende, eller gymnas for den del. Det som er i tillegg, er formgivningen. Altså kunst generelt~  Tegning, maling, tekstil/tre-arbeid, photoshop, typografi, trykk-teknikker og mye annet! Jeg stortrives, og er snart ferdig med mitt 2 år! Roma-turen jeg skal på om én uke, er klasseturen alle 2-klassinger reiser på (dette gjelder ikke bare Fusa, men andre skoler med denne linjen, også).

NOK OM DET! Over til hva jeg vil gjøre etter VGS.
Jeg vil bli kles-og interiør designer. Det er ihvertfall det jeg ønsker. Andre ting som hadde vært interessant, og som jeg fortsatt vurderer er ting som:  grafisk designer, spill-designer, stylist,  musiker, musikk-lærer (på kulturskole/privatlærer), anime/manga-tegner/skaper. Jeg har mange andre ting jeg tenker på, og det er ikke lett for meg å velge. Det at jeg er interessert i så mange forskjellige ting, gjør at valget mitt blir betydelig større.
Men, om jeg nå velger å gå for kles-og interiør designer;
Da går første året etter VGS til Folkehøyskole! Med musikklinje, på Manger. Kun ett år, vel og merke. Dette er fordi jeg trenger litt "pause", og tenketid.  Men jeg vil holde meg unna det å ta friår, fordi det er så lett å dette ut av "systemet", da D:
Etter det, er planen å ta videre utdannelse i Tokyo, helst i Harajuku. Grunnen til at jeg velger det, er ikke fordi det er mainstream. Det fordi jeg er interessert i å designe klær, smykker, ting og møbler som er annerledes. Tokyo vil da være den perfekte byen for dette, etter min mening.

Unnskyld for lang tekst! D:  Men jeg legger inn en del bilder nå, som er ren inspirasjon. Det kan godt hende at dere finner ut at dere liker noen av bildene, men andre ikke. Det kan ha med å gjøre at jeg har en så spesiell stil, at den går over flere ulike "faste stiler".
Here we go~
håper folk skjønte det at jeg elsker blonder, gammelrosa/beige/kremfage, sløyfer, frynser og skjørt som går opp til midjen *u*


Wow, ok. Mye tekst, mange bilder o_o
Tror dette blir sånn.. delt innlegg. Og jeg oppdaterer sikkert litt oftere, sånn at det ikke blir så mye på en gang D:
Om dere er interessert, da :3  Jeg synes det er gøy, hihi. Liker bilder av klær. Og som dere sikkert skjønner er jeg forelsket i skjørt og kjoler.  OG SKO, SKO MÅ FÅ ET EGET INNLEGG. Omg, føler meg som den.. moteopptatte freaken. Men jeg er ikke det, jeg bare liker fine klær, og kle meg fint.

Hva synes du om bildene? n_n
Likte du noen av dem spesielt,  


sliten~

30.04.2011 21:03 / 0 kommentarer ..


Og igjen.. jeg er utslitt.

Tung dag på jobb, med ganske mye å gjøre. Varmen hjelper IKKE D:
Det var en skikkelig merkelig mann der.. Eller, de er en gjeng. 4 stykker, trøndere. De jobber oppe med senteret her, fordi de bygger en ny del på det.. igjen. IHVERTFALL. Han har vært borte i resepsjonen hver time siden i går ettermiddag, for å hente isbiter. Ja, isbiter. Fordi de drikker whiskey. Så, om du tenker deg en skål med isbiter. Én gang i timen, i ca. ett døyn. Hvor mange flasker har gått med på 4 menn? Jeg tipper 7.. eller fler. Ihvertfall var han helt space, fordi han spurte etter nr. mitt :c  Men jeg er for kul for en gammel trønder som han ((: Høhøhø. 

Jeg skal forresten skrive et innlegg som ikke er så.. blogg-ish, etterpå! Sååå, stay tuned! :3

Tumblr_ljx25xiwww1qfly3po1_500_large
oh, so prewtyyyyy n_n


Byen med puser~

29.04.2011 23:46 / 3 kommentarer ..


Kooooos i byen i dag! Hihi, i dag var det spesielt gøy, av en eller annen grunn.. Det kan ha noe med å gjøre at det er så SYKT fint væææær! Blir så glad av det~

Sorry, men jeg er SKIKKELIG sliten etter denne dagen, altså. Så jeg tror bare jeg sier god natt, og legger meg :3
..Jobb i morgen, fra 07.30-15.30. Har 50 pers til frokost, 2 konfirmasjoner og en 80-års dag, så skal få nok å gjøre ._.  Derp. (MEN PÅ SØNDAG ER DET 1.MAI. OG DET ER RØD DAG. SOM VIL SI AT JEG FÅR BETALT FOR 16 TIMER, NÅR JEG JOBBER 8! YAAAY~)

Tumblr_lkfenoyv2f1qjb0cko1_500_largewiwi, natta søte~


Vil ha helg..nå!~

29.04.2011 11:03 / 2 kommentarer ..


Tumblr_lk5spvcwz11qhrox8o1_500_largetrollololol  c:


Denne dagen burde gå fortere. Jeg liker ikke at vi bare sitter her og er usosiale. Det er iskaldt her inne, og ute skinner solen og det er varmt!  Tross at det er fredag, har jeg lørdagsfølelse. Jeg tror det er pga. at vi ikke begynte på skolen før på tirsdag ._.

En annen grunn til at dagen burde gå fortere er at jeg skal til byen etter skolen i dag også. Det er morro, men håper virkelig det er flere folk der i dag enn i går. Vi møtte på Bekka og noen andre, men det var bare for noen få minutter, liksom D:  På en annen side vil jeg dagen skal gå sakte. Fordi da virker det som om jeg får vært med folk lenger.. Dette er muligens siste dagen jeg ser Marius før jeg reiser til Roma, noe som virker.. uvirkelig? Det har aldri gått så lang tid mellom de gangene vi har møttes, siden vi ble kjent. Så det blir litt.. merkelig, isåfall. Og jeg kan ikke si at jeg akkurat gleder meg  :c

Jeg tenkte på noe litt tidligere i dag;  er dere interessert i å se bilder ifra Roma turen? o.o
Jeg kommer selvfølgelig til å ta MASSE bilder, men om ingen er interessert i å se dem, så orker jeg ikke bry meg om det, heller. Jeg tar med meg pc'en til Italia, men jeg aner ikke om vi har nett. Så jeg får lagt innpå bildene underveis, også kanskje jeg får oppdatert litt, ihvertfall. Så kan jeg heller lage et laaangt innlegg om det når jeg kommer hjem?
Eller hva sier dere? :'D  *kommenter hva du synes :3*

Nå får jeg jobbe litt mer med norsken, altså. Også har jeg Sam. fag presentasjon etterpå, derp! Ikke forberedt-ikke forberedt (fordi jeg fikk ut oppgaven i går, og valgte tema rett før skolen var ferdig ._.)
Hade, puser c: 


TROLLOLOLOL~

28.04.2011 19:55 / 0 kommentarer ..


Wii, jeg er hos Marius atm :3  Vi var egentlig i byn, men det var så få folk der at vi ikke orket å være der, høhø. Derfor bare chiller vi her, og er.. svært sosiale som sitter på pc'en og ser på TV.. hver for oss. Hahah, det er ikke så ille som det virker, altså. Høhøhø~

Men han er så raaaar, og ser/hører på de rareste tingene. Også synger han o.o Fyfaen, særing.

lekwncvspgken.. ikke være mer usosial nå, hihi. Hadebra,søte c':

vi så en japansk spisshund i byen i daaaag! de er så poefnoe fine *-*
mwaaaah, gief me one. NOW D:


Skole, skole og mer skole..~

28.04.2011 13:58 / 0 kommentarer ..


Jeg har funnet ut det at de 2 neste ukene er STAPPET med forskjellige ting jeg skal, og må gjøre. Ikke er jeg særlig innstilt på dette, og ihvertflall ikke forberedt. Men det er vel ikke noe jeg kan gjøre med det, så får bare gjøre det beste ut av det!

Akkurat nå har jeg Sam. Fag, og lærern er.. spesiell. Hun lar oss ikke spise eller noe i timen, teite dame. Hun påstår det "frister" de andre, og at vi kan ødelegge pc'ene o.o Derp, lol.

Etterpå reiser jeg til byen, for første gang på over én uke! Det er ganske så unormalt når det gjelder meg c':  Pleier være der minst 2 ganger i uken, av og til 4-5 ganger, mwahahha.

Men nåååå, skal jeg være flinkbarn å jobbe. Hejdå~

Tumblr_lk9tocnkyo1qbdqo5o1_500_largefuck yeah, it's spring.


matte, stress..~

27.04.2011 14:00 / 4 kommentarer ..


Har mattetime nå, og vi øver til tentamen. Er allerede på førstkommende onsdag, så det kan jo bli litt.. slitsomt. Jeg har ikke noe imot matte, egentlig. Ikke er jeg så ekstremt dårlig heller. Men jeg har et ekstremt stort sprang på karakterene mine. Fikk 2+ på tentamen til jul, men på alt annet har jeg fått 5'ere og 6'ere på :cc  Så jeg MÅ frå bra på tentamen, om ikke begynner jeg å grine. Fordi.. da må jeg tvinge meg selv til å ta P2 matten om igjen. Seriøst, jeg går ikke ut VGS. med 4 i matte, det går ikke. Skal ha 5'er, ehehe. *være litt g33k*

 

Dash-snow1_large
unnskyld for at jeg var så emo-ish på noen av innleggene tidligere..
men nå er alt bræææææ~

Har dere mye tentamener/prøver nå som sommeren nermer seg? D:


Nytt fra Oslo~

26.04.2011 23:38 / 3 kommentarer ..


Lovet dere at jeg skulle legge ut bilder av ting jeg kjøpte i Oslo :3  Denne gangen var jeg litt sparsom med pengene, siden Roma-turen er om bare 2 uker. Neste gang skal jeg definitivt bruke mer! ..Men ikke noe fjas her, bare bilder, for det meste~

tenkte på å kjøpe denne sist gang jeg var på neo tokyo, men det ble denne gangen istedenfor 8D
Neo Tokyo@Arkaden: 29,- 


pokémon ramen, wii! gav bort ene boksen til marius, siden jeg er så grei og sånn c:
Neo Tokyo: 29,-

Tre ulike plakater~
Jeg fant ut at de passet fantastisk bra inn på rommet mitt 8D
Om dere lurer; Ja, det er en bbycks og pokémon ball klokke. Ja, det er penger i hyllen til høyre. Ja, du kan se et GAMMELT bilde av meg i midterste hylle + billetter til Rihanna, parfyme og mye annet tull. Ja, til venstre er en liten.. "samling" av Hello Kitty ting.
(henger rett over sengen min, btw :3)


Sebastian og Ciel fra Kuroshitsuji

Hatsune Miku fra Vocaloid

Vampire Knight
Og btw..
Neo Tokyo: 49,- (pr. stk.)

Også fikk jeg litt ting av tante og onkel, noe jeg er veeeeldig glad for :3

skisseblokk og kullstifter


kjempefine sko fra zara *u*
(kjøpt for noen år siden, men tanten min har aldri brukt dem. for dere som ikke vet det, er jeg totalt obsessed når det gjelder sko)

enda ett par sko, fra roots (også ett par år gamle)

( æsj, merker på platen D: )
søte øredobber med fugler og lyserosa fjær n_n

Det var deeeet!
Kunne sikkert tatt noen bedre bilder, men brukte bare sånn 5 minutter, så ble bare raskeste utvei, haha.
Hva synes dere?  c:


Anngående undersøkelsestingen~

26.04.2011 22:18 / 3 kommentarer ..


Når det gjelder den undersøkelsen jeg har holdt en stund nå (på høyre side, i menyen på bloggen min), så har jeg nå kommet til 40 stemmer. Problemet mitt er at 9 av dem er på  "Other", og jeg har ikke fått noen forklaring på hva annet dere vil lese om! D:  Så vær grei å skriv det her, eller i et hvilket som helst innlegg egentlig, bare.. Jeg må vite det, for å kunne gjøre noe med det, liksom~

(oppdaterte forresten undersøkelsen for dere som ikke så det, med at det også er et alternativ som heter "vlog".  det er mulig å stemme flere ganger, så om dere vil ha det, vær grei å merk av? n_n)

Dango+daikazoku+clannad_largearigatou gozaimasu!~


forever alone..~

26.04.2011 21:57 / 4 kommentarer ..


Mariuspus reiste ifra meg..  ;__;
.......FOREVER ALONEEEEEEEE!!!  eehehe, jk. c:
Men det var kjipt, derp. Hadde ikke sett han på nesten en uke!

Skoledagen gikk egentlig ganske fort unna i dag, men det blir verre med morgendagen. Vi har matte, derp. Noe som drøyer syyykt ut.

I dag var jeg på øving på kulturskolen for første gang på 3 uker :3  Skal spille konsert 19 mai, om noen er interessert~ (konsert for de litt "viderekommende" på kulturskolen). Fikk masse skyt, hahaha. Liker skryt. Har øvd noe helt sykt på 2. satsen av det stykket jeg spilte på Hordablæsten i mars (les mer her). Så jeg skal ihvertfall spille 1. satsen (den på videoen) også kanskje 2. sats også n_n  Hihi, synes det er morro å spille, selv om det tar mye av tiden min.
I morgen er det korpsøviiiing. Også.. 6 mai, konsert! *hint-hint*


1106077-10-1303079207485_largenoen lurte på hvor jeg henter slike.. "randome" bilder fra. alle er hentet fra weheartit~

 

Tenkte mye over det i dag at det bare er 2 uker igjen til vi reiser til Roma med klassen! Gleder meg helt syyyyykt. Har faktisk klart å spare opp litt lommepenger, flinke meg! :3

Men nå skal jeg slutte å skrive tull som ingen bryr seg om, hahaha~
Hejdå c: 


Hjemme~

25.04.2011 20:52 / 0 kommentarer ..


Daaa var jeg kommet hjem!  Litt godt, i grunn. Så jeg har såvidt begynt å pakke ut, men tror ikke jeg orker ta alt i dag. Fikk desverre ikke vært med Marius i dag, siden vi ikke kom hjem før klokken var 7  D:  Og akkurat nå er han skikkelig teit og vil bare sove :cc

 

Men jeg må vise dere en litt kul sak! :'D
Det har seg sånn at onkelen min jobber for Nestlé (Jeg aner ikke hva han jobber som, men han reiser hele tiden til Sveits og sånn, så tror han er en type leder o.o ). Men ihvertfall. Han får en del ting igjennom jobben (ok, veldig mye), sånne ting som sjokolade, Nespresso maskiner, barnemat, whatever. Ihvertfall, så gav han bort en Nespresso maskin til oss! :3  For dere som ikke vet det, er det en kaffemaskin som lager kaffe ved hjelp av små kapsler.

 

en sånn en! :'D

Og for meg som er VELDIG glad i for eksempel cappuccino og caffe latte, var jo dette bare sånn.. Himmelen, hihi. Så, jeg fikk testet ut denne saken nettopp, og har nå en kopp med.. Arpeggio? Lolwhut, whatever. DET VAR GODT. Sikkert få på min alder som er slik som meg..: KAFFEEEEEE *U*
mwihi, men jeg liker det, og om dere ikke gjør det, så synd for dere 8D mwohahaha.

Ellers har jeg litt nye ting jeg skal vise dere, men jeg tror jeg tar det i morgen. Fikk blandt annet to par sko av tanten min, hihi~

Nå skal jeg drikke opp kaffen min, og se litt på anime n_n
Hadebra, sötiser~


Da reiser man hjem~

25.04.2011 09:21 / 3 kommentarer ..


Siste dagen av ferien i dag, så en 8 timers lang biltur venter oss.. Vel, jeg kan egentlig ikke klage, siden jeg bare sover hele veien. Jeg skal kanskje være med Marius når jeg kommer hjeeeeem n_n  Om det ikke blir for sent, da~ Med tanke på at da må jeg sitte én time i buss.. DERP :c  Flytt til meg, din tulling. Så jeg slipper å reise over hele Bergen for å være med deg.

Tumblr_lk6ry8erzk1qjstu3o1_400_largehva skal du i dag?


Gaupe tegnet med kullstifter~

24.04.2011 21:42 / 6 kommentarer ..


Jeg fikk et sett med nye kullstifter av onkelen min her om dagen, og jeg fant ut at jeg måtte teste dem. Det gjorde jeg ved å tegne en tegning til han! Og resultatet kan du finne her:

KLIKK PÅ MEG FOR Å SE TEGNINGEN, SIDEN BLOGG.NO ER SÅ TEIT OG IKKE LAR MEG LEGGE DEM UT HER :3

Fortell meg gjerne hva dere synesssss, hihi~
Lalalala, ja ikke mer å si, hade.

jeg har migrene... hjelp meg. 


Oslo, dag 4~

24.04.2011 19:58 / 6 kommentarer ..


I dag møtte jeg Ina for første gang! Det var skikkelig koselig, selv om det er søndag, og alt er stengt.. Så det eneste vi gjorde var egentlig å gå frem og tilbake på Kløfta (fordi selv om det var søndag, var det ikke mer dødt enn vanlig.. det skjer IKKE noe her ._.).  Men det er en Kiwi som er søndagsåpent her, så vi kjøpte iiiis. Så var jeg så dum at jeg la igjen pengene mine hjemme, så når vi gikk ut igjen og jeg ble tørst, hadde jeg ikke penger :c  Men Ina var søt og kjøpte brus og seigemenn til oss :'D ♥Så vi var kule og lekte på togskinner og tok bilder i vinduene! c':

Jeg har hatt en kjempekoselig siste dag her på Kløfta, og kan ikke vente med å komme tilbake! Noe som mest sannsynlig skjer til sommern' c:

Nååå orker jeg ikke skrive mer. Jeg skal webbe med Marius, hihi♥  Så hadebra~

Takk for en koselig dag, Ina! Håper vi møtes igjen snaaaart♥♥


Siste dageeeeeeen~

24.04.2011 11:17 / 4 kommentarer ..


Vel, da var siste hele dagen i Oslo kommet! Litt trist at vi reiser hjem i morgen, fordi det er utrolig koselig å være her med familien, og slippe å tenke på alt stress osv. hjemme.

Jeg har nå vært så heldig at jeg fikk tak i Ina, så jeg skal møte henne på togstasjonen etterpå!  *glede seg*
Jeg er usikker på når jeg egentlig ble ordentlig kjent med henne, men vi har egentlig snakket en god stund. Og vi ble kjent via Nettby, haha ^^


ikke bli sur på meg, inasøta.
jeg tok bare det eldste bildet jeg fant på facebook, jeg D:
har eldre på pc'en, men blogg fucker seg enda..
 

Så nå skal jeg bare ordne meg litt, før jeg begynner å gå bortover c:
Hejdå, sötisar~


Oslo, dag 3~

23.04.2011 21:53 / 8 kommentarer ..


Wii, så jeg fant ut at jeg ikke skulle skrive så sent i dag, som jeg har gjort de andre dagene. Vi er nettopp ferdig å spise middag og dessert, så nå sitter vi bare ute og prater.

Men i dag var jeg jo med Lone i byen! Vi hadde det kjempefint, og fikk sett på masse gøye ting~  Vi gikk til og med helt opp til slottet, for å plage en sånn gardist  :'D  De tjener visstnok ikke så mye, i følge han. Høhøhø~
Men vi var der ikke lenger enn ca. 2 timer, så jeg prioriterte ikke å ta bilder. MEN JEG HAR NOEN!
OG NÅR JEG VAR PÅ NEO TOKYO, FANT JEG ET DØDS SØTE COSPLAY!

Men siden blogg.no fucker seg totalt, så må jeg stresse med å legge ting inn på photobucket osv.. DERP!!

Oretachi Ni Tsubasa Wa Nai, Cosplay

IMG_0261.jpg Oretachi Ni Tsubasa Wa Nai, Cosplay

Også er det selvfølgelig ikke slik at jeg bare: WOW, COSPLAY! DET VAR SØTT, DET VIL JEG HA (((((:
Nei, det er bare teit. Jeg vet godt hvor dette er fra. Det er fra Oretachi Ni Tsubasa Wa Nai, eller Under the innocent sky, om du vil. Dette er hovedsakelig et spill, men 4 april i år, gikk første episoden av animen på TV i Japan (den har nå kommet til 3 episoden). Jeg har ikke lyst til å si noe særlig om handlingen, men sjekk den ut, om dere er interessert! n_n  Jeg liker den veldig godt så langt!~
Desverre var cosplayet "one size", som vil si at det bare finnes én størrelse. Litt trist, siden denne var litt stor til meg (men svært stram over skuldrene, så det var litt vanskelig å bevege seg ._.). Men jeg har lurt på om jeg kanskje skal kjøpe dette på nettet istedenfor, om jeg skal på Desucon i år ^^ 


aaaah, så fantastisk søt! *u*

 Jeg er for lat til å legge ut resten av bildene av hva jeg kjøpte osv. på photobucket og sånn, så vi får håpe det har ordnet seg til i morgen~

 

 

 

 Jeg måtte bare legge inn dette bildet, fordi jeg savner Marius sånn..

 

Jeg elsker deg, pus ♥♥

 

 

 

 

Nå skal jeg snakke litt med folk, spise godteri, spille tetris, se på anime og spille pokémon! Akkurat nå, føler jeg meg ikke så jævlig (noe jeg er glad for). Jeg gleder meg noe fælt til å komme hjem da, siden jeg har en del jeg må få ordnet opp i..

Men nå skal jeg legge det bort, og bare sløve videre!~


Loke~

23.04.2011 11:00 / 0 kommentarer ..


Om litt under en time reiser jeg for å møte Lone, så reiser vi til Oslo~

Vi har ikke egentlig noen planer, vi vet bare at vi skal innom Dragens Hule og Neo Tokyo en tur c:  Har desverre ikke fått tak i noen av de jeg hadde planer om å være med, men vi får se hva som skjer~

Har egentlig ikke mer å si  o.o   Tenkte jeg skulle ta med meg kameraet, og få prøvd å tatt litt bilder n_n

Fikk forresten spørsmål om hvordan det gikk med tegningen til Marius. Altså, jeg ble ikke ferdig med den før jeg reiste, slik jeg håpet på. Men skissen er så godt som ferdig, og jeg begynte på  "omrisset" med tusj, før jeg reiste. Problemet var at jeg kom litt sent i gang, pga. at jeg ikke klarte å finne 0.3 pennen min D:  (så jeg måtte tegne med 0.05..) for dere som IKKE har peiling, ehehheok. For dere som vet hva jeg snakker om, er dere klar over at det stor forskjell.
Jeg legger ut bilde av den senere, fordi akkurat nå vil ikke blogg.no sammarbeide med meg >:c

Hejdååå~ 


Oslo, dag 2~

22.04.2011 22:22 / 2 kommentarer ..


Dagen i dag har jeg, og resten av familien, tilbrakt ute. Helt fantastisk vær her, og så varmt at man kan gå sommerkledd~

Vi har ikke gjort noe særlig spesielt, egentlig. Har vært for varmt til å finne på noe, og siden alle butikkene og slikt er stengt, holder vi oss hjemme. Mesteparten av dagen min har gått med på å leke med kusinen og fetteren min (Sara, 4 og Daniel, 2).

daniel og meg

pappa og sara


ahahaha, søteste! :'D

Så, jeg har egentlig hatt en ganske grei dag. Prøver å tenke minst mulig på hva som venter hjemme, selv om jeg allerede savner visse personer.

I morgen reiser jeg til sentrum en tur! Jeg skal møte Lone i 12 tiden, også reiser vi til byen og bare loker 8D  Skal snakke med Wilde og Ina og prøve å få dem med også~  Om noen andre er interessert, gi meg beskjed, så kan vi finne ut av det  :3

Nå orker jeg ikke skrive noe mer, tenkte heller å være litt sosial, hahah n_n
Hejdå~ 
 


Oslo, dag 1~

21.04.2011 22:25 / 0 kommentarer ..


Jeg er så utslitt etter denne dagen, at det går ikke ann. Jeg tvinger i meg bilsyketabletter for at jeg skal få sovet, for å slippe å tenke. Kvalmen har tatt over kroppen min, så jeg klarer ikke stå oppreist lenge, før beina mine svikter. Så igjen, sorry for et dårlig innlegg med alt for mye klaging..

20090830094206

I morgen aner jeg ikke hva som skjer. Om jeg er slik som dette, kommer jeg meg ingen vei. Muligens en tur til Jessheim elns. Ellers holder jeg meg her inne, trygt i sengen med pc'en.

Så, hade.


Oslo next~

21.04.2011 07:47 / 3 kommentarer ..


Vel, da var jeg sånn passe nyvåken?

Har igjen, ikke særlig med tid til å blogge. Skal ta meg en dusj, ornde meg og pakke ned de siste tingene jeg skal ha med meg, før vi reiser. Til informasjon; jeg har med meg pc'en. Så blogging ihvertfall én gang om dagen, skulle ikke bli noe stort problem~

Jeg må si jeg føler meg ganske.. fuck'd up. Det kjennes ut som om jeg har den sykeste hangoveren, etter i går kveld/natt. Jeg blir kvalm bare av tanken..

Tumblr_lff79vhvn11qg8v9ro1_500_large

unnskyld.


pakketid~

20.04.2011 22:11 / 0 kommentarer ..


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, og har vært med mange søte puser♥

Unnskyld, men jeg føler ikke akkurat for å blogge nå. Jeg har mine grunner, og håper det blir respektert.. Uansett har jeg ikke særlig mye tid, fordi jeg må pakke til Oslo turen. Reiser i morgen tidlig i 9 tiden, så må ha alt klart før jeg legger meg i kveld.
Hi This Is Marius ~

19.04.2011 18:22 / 2 kommentarer ..
Heyhey.. ehehehh eg leker meg på  sandra's blogg♥ ((: ehhe... for dere som ikke vet hvem eg e så heter jeg MARIUS trykk på navnet mitt så er du kul ((: eheh... jah eg å sandra koser oss med SJOKOLADEKAKE og kyss ^w^ 

EG ÆLSKER KJÆRESTEN MIN ♥♥♥ c: EHEHHEHE gief me some chocolate 8D 
HUN E DEILIG ((: ♥ 

Uhmm jah eg ville egentli bare si hei til sandra's lesere O_o skumle folk c: hehe funfun.. neiok skal snakke litt sant her.. eg prøver å stjele leserene hennes ok???!?! ahhha neida ♥ ehhe men besøk gjerne bloggen min c:

Kommenter masse stygge ting om meg ♥

 


rydde, derp..~

19.04.2011 13:39 / 0 kommentarer ..


Tumblr_ljtrxdqrtc1qd9ifzo1_400_large

Jeg tuller ikke, rommet mitt ser slik ut nå, helt forferdelig. Siden jeg har vært syk i snart 2 uker har jeg ikke orket å rydde noe i det hele tatt. Jeg bare hiver alt på gulvet, lol.. so.
*ctrl+f* 

JEG VAR HOS TANNLEGEN ISTED! Åhuff, jeg har den verste smaken NOEN GANG i munnen nå. Sånn ekkel fluorting!! D: Åfysja meg. Også.. må jeg ned dit igjen i mai, fordi jeg er så flink at jeg har fått hull, tjohei. Så jeg kan inrømme at jeg gruer meg til det, fordi.. jeg.. har aldri hatt hull før ._.  FML

Men nå må jeg rydde ferdig, siden det ikke funker å bare ctrl+f på rotet. Marius er på bussen nåååå, så jeg må bli ferdig. Ellers blir pappa surbarn D:

Hejdå, puser~


Sjokoladekake~

18.04.2011 23:52 / 2 kommentarer ..


Da var kaken ferdig! Ganske så vellykket, må jeg si n_n  Jeg er litt "småkjent" (spesielt i klassen, hahaha) for å bake sjokoladekaker og hjemmelaget brownies :3 *nomnom*

Jeg har hatt, som planlagt, en veldig stille dag~  Har ikke gjort annet enn ting jeg liker å holde på med. Så jeg avslutter nå dagen med flere pokémon filmer, og anime! : D

I morgen må jeg opp ganske tidlig, fordi jeg må dusje, ordne meg og få ryddet litt i huset før jeg skal til tannlegen.. Nå er det 3 år siden jeg var der sist, så jeg er litt.. hva skal man si, småredd? Jeg har ikke tannlegeskrekk, men jeg er redd for at jeg har hull, noe jeg aldri har hatt. I tillegg er dette siste året jeg får gå gratis til tannlegen.. derp. Det suger.

Men nå skal jeg slaske videre, og spise masse chips og kake ♥
Natta, puser~ 


tegnetegne~

18.04.2011 16:40 / 16 kommentarer ..


Tenkte jeg skulle legge ut en liten "forsmak" på en tegning jeg har holdt på med ALT for lenge nå~

Ehe, fullt klar over at det er tatt fra en ekkel vinkel :3  Det er fordi denne er til Marius, og jeg har tegnet på noe nytt som han ikke har sett ifra før av. Jeg vil det skal være litt.. overraskelse, kind of  n_n

Linjene ser kanskje litt sånn rare ut, og ikke særlig fine. Men det er fordi tegningene egentlig er VELDIG små, og er tegnet på A3 ark ;o


Men av det dere ser på bildet.. hva synes du? n_n


Hjemme-dag~

18.04.2011 12:54 / 2 kommentarer ..


I dag skal jeg ikke gjøre en DRITT. Jeg skal sitte hjemme, og gjøre akkurat det jeg har lyst til.

DERFOR startet jeg dagen med å lage eggerøre til meg og søsteren min c:
Nå skal jeg straks sette på Zoroark: Master of illusions! (altså, den 13 pokémon filmen, som kom ut i år)

Jeg har alltid vært mest fan av den første serien av pokémon, inkludert de første filmene (med bare de første pokémonene). Allikevel fortsetter jeg å se de nye filmene når de kommer ut. Den 13 filmen kom ut i Japan i fjor, men i februar i Nord-Amerika, men jeg har egentlig ikke hatt tid til å se den enda.

Etterpå tror jeg at jeg skal tegne litt, kanskje øve på litt instrumenter :3 Eventuellt se litt på Supernatural eller anime~

OGSÅ SKAL JEG BAKE SJOKOLADEKAKE MED ELISE, ahaha. yaaay n__n

Hva skal du gjøre i dag? c:


hihi, true :'D


Pheow~

18.04.2011 00:31 / 0 kommentarer ..


Tumblr_ljtfp5fx4o1qh5mi4o1_500_large

Jeg kom hjem fra byen, og Nick, nå for ca. en halvtime siden~
Har hatt en kjempe koselig kveld med Nick, Medina, Alexandra, Nicolle, Jan Arne, Lisa, Christopher, Sara/Jølle, Håkon og Øyvind : D

Poenget mitt nå var egentlig bare å skrive ett til innlegg i dag, fordi jeg føler jeg liksom MÅ oppdatere, hahaha.
Tvangstanker♥ ..og abstinenser♥  ..og alt annet innenfor det der c':

Men nå skal jeg snakke ferdig med Kristian, sende noen meldinger med Marius, så skal jeg legge meg n_n
Hejdå~ 


God morgeeeeeen~

17.04.2011 12:30 / 6 kommentarer ..


Mwæææh, god morgen~

Jeg har en stygg uvane som er å alltid lage nudler til frokost i helgene D:  Ikke bra, fordi det er ufattelig usundt, derp.. Men for dere som kjenner meg, så vet dere jo at jeg egentlig carer totalt på hva jeg spiser, og spiser det jeg vil, når jeg vil :'D
Tumblr_lj6xxe9cpk1qb72iwo1_500_large
nomnomnom ^o^

I DAG skal jeg til Nick  : D  Så da tar jeg bussen med Alexandra og Nicolle.. sikkert kvart over 3 elns, til byen~
( derfor blir det ingen nye innlegg før eventuellt i kveld ;o )
Han skal feire bursdagen sin, høhø :3 

I går satt jeg jo som sagt barnevakt, for en jente på 1,5 år som heter Hanna. Heldige meg fikk ha med meg Alexandra~  Så vi var der fra halv 7 til ca. 1 i natt  n_n   fikk 500,-  yaaaay! *gladbarn*


Men nå må jeg ta meg en tur i dusjen, så må jeg rydde litt før jeg reiser  c:
Hejdå~ 


"Never Gonna Be Alone"~

16.04.2011 16:10 / 2 kommentarer ..


Jeg har en vane som er slik at alle sanger jeg hører, og liker, legger jeg til på favoritter på youtube. Så opp igjennom årene har det blitt en god del sanger og forskjellige artister/band. Og det hender ofte at jeg starter bakerst, og ser igjennom, bare for minnene sin del. Så nå kom jeg over en sang som det faktisk var ganske lenge siden jeg har hørt. Never Gonna Be Alone av Nickelback

Jeg fikk ikke lagt videoen til her på bloggen, fordi av enellerannen grunn har ikke youtube filmene kodene for å dele dem, lenger. Men HER kan du ihvertfall høre sangen, og se musikkvideoen.

Tumblr_liycjtue531qixtjoo1_r1_500_large
vel, jeg tror ikke jeg er den eneste som gråter av denne sangen.. langt ifra.


Undersøkelsesting~

16.04.2011 13:50 / 0 kommentarer ..


Vel, uoppfinnsom som jeg er fant jeg ut at jeg må spørre dere om noe.. igjen:

Hva er det dere ønsker at jeg skal skrive mer om?

Det er liksom ikke alltid bare til å skrive noe, trenger litt veileding :3  Så om dere ser i den spalten på høyre siden, skal det være en ny boks der det står: "Hva burde jeg skrive mer om? :3". Der kan dere velge mellom 4 forskjellinge ting (kan velge flere enn én), eller skrive noe, om dere ønsker noe annet enn de valgene. Det hadde vært til stooor hjelp, og det tar dere bare noen få sekunder n_n

aner ikke hva jeg kan ha bilde av o.o  .. men dette er søtt, ehehe~

Så håper det ikke blir sånn at ingen orker å velge/skrive der, bare fordi dere synes det er greit nok slik som det er nå eller noe sånn.. Kan dere skrive det der, da? Om dere ikke vil ha noe endret liksom :3
Er klar over at noen ønsker at jeg legger ut flere bilder som jeg har tatt, og av meg.. Men det er egentlig ikke noe jeg kan love, fordi jeg hater bilder av meg selv, noe som fører til lite bilder :'D

Det var vel ikke så vanskelig å forstå?~
Men takktakk om dere stemmer, det hjelper virkelig c:

Lagt til i etterkant:
DERE MÅ SRKIVE HVA DERE VIL HA, OM DERE VELGER "other"! D:


sove lengeeeee -w- ~

16.04.2011 12:08 / 1 kommentarer ..


Aw, endelig er det ferie! Det føles flott å faktisk kunne sove lenge, uten at jeg har noe jeg absoluttmå gjøre.

Allikevel har jeg vært grei og sagt meg villig til å sitte barnevakt i kveld. Jeg har aldri møtt henne jeg skal passe, og hun er ikke eldre enn 1,5 år.  Men så skal jeg passe en annen også, som heter Ragnhild Kristine, som jeg spiller i korps sammen med ^^  Så jeg tror det skal gå bra~
I tillegg får jeg ha med meg Alexandra, så vi skal nok få det gøy : D

Jeg er usikker på om jeg får tilgang til nett der, men tar med pc'en for sikkerhets skyld.  


aw, jeg synes det bildet er søtt, fordi det ser ut som himmeleeeeeeen :3

PÅSKEFERIE~

15.04.2011 14:10 / 1 kommentarer ..


WIII, DET ER FERIEEEEEE.

Og det starter jeg med å ta en tur til byen n__n Nå er det over en uke siden jeg så Marius sist, sååååå.. jæ. *gledeseg*♥
Jeg reiser også med Nicolle og Lone, daaaaaa~  Også satser man på at det er masse koselige folk der, siden det er helg OG ferie, mwahah c:

Atm. har jeg sam. fag, noe som egentlig er ganske interessant, samtidig som det er gørr kjedelig >_< 

 

MEN nå må jeg rekke bussen :3 Hejdå~


Vårkonsert~

14.04.2011 20:18 / 0 kommentarer ..


Åååh, så flink jeg er å oppdatere, lol.

Jeg var hjemme fra skolen i dag, fordi jeg har vært så lenge syk ._.  Er en uke siden feberen osv. startet, så fant ut at jeg kunne ha godt av en dag hjemme. Men så musikkopptatt som jeg er, så klarte jeg ikke holde meg unna vårkonserten Os Kulturskule holdt i kveld :3

I år var jeg ikke med å spilte på den, fordi senere i vår skal de viderekommende på kulturskolen (innenfor alle typer instrumenter/sang/dans) ha en egen forestilling. Så det blir et generellt høyere nivå på det som blir vist. I dag var det personer helt ned i 7 års alderen som var med~

Jeg hadde med meg kameraet, men selvfølelig ble pc'en min sur på meg i dag, og ville ikke åpne RAW filene.. og ville heller ikke konvertere dem til JPG >:c  Så det får holde med det eneste bra bildet jeg fikk i JPG format, ahaha.


flinkebarn som spilte muse og green day c:

 

LALALA, NÅ SKAL JEG SNART SPISE PIZZA, SÅ SKAL JEG TEGNE. TJOHEI c':
SINGItForJapan!~

13.04.2011 21:59 / 3 kommentarer ..


My Chemical Romance har lenge vært mitt favorittband, og de har blitt det ENDA mer etter konserten i Oslo!

Og i dag la de ut en link på den offesielle fansiden på facebook, hvor det stod:
"‎#SINGItForJapan is a tribute to the people in Japan and a creative effort involving you, the fans. SINGItForJapan and SHARE."
Jeg har ingenting mer å si enn at dette er så FANTASTISK bra gjort av dem, og det får meg bare til å elske dem enda mer enn før! For noen omsorgsfulle personer, som lager en så utrolig fin versjon av en av sangene deres! Denn selger de på itunes, og gir alle intektene til støtte for det som skjedde i Japan for ikke lenge siden.

Mer kan leses HER.

Takk for at dere er så fantastiske forbilder for fansene deres, Frank, Mikey, Ray og Gerard.

 


Dere MÅ høre på den, enten dere liker MCR eller ikke. Bare fordi ellers er dere slemme mennesker.

Silketrykk :3 ~

13.04.2011 17:44 / 8 kommentarer ..


Jaaa, som sagt så var jeg igjen etter skolen i går.. så hele skoledagen varte i 10 timer ._.

Men jeg har egentlig litt dårlig tid til å skriveeeee.. så får bare legge ut litt bilder n__n
Håper dere liker demmmmm :3

PS: Alt som er vist er laget av elever ifra klassen min. Be om tillatelse, om dere vil bruke bildene enten for personlig, eller offentlig bruk! Takk~
(setter navn under de forskjellige, for at dere skal vite hvem som har laget dem n_n) 


Ina 


Marita


Thea

Sandra (meg :3)

Deler av 2+3 klasse, som er igjen og jobber etter skolen :3
Jeg lover dere, det blir helt insane rotete etter bare én time med kunstfag..

SÅ! Det var bare for å vise litt hva vi holdt på med i går~
Håper jeg ikke kjeder dere til døde :''D

Trykket mitt er forresten akkurat det samme som jeg skal bruke på toppene (fortsatt for dem som er interessert~ og tee's, siden marius ble sur med tanke på at gutter kanskje ville ha, lol teiting :3). Det er ikke samme bakgrunnen, fordi det er bare et stykke tapet~

Selve trykket er litt mindre enn A4, så det er ganske så stort. Kan legge ut tydligere bilde, med hvit bakgrunn senere c:


Nå skal jeg på øving, så må stikke. Hejdå n_n


Utfordring o.o ~

13.04.2011 16:19 / 2 kommentarer ..


 Jeg har blitt utfordret av Marius c:  Utfordringen går ut på:


1. Gå inn på dine bilder/mapper.
2. Velg den 6.mappen.
3. Finn det 6.bildet.
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det.                                   
5. Inviter 6 nye, og gi dem beskjed. 


 
wiih, tegning jeg tegnet til fredrik for en god stund siden.. før jeg farget den, though.


og da utfordrer jeeeeeg..
Wilde
Kine
Maria
Angelica
Karina
ogderp, én til. samma hvem :'D

n_n


Igjen på skolen~

12.04.2011 14:51 / 2 kommentarer ..


Som sagt er jeg igjen på skolen, tross min "perfekte" helse for tiden. Jeg høres ut som et esel! Også en liten jente.. og en gammel mann. Det bytter sånn hvert 3 sek, så man kan vel si at jeg høres ut som en liten gutt i stemmeskiftet? .__o FML

 

Men har ikke tid til å skrive, må jobbe 8D

SNAKKAST c:


"Giveaway extensions"~

11.04.2011 21:32 / 2 kommentarer ..


www.xkolibri.blogg.no har en pakke med blå extensions (SYKT fin farge!!) som hun gir bort til en heldig person!! *U*

Bare et lite tips for dere som er interessert~ (trykk på linken for å komme til innlegget om disse extensionsene)


SEEEEE, så fin farge FF! o_o
gief me now *-*


Silketrykk og bamselaging~

11.04.2011 21:27 / 2 kommentarer ..


Sorry, men jeg orket ikke skrive noe særlig i dag.. Dagen i dag på skolen var dødsslitsom å dra seg igjennom, og rett etter skolen reiste jeg til byn. Så gikk jeg på Deli de Luca og møtte LenaMathildeCaroline og Leda n_n

Caroline skulle på bandøving elns, og Lena skulle på konfeundervisning, så jeg, Mathilde og Leda gikk på Outland~
Ikke lenge etter kom Per Christian : D  Også forlot Mathilde og Leda oss.. derp.
MENJA. Jeg måtte bare kjøpe noen topper til en skoleoppgave. Vi holder på med trykk, og jeg har tegnet på en tegning i 4 timer på skolen.. SÅ det er bare siste finpussen på den i morgen, før vi skal bruke en metode som heter silketrykk :3  Det vil altså si at jeg kan trykke på klær, noe jeg skal forsøke~  Jeg håper bare ikke jeg failer totalt, fordi da blir det bortkastede penger :cc

Men jeg har kjøpt 5 topper, og om trykkene på disse blir bra, er jeg villig til å selge dem, eheheh. (har ikke penger nok til å gi dem bort..). ELLER KANSKJE EN KONKURRANSE? >:3   ahahha, jegerdust. Menja c:

 

Legger nok ut bilde av tegningen, og muligens toppene, i morgen etter skolen n_n
og btw, skal være på skolen fra 07.30-17.30 i morgen, så er usikker på om jeg får tid til å blogge.. men tar kanskje med kameraet, og da kan det jo bli en del bilder c: )


hei, dette ble tatt på skolen i dag. ignorer mitt ekle, usminkede, syke, sløve tryne. det dere skal se på er bamsen!
fordi den har jeg og thea laget :''''D ..bare fordi vi ikke gjorde det vi skulle i timen, lol. han har slips, derfor er han kul. og ja, øynene skal være så langt nede, fordi ellers var den stygg, ahahhaahah~

Hejdå :3


Oslo i påsken~

10.04.2011 21:11 / 11 kommentarer ..


Som noen av dere har fått med dere, så skal jeg reise til Oslo i påsken. Aner ikke hvilken dato vi reiser, men skal være der fra fredag til mandag elns ;o  (men siden vi kjører bil dit, går første og siste dagen med på den 8 timer lange turen.. I tillegg til at det mest sannynlig er JEG som må kjøre.. FML). Menja.

Jeg har fått en del spørsmål ifra ulike folk om det kanskje er en mulighet for å møte meg~
Noe jeg bare synes er koselig :3 Men: Jeg kan ikke love noe som helst. Turen til Oslo er med familien min, og for å besøke familien min. Derfor kan jeg ikke si det at: "det er klart jeg kan møte dere!", fordi det ville ikke vært helt sant. Men jeg skal forsøke n_n

Det jeg har tenkt anngående dette "møtet" med folk som er interessert, så tror jeg dette ville gått for seg siste lørdagen i ferien. Om jeg ikke tar feil....23 april. MEN ENDA ET MEN! Denne dagen er hovedsakelig lagt av til Wilde, og eventuellt Ina(med mindre jeg skal treffe henne på Jessheim elns). SÅ, om jeg får vite det at Wilde har muligheten til å være med meg den dagen, går mesteparten av tiden til henne c:  Da kan jeg eventuellt møte andre før/etter jeg har vært med henne, alt etter hvordan det passer~  Men selvfølgelig kan det hende hun er med også n_n

Så, om det er noen som er interessert, og har muligheten til å møte meg i Oslo, lørdag 23. april, si ifra! ^^
Kommenter her, send en melding/ring meg, snakk med meg på facebook/skype/msn/mail whatever. Hadde vært koselig å møtt folk :3


mwah, bilde fra sist gang jeg var i oslo, og møtte wilde.  17 mars '11~
det er kulest å ha bildet oppned, jaok? 


søteste!~

10.04.2011 18:03 / 3 kommentarer ..


Jeg er på bedringens vei, det merkes med den enda sterkere migrenen. Jeg tåler nå ikke en eneste høy lyd, og til og med lyden av at jeg trykker på tastaturet piner meg. Men det positive er at jeg begynner å bli frisk! Såvidt jeg vet har jeg ikke hatt noen feber i dag, så om jeg ikke føler meg så alt for ille i morgen skal ikke skolen bli noe problem.

Men heldig som jeg er kom nabogutten, Vebjørn, opp hit med sjokoladekake(det er han jeg pleier å passe noen netter på rad, pga. moren jobber i Danmark, og faren i Nordsjøen)! Og for dere som ikke visste det, så er sjokolade det dummeste man kan spise når man har vondt i hodet, såå.. Smarte meg!
nomnomnom :'3

Well, how are you doing?~


Hei, jeg lever!~

10.04.2011 14:05 / 0 kommentarer ..


Jeg orker ikke skrive noe akkurat nå, det er jeg for lat til. Skulle bare si det at jeg lever, heihei 8D

Har litt jeg skal skrive om i dag, men akkurat nå trenger jeg lunsj~
Stod opp klokken halv 8 i dag, så er sulten etter frokosten o.o

HEHEHEH, LOL FOR ET INTERESSANT INNLEGG *ler av meg selv*


random, bare fordi jeg savner frankrike, og paris.
åe..~

09.04.2011 20:12 / 0 kommentarer ..


Jeg vil ikke være syk, det er ekkelt. Jeg føler meg så slapp, og orker ingenitng. Har skikkelig lyst på mat, men er ikke sulten og klarer ihvertfall ikke å svelge. Hele kroppen verker, og jeg klarer ikke stå oppreist mer enn 5 minutter før beina svikter under meg. Feberen har tatt over også, så i det ene sekundet fryser jeg som om jeg var i en snøstorm, andre sekundet er jeg varm som en stekepanne. For ikke snakke om hvor trett jeg er, og bare har lyst til å sove..

Men dette er typisk meg, og jeg burde bare vært klar over det. Første frihelgen min på lenge, og det er lenge til neste = syk. Slik er det hver gang. Jeg tror det har noe med å gjøre at med en gang jeg kan slappe av, så tar sykdommene og stresset over kroppen min. Det gjør det ikke noe bedre med sterk migrene..

Prøvde et desperat forsøk på å gjøre det bedre, tidligere i dag. Tok en nesten times lang dusj, kuret håret i en halvtime og dusjet enda en halvtime (det er det eneste som får meg til å føle meg bedre, og eneste plassen jeg klarer stå oppreist over lengre tid). Prøver bare å utnytte tiden jeg har nå, for meg selv, maksimalt. Det er sjeldent jeg har tid til å for eksempel kure håret. Ikke at det er noe behagelig nå som jeg er syk, men jeg må bare gjøre det beste ut av det.

og for de som ikke visste det, skyldes dette verdens dårligste immunforsvar.
jeg er syk nesten hele tiden, uten stopp. og har de rareste sykdommene.
Radioactive Paste, Live at U82

09.04.2011 14:26 / 0 kommentarer ..


Som sagt spiller Benjamin, kompisen (og nevøen 8D) min gitar i et band som heter Radioactive Paste. Jeg har lovet han leeeeeeeeenge å komme å høre på dem når de spiller konserter, men jeg har ikke hatt muligheten til det, før i går. De spilte altså på U82 i Åsane i gårrr. Orker ikke skrive så mye, bare legger ut litt bilder :3


Øverst: Pål
Nede, fra venstre: Benjamin, Carl Martin, Frode


Annbefaler dere å sjekke dem ut, de er flinkeeee :3
Radioactive Paste
 (facebook)
Radioactive Paste (myspace)

Og jeg kan tenke meg at folk vil vite hva RP holder på med backstage, etter konserter..?
Vel.. 
Og sånn btw.. Benjamin er en kanin : D

Uskyldige mennesker som faktisk ble med på bildet, ehehe.
Ser blant annet Tina, Lisa, Becca, Karina og Lone o.o

 Vel, ja! Sjekk dem ut om du er interessert~

The Rebel (en av deres beste sanger, om du spør meg :3):


sykbarn D: ~

09.04.2011 13:25 / 2 kommentarer ..


JEG HAR BLITT SYYYYK T__T Åeeee :ccc

Jeg sov 11 timer i natt, hihi~  Skikkelig behagelig med en friheeeeelg. Men som sagt har jeg blitt syk, så det ødelagte ganske mye.

Jeg kom vel hjem i 11 tiden i går etter konserten. Det var en god del band som spilte, men jeg var der hovedsakelig for å høre Radioactive Paste c:  *legger ut bilder når jeg har fått lastet dem innpå pc'en. er over 300 bilder å se igjennom, så kan ta litt tid~*
Møtte masse folk, både venner og nye folk :3   Skikkelig koselig n_n 

Såja, jeg får vel bare starte.. *hente is* .. halsen miiiin ;__;

 

Og btw.. jeg har fått dilla på Dstructor. Det er en som heter Daniel som lager EPIC sanger :3  Kind of.. Dubstep? Yeah.
Jeg klarer ikke stoppe å høre på dem, og han har laget en sang som heter "Skunky Lemonade (DubstepMix)" som er perfekt om man må konsentere seg med noe o.o  Fordi den varer i 20 minutter :'D Og den nyeste, "Purple (Mix)", varer i 51 min o.o   Sykeste.
Menja, jeg annbefaler dem som er glad i dubstep å høre på sangene hanssssss~ 


derp..~

08.04.2011 15:22 / 3 kommentarer ..


Woah *trettbarn*

Jeg våknet nettopp, etter å ha sovet i over 2 timer  -w-    Sykt behagelig, fordi jeg får enormt lite søvn hver natt. Vel, nå må jeg få i meg noe mat og ordne meg før jeg reiser til byen. Benjamin skal spille konsert med bandet, og jeg har lovet å være med å høre på n_n

Jeg tar med meg kamera, og håper på å få tatt noen bruklige bilder eller filmet litt : D

Tumblr_lihmuwsji81qdbbywo1_500_large
ehehehe :3

OG BTW!
Jeg fikk 6'er på norsk muntlig prøveeksamen!! n__n *storfornøyd* 


Norsk muntlig prøveeksamen~

08.04.2011 09:18 / 0 kommentarer ..


ÉN TIME TIL PRØVEEKSAMEN *stressa*

..problemet er det at jeg må få bra karakter, fordi vi har bare ett vurderingsgrunnlag på norsk muntlig. Så om jeg ikke får 5 blir jeg sur D:   ..men nå har 2 andre i klassen min vært inne og de fikk 4 og 4+, sååå.. Skeptisk på om jeg klarer bedre enn 4, siden de fikk det ._.  OG NÅ FIKK EN 3+, fyfaen jeg kommer til å dø... FML


Byen~

07.04.2011 14:17 / 2 kommentarer ..


5 minutter til skolen er slutt! Presentasjoner osv. er ferdig, da er det bare rydding og muntlig prøve i norsk igjen..

Men jeg stikker til byen, fordi jeg har ikke sett Marius siden lørdag, og det er skikkelig paaain  :cc  Også skal jeg møte Mathilde, wiiiih ♥ ilu, ppl~

Tumblr_li47zzca5q1qe06dbo1_500_large

ikke ha tid til å skrive mer.. hadeeeeeee ♥


Gymteori, Romatur og geografi presentasjon~

07.04.2011 12:15 / 0 kommentarer ..


Æsj, vi hadde teoriprøve i gym. Men tror det gikk braaaa, så c:

Mens nå snakker vi om Romaturen. Klassen min skal på klassetur til Roma fra 9-14 mai n_n Snakker om pizza atm, ahahhaa. Og iskreeeeeem~   Høhøhø, det er artig.

Og etterpå skal jeg ha presentasjon i geografi D:  Jeg er ikke særlig forberedt, lol.  Så får gjøre den ferdig før det blir for sent, derp....
Tumblr_liy13yor6t1qatc77o1_1280_large 
Tumblr_l9ppsue5rp1qbug2jo1_500_large
dette er to av de tingene vi skal se i Roma :3  *gledeseg* 


hei, ekel.. ingen sminke og jakke trykt opp i trynet, fordi det er iskaldt her..


matte, derp~

06.04.2011 13:28 / 2 kommentarer ..


Vi har matte, og siden vi er så epic flink har vi begynt å repitere hele boken allerede c:

Jeg har ikke mye imot matte, egentlig. Gjør meg ingenting at vi lærer det, og at vi lærer MYE av det. Men med "feile" lærere, går det ikke alltid greit.. Det er en del tungt stoff, siden dette er siste året mitt med matte *pheow*. Men jeg takler ikke skrive så mye, fordi jeg har så vondt i høyrearmen etter all skrivingen T__T FML

Tumblr_lfchuddxze1qc0qkvo1_400_large
vel, det faktum at vi mest sannsynlig kommer opp i skriflig/muntlig matte eksamen i år.. det suger.


sykpus..~

05.04.2011 16:48 / 4 kommentarer ..


Blææææh, fremdeles sliten og slikt..

Men jeg er leimeeeeeeeeeeeg, fordi Ninni (pusen min) er syk :ccccc
Og jeg vil ikke at hun skal ha det vondt, fordi hun er så søt. Og hun er lillesøsteren min. OG HUN FÅR IKKE VÆRE SYK!

..hun bare ligger på gulvet. Gjør ingenting. Beveger seg ikke, mjauer ikke. Hun bare maler om vi klapper henne leeeeeeeeenge. Hun verken spiser eller drikker, og reiser seg bare om hun skal ut en tur D:   Jeg er bekymret for henneeeeee.. pusen min. Jeg vil hun skal bli frisk, NÅ. Derp, FML


se så søøøøøøøøt, daaaaa ;___;


ÅHR!~

04.04.2011 22:52 / 0 kommentarer ..


NÅR SKAL JEG LIKSOM FÅ TID TIL Å SOVE? DERP

Dagen i dag, kort oppsummert:
- Skole:  spansk, historie, scenografi og kostyme
- Byen med Benjamin: bare for å kjøpe kebab.
- Forte seg hjem en tur: hente noter
- Fortfort ned til Os igjen, for å øve i 3 timer.
- SPRINGE rundt i huset for å finne det jeg trenger
- BARNEVAKT for naboen.. 

For å si det sånn er jeg passe utslitt. Og jeg har ikke akkurat fått  noe særlig tid til å blogge. Beklager, men sånn blir det ._.

Skal ca. det samme i morgen også, bortsett ifra byen, ahhaha~

 

..jeg har ikke snakket med Marius på 2 dager, serrrrrrr..  kom deg bort derfra, pus. jeg trenger deg..Tumblr_l7v2wljju21qbssd7o1_500_large


ok, død. ~

03.04.2011 20:14 / 1 kommentarer ..


Jeg orker ikke skrive noe særlig nå..

Dagen i dag på jobb var insane slitsom, og nå etter konserten klarer jeg knapt å kjene beina mine. Det eneste jeg har lyst til er å sove, noe jeg skal gjøre om ikke alt for lenge. Bare litt.. frokost først  ._o


jeg fikk forresten en del spørsmål om hva jeg spiller.. jeg spiller altså til vanlig kornett, i korps.
JA, korps. noe imot det? eheheh.

La ut en film for ikke så lenge siden, der jeg stilte på en solo konkurranse. Du kan finne innlegget HER c:

Men nå skal jeg spise middag, så legger jeg meg~
Natta,puser. 


2 mnd~

03.04.2011 07:12 / 4 kommentarer ..


Wiiiih, i dag er det 2 mnd. siden jeg og Marius ble sammen *u*

Tiden etter at jeg ble kjent med han har gått så sinnssykt fort, at det er nesten ikke til å tro.. Den tiden siden september virker bare som noen få uker, for meg. Og jeg må si at han har klart å forandre livet mitt på en veldig positiv måte~

Før vi ble kjent var jeg for det meste hjemme. Det var en periode jeg ikke var interessert i å snakke med folk, og helst bare ville være alene. Jeg begynte å spille mange flere instrumenter, for å fordrive tiden, og jeg tegnet så mye at jeg har gått totalt lei. MEN nå skal jeg ikke klage om hvordan den tiden var, fordi da må jeg trekke inn enkeltpersoner, noe jeg ikke vil. Poenget mitt er at etter at Marius og jeg ble kjent har det skjedd så mye og jeg har møtt så mange. Jeg har kommet inn i et miljø igjen, som jeg var i før, men som jeg.. "falt ut av".

Egentlig vil jeg bare takke han for det..
Så, om noen nå kommer å kommenterer teite ting. Da slår jeg dere ned c:

Hahaha, det jeg vil frem til her er egenltig at jeg er utrolig glad for at jeg ble kjent med han, og for at jeg får kalle han min. Uansett hva andre synes om det, så synes jeg de kan holde det for seg selv. Jeg er meg, og ingen klarer å endre på verken meg eller mine meninger~ 


tusen takk for to fantastiske måneder, pus :3


Jeg elsker deg 


syyyykt sliten..~

02.04.2011 23:03 / 0 kommentarer ..


Herremin for en slitsom dag..

Jeg stod opp klokken halv 10, og spilte konsert på senteret her fra 11.30-12.30. Klokken 14.15 tok jeg bussen til byen, og løpte videre for å nå Sotra bussen. Når bussen var nesten helt fremme fikk jeg melding av Marius, som sa at jeg bare skulle gå opp til han. Og med EN GANG jeg kom inn dørene på rommet hans så sa han: NO MÅ VI GÅ, ELLARS REKKAR VI ISJE BUSSEN ((:  ( ehehehe.. gøy å skrive slik man snakker. det ser så retard ut c': )
Men joda. Så vi gikk kjempefort ned til terminalen, og tok bussen til Storavatnet. På bussen traff vi Bekka, Lisa og Benjamin :3  OGSÅ tok vi bussen videre til Kleppestø, for SÅ å ta bussen videre opp til Per Christian. DERP. Der var vi ikke lenger enn.. 3-4 timer, før jeg måtte gå igjen. De orket ikke følge meg helt ned til busstoppet, for noen latinger. Kvart på 8 var jeg ved busstoppet, i god tid siden bussen skulle gå 19.55. Men neida, jeg stod der til klokken 20.25 før bussen kom. Og når jeg spurte han stygge bussjåføren hvor bussen hadde blitt av så nektet han å tro på meg, at den ikke hadde kommet. Han påstod at jeg bare var for sen! >:c  teite bussmann.
Men jeg kom meg da altså til Bergen, med en litt for sen buss. Så jeg LØPTE for å rekke Os bussen. På veien bort traff jeg Nick, og ble skikkelig stressa c':  På bussholdeplassen stod Emma, og i bussen var Alexandra, David, Medina, Edward og Knut Anders :'D Fyfaen, føler jeg møtte så sykt mange folk jeg kjenner, i dag~

Men alt i alt, har jeg hatt en ganske koselig dag n_n   Svært slitsomt med alle bussene osv, men det er alltid koselig å være med folk~
1301719718386536_large
høhøhø, so true.  jeg er sånn avhengig av å gi folk klem, ellers føler jeg at det virker som om jeg ikke er glad i dem D:

________________________
Hva har folk gjort på i dag?~ 


LIVE~

02.04.2011 00:18 / 1 kommentarer ..


I dag har jeg vært i byen med Marius, Per, Alexandra og Bekka :3
Vi gjorde ikke noe særlig annet enn å bruke penger, som vanlig, høhø~ 

 

MEN NÅ har jeg ingenting å gjøre, så jeg går liveeeee. Aner ikke om noen kommer til å se på nå, men jaok o.o
Feel free to ask questions and so on n_n 


PENGEEEEEER :'D ~

01.04.2011 12:28 / 4 kommentarer ..


WII, jeg har fått lønn! *HAPPY*
Det vil si at jeg får fyllt på busskortet mitt, og får reist til byen igjeeeeeeeen~

Så senere reiser jeg til byen med Nicolle og Benjamin, for så å møte Marius og Per n_n  Derfor får jeg nok ikke blogget, med mindre vi setter oss på mækker'n, elns. Fordi der er det gratis nett c:

Nå har vi sam. fag med vikar, derp. Vi snakker om alt mulig rart om Libya, Egypt osv o.o  Sære ting.

 MEN JEG ORKER IKKE SKRIVE MER, LOL
Peace_by_tri13-d2avrzj_large
awi, søt bild.

   
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits