ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

de siste dagene, i bilder~

25.03.2012 22:55 / 5 kommentarer ..


Har ikke hatt tid til å blogge i helgen, da jeg har vært på jobb, og vært ute i det fine været!

På skolen på fredag skjedde det ekstremt lite, og det at det var så fint vær gjorde at tiden gikk kjeeeeempesakte. Bildet er tatt i klasserommet til førsteklassen på formgivning. Vi lo. :3

Rabbel i timennnn.

Årets første is(ihvertfall pga. varmen), på fergen hjem fra skolen! Maria, meg og Susann. :3

Senere gikk jeg og Kristian tur i hesteløypen og bare.. snakket. :3 Og spiste.. enda mer is! Haha. : D

Fine utsikten på jobben, lørdags morgen.

Når jeg var ferdig på jobb kom Kristian og hentet meg, så kjørte vi hjem til meg og gikk en tur på Borgafjellet! Det var kjempekoselig, selv om vi begge er i elendig form, rett og slett.

Hahah, superdårlig bilde. : D
Rett etter jobb i dag fikk jeg smake denne "ostekaken". De hadde gått tom for ingredienser til ting, men endte opp med dette. Kjeks på bunnen, "ostekakekrem", rørte bær, bærkrem med kjeks på toppen. OMNOMNOM. :3

Akkurat nå sitter jeg hos Kristian, han spiller mens jeg spiser jordbær og bringebær, og tegner. :3 Supersliten i beina etter en lang helg, og skole igjen i morgen!

Håper dere har hatt en fin helg, søtiser~


Hordablæsten 2012~

23.03.2012 10:13 / 5 kommentarer ..


ÅH! Har glemt å vise dere noe. 
Jeg spilte på solistkonkurranse forrige helg, i Grieghallen. Kom på 10 plass av 17, og er mer enn fornøyd med det! De jeg konkurrer mot er folk som gjerne vil bli profesjonelle musikere, og kanskje allerede har studert musikk i 3 år. Jeg studerer kunst, så de har jo åpenbart en fordel.
Spilte også med skolekorpset, og vi kom på 4 plass. ^u^ Oooog spilte på festkonserten på kvelden.. mwaha. OG KONSERT PÅ SØNDAG!... og i går. Ok, gir meg nå.
Men jeg fikk ihvertfall filmet når jeg spilte. :3 Spilte et ekstremt vanskelig stykke, og var ganske nervøs, så spilte en del feil. Men jeg prøvde mitt beste! (selv om jeg gikk tom for luft.. og veltet flasken min -w-) hahaha. 

Fortell meg gjerne hva dere synes, da blir jeg glad. c:

russeklær og hunger games~

23.03.2012 10:10 / 4 kommentarer ..


Da har også jeg, to uker etter de andre på skolen, fått russeklærne mine! Glad for at alt jeg bestilte var der, og at alt var i riktig størrelse og at det passet. :3  Hadde vært slitsomt om jeg måtte sendt inn og byttet osv...

Lalala, russebukse. :3 Var så skeptisk på størrelsen at jeg trodde jeg skulle dø når jeg sendte bestillingen. :'D  Men er mer enn fornøyd nok!

I dag skal jeg og Kristian på kino! Vi skal se Hunger Games, noe jeg gleder meg til. Jeg har lest bare halve boken, så er liksom ordentlig gira på hva som skjer videre.. Rakk aldri lese ferdig. Så Battle Royale her om dagen, fordi Kristian ikke ville være med på HG før jeg hadde sett den. Ripoff deluxe, menmen!

Noe er jeg ganske sikker på, ihvertfall. Battle Royale er nok fem ganger så blodig som Hunger Games. Japanere er galninger. :3

Anyways, gleder meg! Lalala.

Har du/skal du se Hunger Games? Eller Battle Royale? :3


skoleeeeee~

13.03.2012 13:33 / 6 kommentarer ..


Går det mot slutten av videregående, sa du? Jo, takk jeg merker det! Det gikk dårlig med meg på ÉN prøve, og kontaklæreren min får fnatt og tror jeg har gitt opp livet. Skjerpings, jeg har ikke tenkt til å slakke nå, når jeg snart er ferdig. Russetiden nærmer seg. Klærne er på vei, har allerede fått kortene. *sukk* Det er mye styr. Mye penger som går ut, og mye arbeid som ligger bak om man skal gjøre det "ordentlig". Det går bra da, tipper jeg.. til slutt. Vel, jeg er vel kanksje ikke den som er mest overentusiastisk når det kommer til akkurat dette her med russefeiringen. Jeg kommer fortsatt til å gå på skolen, spille i korps, på kulturskolen, være med vennene mine og kjæresten min. Ingenting skal hindre meg fra å gjøre som jeg vil, ikke engang russetiden. Det er ikke toppunktet i livet mitt, det er ikke det viktigste og gøyeste som kommer til å skje meg. Så; jeg vil ikke kaste bort titusenvis av kroner på tull og tøys. Jo greit, jeg har allerede brukt mer enn de fleste, men man må faktisk ut med en del om man vi ha russebil.

 

Vi tegner da, det er koselig. Vi skal holde på med et utsmykningsporsjekt der vi har fått hver vår plass på skolen som vi skal utsmykke. Jeg kommer til å ta utgangspunkt i en kunster, og lage et maleri ut av det. Håper det blir slik som jeg forestiller meg at det kommer til å bli!


se på meg, jeg har perler og krøller i håret!
jeg føler meg som en fe, ikke spør hvorfor. 

Vel, jeg får vel fortsette å jobbe..
Skal til Kristian etterpå! Gledet meg helt siden i dag tidlig når jeg reiste ifra han, for å dra på skolen. Meow.

Hva er ditt syn på russetiden?


jeg ler fortsatt.

13.03.2012 10:35 / 0 kommentarer ..


Tumblr_lzwifq5d4p1rovmhpo1_400_large

 

for dere som ikke forstår.. hør litt på denne:
 


syv timer kunst~

07.03.2012 10:10 / 2 kommentarer ..


Sjablongtrykk, prøvd det før? Jeg har, og endelig skal vi gjøre det på skolen igjen! Elsker trykk, det er kjempegøy. :3 Noen skal få trykket på veggen på skolen også! Vel, nå er vi ferdig med to timer med trykk og foto, og går over i fem timer med visuelle kunstfag, hvor vi skal tegne.. blomster. Jepp, blomster. Vel, det blir nok gøy det også, fordi litt senere i prosessen skal også disse males på en vegg på skolen. :3 Meow.

Tumblr_lokmg3nthb1qcxieko1_400_large_large//weheartit//

Har egentlig ikke tid til å skrive særlig mye mer, beklager. Må komme i gang!
Takker forresten min fantastiske kjæreste for de fire perfekte månedene jeg og han har hatt sammen~ 
Ser frem til å dele mange, mange flere med deg. :3 ♥  Jeg elsker deg!

Tumblr_lzrpts0zlq1qfzm5ao1_500_large//weheartit//

Hva gjør dere på skolen for tiden?


god morgen, verden!~

02.03.2012 11:53 / 3 kommentarer ..


Sitter ved kjøkkenbordet og spiser grønnsakspai til frokost. Solen skinner, og det er ikke en eneste sky på himmelen! Livet er fint. Og det er enda bedre når jeg tenker på at jeg skal møte søte Mathilde igjen i dag! Og ENDA bedre fordi jeg skal sove hos Kristian i natt. Jeg føler meg som den lykkeligste jenta i verden. :3

Siden det er så fint vær skal jeg gladlig si: Ja, jeg tar kameraet med til byen! Ah, herlig. Kanskje det er såpass ok temperatur at jeg kan leke litt rundtom i Bergens smale gater, med små søte hus som er perfekt til å ta bilder av. Jeg elsker Bergen, virkelig.

Mamma hadde kjøpt noen kjempefine blomster. *-*
I går så det bare ut som kvister med rosa pusekatter på, om dere skjønner hva jeg mener. :'D
Og i dag var de bare helt..wææ.

Herremin, la det være sånn vær en stund! Jeg trenger det. :'))

Håper dere alle får en kjempefin dag! :3


det er mars, og endelig vår!~

01.03.2012 12:48 / 1 kommentarer ..


Våknet nettopp. Alene i et så alt for stille hus. Ute er det tett tåke, så jeg kan bare såvidt skimte fjellet utenfor. Men med en gang det gikk opp for meg at den dagen som bare kommer hvert 4. år er over, innså jeg at det offisielt er vår! Herremin, for en utrolig deilig følelse. Jeg håper snøen er borte for godt nå, frem til slutten av 2012, og at det endelig går mot varmere tider. Fordi er det noe jeg synes er slitsomt så er det dårlig vær, og å måtte balle på seg x antall lag med varme klær.

Våren er en fin ting, og enda bedre er det når den kommer midt i vinterferien(ironisk nok). Kristian er på jobb, og var søt nok til å la meg sove lenge, istedenfor å måtte stå opp klokken 8 fordi han skulle reise. Jeg må øve i dag, det ligger to konkurranser og en stor konsert foran meg om bare 2-3 uker! Forberedt skal man være. Men jeg skal få tatt meg tid til å rydde, og muligens få sydd litt! Må ærlig talt innrømme at jeg enda ikke har fått testet symaskinen jeg fikk av mine herlige foreldre til jul! Mer som burde gjøres? .. Åja! Tegne. Jeg har ikke tegnet på år og dag(føles det ihvertfall som).

Men nå kommer min kjære mamma snart og henter meg, så jeg får hive meg rundt. :3
Ha en fin dag, allesammen!  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits