ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

*pheow*~

31.03.2011 23:03 / 2 kommentarer ..


Jeg er sliteeeeen :cc
Og gleder meg som bare det til å sove, hahaha.

Har egentlig ikke noe fornuftig å skrive, bare følte for det~


awf, jeg skulle ønske jeg så slik ut.. hun er så godt som perfekt, og har sick fint håååår :cc


IKKE NOE Å SI, NEI. Sikkert ikke så vanskelig å merke :'D
Natta, søte folk~ 


FML~

31.03.2011 11:35 / 2 kommentarer ..


DERP, for en drittdag! Hater torsdager, seriøst.

Starter dagen med å måtte være lærer i gymtimen, så kunsthistorie prøve som jeg ikke fikk øvd til pga jeg ikke hadde boken med hjem, også geografi fremføring som jeg ikke er ferdig med enda! D:  Også må jeg selvfølgelig på ekstraøving i kveld, fra 8-10.. OG JEG HAR IKKE FÅTT LØNN ENDA.

Seriøs, kan det bli verre nå..?  Vel, bare om Marius plutselig kommer å sier at han ikke kan være med meg i morgen. Da dør jeg.

885763-9-1301494314271_large


Utslitt..~

30.03.2011 21:02 / 2 kommentarer ..


Unnskyld, jeg er fullt klar over at jeg ikke har skrevet noe på nesten to dager. Hadde dere vært meg, hadde dere nok forstått ekstremt godt.

Jeg har svært mye å gjøre for tiden, og presset har blitt litt for stort i det siste. Det har gått ut over søvnen min, arbeidsinnsatsen og hvor mye jeg spiser. Jeg er ikke stolt når jeg sier at jeg har gått ned 5 kg på litt over én uke, bare pga stress. De siste 2 ukene har jeg konstant hatt migrene, og det er visst ingenting som hjelper. Jeg merker at etter hver dag som går blir det vanskeligere å stå opp, og tyngre å komme seg igjennom dagene.

Hvordan dette skal gå videre osv., det aner jeg ikke. Jeg ønsker ikke å klage eller noe slikt, men når jeg ikke skriver på nesten to dager, burde dere få en ordentlig unnskyldning. Håper ikke det er noe problem for dere, og jeg skal virkelig prøve å gjøre noe med det! Fordi jeg vil ikke være så utslitt, som jeg har vært en stund, fremmover.

Tumblr_lgw9ztukcv1qh94jyo1_500_large


Stress..~

28.03.2011 23:28 / 2 kommentarer ..


*pheow*
Jeg er så ufattelig sliten nå at jeg knapt orker å sitte oppreist. Skolen i dag var et slit, med 2 laaaaange spansktimer. 3 timer historie, med en fremmføring jeg ikke var forberedt til i det hele tatt, og 2,5 timer med scenografi og kostyme. Rett etter skolen reiste jeg ned på Peppes med Camilla, og det var kjempe koseliiiiiig~ Hun kjøpte oreo kake til oss, fordi hun er så grei :3  (men jeg skal betale henne tilbake, fordi jeg hader å bli spandert på)

Man kan vel si det sånn at vi var bestevenner før, noe jeg slettes ikke liker å si. Fordi jeg savner den tiden og har aldri gitt slipp på henne, på en måte. Menja, grunnen til dette er jo fordi vi ikke har hatt tid til å være med hverandre noe særlig. Når jeg begynte på VGS, og lot henne være "alene" på ung. skolen, forandret det meste seg. MEN NOK OM DET. Poenget vaaaaaaar at jeg savner å være med henne. Vi møtes svært sjeldent, men når vi møtes er det bare gøy n_n

Rett før 7 gikk jeg opp mot kulturhuset fordi jeg skulle på øvingggggg.. Så jeg øvde fra 7-10, og jeg trodde jeg skulle dø både av sult, og søvnløshet. Men jeg overlevde da c':

Jeg prøver å være litt flink å bruke Dailybooth, fordi det er egentlig veldig koselig~ 
Menja, kan godt hende at det kommer mange av de samme bildene der, som her. Sowwy for det, men jeg missliker sterkt å ta bilder av meg selv, hahaha~

Menok, de klærene jeg har på bildet er jeg sånn meeeega glad i. Synes de er skikkelig søte :3
unnskyld for å være fæl på håret osv, men har faktisk ikke ordnet meg siden klokken 6 i dag tidlig, da D: 

Man er alt for trett til å skive mer nå.. ikke at det var nødvendig, fordi jeg skrev faktisk litt vel mye.. igjen.
SI IFRA OM DERE SYNES JEG SKRIVER FOR MYE, BTW D: (marius du gjelder ikke, fordi du er bare for lat til å lese mye)

Hejdåååå, sovegod søte folk c:  ♥


TREKKSPILL :''D ~

28.03.2011 11:49 / 0 kommentarer ..


Var sikkert bare jeg og Thea som synes dette var morsomt, men hun fant en rull med fullt av teip. Også, ja.. det går liksom ann å spille på dem som et trekkspill c':

Skikkelig sæææææært, ahahahhahaa. Men er nok bare vi som synes det var morsomt, som sagt 8D

Om noen lurer så sitter vi på skolen sitt lager, for StFo klassene :'D  Og her er det masse rare tiiiiiing. høhøhøh.

MENJA, SCENOGRAFI OG KOSTYME TIME. HADEBRA c':


Live~

27.03.2011 18:13 / 2 kommentarer ..


Jeg har absolutt ingenting å gjøre, såååå jeg bare går live, jeg :3

Sikkert megakjedelig å se på, osv. siden jeg ikke har noe å verken si eller gjøre :'D
menja..

Noe dere vil siiii elns, så er det bare til å skrive en kommentar, i chat'en, på msn/skype/face.. yeah whateverrrrr c:


Free video chat by Ustream
kommer på hvert øyeblikk, så om du ser dette med en gang, så bare vent liiiiiittegranne : D
(om du ikke har en egen bruker, funker ikke chatten ovenfor. da kan du bare kommentere nedenfor n_n)

Nothing~

27.03.2011 16:06 / 2 kommentarer ..


Jeg trenger litt tipsssssssss.. fordi noen ganger føler jeg for å blogge, men det er ikke alltid jeg har noe å blogge om :'D   Så om noen har noen tips til hva jeg kan skrive om, så hadde det vært flotttt n_n

Det kan være om mye forskjellig, soooom.. meg / vennene mine / hobbyer / annbefalinger / random om alt og ingenting / tutorials / videoer og, ja.. alt mulig rart c:   Bare fortell meg hva dere vil se/lese/whatever, om jeg ikke har noe spesielt å skrive om~

Er det noe dere vil jeg skal forbedre, så kan jeg muligens prøve å få det til også :3
Bare skriv kommentarer under, om hva du ønsker, såååå.. kanskje jeg gjør noe med det~


nomnomnom :3


Hejdå n_n


Stygge klokke D: ~

27.03.2011 13:12 / 2 kommentarer ..


Jeg tenkte jeg ikke skulle sove så lenge i dag, så jeg la meg allerede rundt halv 12 i går. Selvfølgelig sovnet jeg MED kigu på, så jeg våknet halv 7 og raget het fordi jeg var døds varm. Seriøst, det var skikkelig ubehagelig c':
Så våknet jeg halv 12, og bare: WOAAAAH, JEG SOVET LENGE D:   ..også fant jeg ut det med klokken. Fantastisk. Så jeg har sovet 13 timer i natt, takk stygge stilling av klokken.

Så nå skal jeg være skikkelig tjokk, ehehehe (og ja, jeg vil det skal hete tjokk :cc). Frokost blir nudler og urge, etterpå sjokoladeboller, sjokolademuffins, sjokolade og snapple :''D  oh snap, so badass.

Jeg skal kanskje en tur til Marius i dag ogsåååå, om jeg får tak i busspenger >_>  derp.

Tumblr_lim5tao8dz1qhnfz0o1_500_large

JAAAAAAAAAJA, høhøh. Nå skal man leke feitbarn c:
Hejdåååå~


VÅÅÅÅÅÅÅR~

26.03.2011 11:37 / 0 kommentarer ..


Jeg tror muligens at våren FAKTISK er her.. endelig :'D
Det er fiiiiiint, fint vær i dag også, og 8 grader er ikke så særlig kaldt~

Jeg har ikke særlig til planer i dag, egentlig. Tenkte meg en tur til Marius, men det spørs helt på hva som skjer.. Pappa vil jeg skal øvelseskjøre, og jeg har ingen penger. Men å øvelseskjøre dit, og tilbake igjen med en gang er liksom ikke så fristende c':  Får se hvordan det gåååår~

Dette tror jeg er eneste helgen på lenge, at jeg ikke har noe jeg skal gjøre. Har en del arbeidshelger i april, i tillegg til konserter osv. Men så kommer påskeferien der også, da n_n  Og da skal jeg til oslo igjen~
OG DA, er det ikke lenge til jeg skal til Roma! OG DA ER DET NESTEN SOMMERFERIE :'D Og da skal jeg til Hellas~
Hahaha, skal reise mye, jeg :3


random bilde jeg tok av månen 19. februar, fordi den var så enormt stor ;o
også kunne man se at den beveget seg oppover! tok ikke engang 2 minutter før den var helt oppe o.o'

 

Hejdå~


Maleri~

26.03.2011 00:57 / 5 kommentarer ..


Jeg malte et lite bilde til oldemor :3  Det virker kanskje litt stort på bildet, men det er bare 10x10 cm., så det er egentlig svært lite. Skriver ikke mer enn dette, vil bare høre hva folk synes n_n


Hva synes du?


God bedring~

25.03.2011 22:57 / 7 kommentarer ..


Som sagt laget jeg kort til oldemoren min, fordi hun har blitt svært syk. Jeg lurte først på om jeg skulle lage noe skikkelig tidkrevende, men jeg fant ut at det hun bryr seg mest om er det at jeg sender brev til henne i det hele tatt. Så jeg har skrevet det fineste jeg klarte, på forsiden av kortet, og det ble sånnnnnnnn:Jeg har en del trening etter å ha hatt mye om fonter/kalligrafi osv. på skolen, så jeg har forbedret meg veldig innenfor skrifter det siste året. Innsiden velger jeg å ikke vise, fordi jeg synes det kan forbli privat.

Igjen, god bedring, oldemor Kitty. Jeg tenker mye på deg, og jeg tror du klarer deg fint igjennom dette her ♥

Hva synes du?~


Hvorfor..?~

25.03.2011 19:43 / 3 kommentarer ..


Jeg gjør absolutt ingenting. Jeg har vært ganske så irritert i hele dag, pga. det med lærerne osv, derp. Skulle egentlig på konsert i kveld, fordi Benjamin spiller gitar (+vokall) i et band som heter Radioactive Paste. Men selvfølgelig fikk jeg ikke låne penger av mamma og pappa til å reise, og Marius fikk ikke lov å reise noen plass, sååååå ja. Det endte altså opp med at jeg sitter her hjemme og sipper mens resten av vennene mine er på konsert osv.

 

Men jeg tenkte jeg skulle brukte tiden til noe jeg faktisk har utsatt veldig lenge, noe jeg angrer på. Som noen vet har jeg familie lenger nord i landet, og min bestemor, ste bestefar og oldemor bor i Bardufoss. Oldemoren min har vært syk en god stund nå, og det ser ikke ut til at det blir noe bedre med tiden. Det er egentlig svært vanskelig for meg, fordi hun er den som alltid har vært der for meg. Hun er den jeg alltid sender brev til, den alle tingene jeg har laget opp igjennom årene har gått til. Tegning på tegning, og masse forskjellige ting laget av alt mulig rart. Så jeg skriver nå et såkalt "god bedring" kort. Hun fortjener det virkelig. Jeg er bare så livredd for at det skal gå ille, at jeg klarer ikke stoppe å tenke på henne. Jeg tror de fleste av dere skjønner hvordan denne følelsen er. Følelsen av at man vet at det kanskje ikke er lenge til en person som står deg nær går bort. Det verste for meg er egentlig at jeg ikke får sett henne om dette skjer, fordi hun bor så langt borte.

Tumblr_lhljsmzf6l1qzvj6uo1_500_large
Jeg håper så inderlig at alt blir bra til slutt..


surbarn..~

25.03.2011 12:38 / 4 kommentarer ..


JEG ER SÅ SUUUR :CCCCCCCC

Nesten alle lærerne på skolen er på møte, eller hva faen, så vi har ikke hatt lærer i hele dag! Også tenkte jeg det at jeg ikke skulle ta halv 12 bussen (den eneste som går herifra, og hjem i skoletiden), fordi jeg skulle være flink å ha Sam. fag time, som vi har hatt sjeldent de siste ukene. Men når bussen har gått, og timen begynner er det selvfølgelig ikke en eneste jævla lærer her. Været er dritfint, helt klar himmel og solen skinner.. Og vi er fanget her langt uti gokk, i Fusa. DEEEEEEEEEERP. De kunne ihvertfall SAGT det at det ikke kom noen lærere! Slik at vi kunne holdt oss hjemme, og gjort bedre ting enn å bare sitte på face/msn/youtube osv. hele dagen. Jævla idioter.

Lol, jeg pleier sjeldent bli verken irritert eller sur, men dette var litt drøyt. I tillegg er vi bare halve klassen, så vi sitter her 3 stykker og gjør ingenting. Alle like sure.

 

MENJA. Vi skal prøve å gjøre det litt bedre.. MED Å SETTE PÅ "NA NA NA" PÅ HØYTALER, OG DANSE OG SYNGE SÅ HELE SKOLEN HØRER OSS  Ü

 

HEJDÅ!


Spansk~

23.03.2011 11:15 / 2 kommentarer ..


Random spansktimeeeeeeee.. vi gjør ingenting, egentlig. Vi.. leker restaurant :'D ahahaha, og spiser boller, omfg vi er sykt kule. Skjønner meg ikke alltid på dette, men det er koselig, da c':

ahahahah~

 

KJEDELIG RANDOM INNLEGG, UTEN MENING.

Jeg holder på å døøøøøøøøøøøøøø, jeg savner Marius sånn.. har ikke sett han siden søndag :c

Hva gjør du påååå?


moustache~

22.03.2011 22:01 / 2 kommentarer ..


Wiiih, første gangen jeg har tegnet utenom skolen på lengeeeeee :3
Blir på en måte litt nok tegning på skolen, så orker sjeldent tegne hjemme. Derp. Men var ikke noe vanskelig tegning denne gangen, og tok ikke mer enn noen få minutter heller :'D


ahahahaha, random pikachu med bart :'D

Også bare viser jeg en tegning som jeg tegnet til Marius for gaaaaanske så lenge siden nå.. men som han aldri har fått c':


jeg husker jeg brukte eeeevigheter på den, og det er mye jeg ikke er litt fornøyd med engang :c
slarket skikkelig med noen få ting, om man ser etter er det lett å se D:

Men nå skal jeg tegne videre på en tegning jeg lovet Marius for lenge siden :'D ..for at jeg skulle gjør det godt igjen for ettellerannet som jeg ikke husker, lolwhut. Menja.
HEJDÅ c:


MCR konsert!!~

22.03.2011 17:55 / 4 kommentarer ..


WIIII, jeg fikk tid til det!

Okokok, MCR konserten 16. mars 2011.. det var det mest fantastiske jeg har vært med på i hele mitt liv. GAD som jeg elsker dem! Jeg har ikke tenkt til å skrive en sånn laaaang tekst om konserten, fordi de fleste har hørt massemasse om den (om de hører på dem, eller ihvertfall er interessert).

Menja.. det var helt insane med skriking, dytting, hopping og sniking. For ikke å snakke om alle som besvimte før det i det hele tatt hadde skjedd noe som helst.. Og ikke minst under selve konserten.
(stod forresten en jente rett bak meg som sang, jeg mener.. skrek sangene ut.  så man kan høre henne innimellom, lolderp).

Sangene som ble spilt, i rekkefølge:
1. Na Na Na
2. Thank You For The Venom
3. Planetary (GO!)
4. Hang 'Em High
5. SING
6. Vampire Money
7. Mama
8. The Only Hope For Me Is You
9. House Of Wolves
10. Summertime
11. I'm Not Okay (I Promise)
12. Famous Last Words
13. DESTROYA
14. Welcome To The Black Parade
15. Teenagers
16. Helena
17. Cancer
*ekstra*
18. Vampires Will Never Hurt You
19. Bulletproof Heart

TUSEN, TUSEN TAKK TIL MAMMA OG PAPPA, FOR DENNE FANTASTISKE JULEGAVEN!
JEG KOMMER ALDRI TIL Å GLEMME DENNE KONSERTEN


(filmen med teenagers+helena og vampires will never hurt you+bulletproof heart begynner ikke før etter 1 minutt, bare så dere vet det :3)


VI ER KULE BARN~

21.03.2011 16:32 / 3 kommentarer ..


EHEHEHEHEHE.. jeg er hos alexandrapus nååååå :'D   og Maria er her ogsåååååååå, ehehehe ♥

Vi skal ta bilder, fordi vi er sick kule 8D   vi lekerleker på nettet atm. og ser på teite videoer av folk som løper nakne over broer ((: ..normalt.
NANANANANANA. Alexandra tørker opp etter hunden..åæsjameg c':  Hun tar av med sånn Ajax ting på gulvet.. og det lukter rent, lol. DE BEFØLER MEG DDDD:  PÅ HÅRET. HUFF.  Omfg, sykt seriøst innlegg, menok c':  Ørene til alex smaker saltvann.. o.o

HØHØHØHØHØHØHØHØHØHØHHØ. Jaokåja, ikke mer å si. Skal på øving klokken syyyyyyyv, og øver til 10. så .. får sikkert ikke tid til å skrive mer enn dette i dag D:    skal legge ut videoene fra MCR konserten så snart jeg får tiiiid :3  skulle egentlig i gååår.. men jeg var heldigbarn, og pappa kjørte meg til mariuuuuuus~   det tar bare 50 min med bil til sotra, mens jeg bruker 2 timer med buss >:c FUCK U, BUSS D: MENOK, JAHADE.

 


maria,sandra,alex   ..fordi vi er søtekulebarn ehehehehhe.. iluguys ♥ 
og ikke mobb meg for å ikke ha sminke på :(((((((((


DERP KIDS~

19.03.2011 21:04 / 8 kommentarer ..


NANANA, SIDEN VI HAR SÅ EKSTREMT MED FRITIDSPROBLEMER SÅ LEKTE VI I KIGU EN HEL DAG, EHEHEH.
Det er morro, fordi noen folk ser bare rart på oss, mens andre faktisk vinker og spør hvor vi har kjøpt dem osv :3  Det er koooos~
Lenapus var søt og tok bilderrrrrrrr♥ hihi, i luf her very muchhhh  n_n

Vi tok faktisk over 350 bilder, men veldig mange er useriøse, og noen utrolig fæle :'D  Så legger bare ut noen~
*ingen av bildene er redigert*


peow-peow!!

ehehehe.. jeg liker å skrike til korps som spiller c:
IKKE PÅ EN SLEM MÅTE, ALTSÅ.

høhøhø.. fin stang♥

jeg elsker deg, pus♥


lenaaaaaaaa, du er så fantastisk :'D ilu♥


det er faktisk en vegg, og ikke et speil O.O sært~


og btw, kjøpte kiguen når jeg var i Oslo~
hihi, pandaaaaaaaaaaa♥

 

MEN NÅ skal Marius gå, så vi må kjøre til bussennnnnnnn..derp.
HEJDÅ ^u^


Tentamen, FML~

18.03.2011 23:49 / 2 kommentarer ..


Når jeg kom på skolen i dag fant jeg selvfølgelig ut at vi hadde heldagstentamen i norsk hovedmål. YAY! Fordi det var jo jeg så sykt forberedt på.. derp.

Men heldigvis ble jeg ferdig til klokken halv 11, så jeg kunne ta halv 12 bussen til Os, så videre til byn. Jeg var heldig, og Benjamin ble med meg, fordi han skulle hjem, og spille konsert i Åsane i kveld(håper forresten at det gikk bra på konserten, og at dere koser dere utover kvelden :3). Også hadde de TILBUD på cupcakes! 2 stk. for 45,- *-*  Egentlig helt sick dyrt, men hallo se på dem!!


nomnomnom *-*


søtbarn :'D  ..selv om du ikke akkurat så helt straight ut 8D


også skrek han når vi gikk under speilene, og jeg prøvde å gå forbi dem uten å ta bilde c':
så da ble det bilde der også~   ..tatt med én hånd, lol.

Rett etter dette gikk jeg og Benjamin til hver vår buss, så reiste han hjem og jeg til Marius, hvor Jeanette allerede var~
Så reiste vi til byeeeeeen, og tok sånn.. over 300 bilder fant jeg ut. Ehehehe..så må se på dem i morgen, etter jobb. Starter halv 8, FML :cc  Men så kommer kaaaanskje Marius etter jeg er ferdig, og det hadde gjort dagen myemye bedre n_n♥

 

Menja, siden jeg skal på jobb i morgen stopper jeg bare nå, og går å legger meg :3
Nattaaaaaaaaaa~


Hjemme fra Oslo~

17.03.2011 22:59 / 8 kommentarer ..


DAAAA var jeg hjemme fra Oslo igjen :3

Jeg har hatt det helt fantastisk gøy, og jeg kommer aldri til å glemme disse 2 dagene! Det å møte Wilde var helt awesomeeeeeee. Fordi hun er sånn.. megasøt. Og som sagt er vi feite verdensherskere ((:

Selv om jeg ikke er så særlig kjent i Oslo området (utenom Kløfta), så klarte jeg fint å komme meg til Oslo S, og Arkaden uten å gå meg bort :'D *være stolt*  Det var ikke så lett som man skulle tro, men jeg fant da frem til slutt :3
Aw, noe av det første Wilde sa til meg var liksom..: Du var lav! eeeeheheh.. jotakkdu. Jeg vet jeg ikke er særlig høy..ahahaha, derp :c
Men vi hadde det morro på Neo Tokyo, så gikk vi bort på Dragens Hule, også kjøpte hun 4 pakker med blå hårfarge O.O  Fordi hun skal farge håret sitt blåtttttttt, og det kommer hun til å kle sinnssykt bra *u*  Ellers bare hang vi på Oslo S og snakket om ekle politimenn som aldri skifter klær, og truer med å ringe mamman' til Wilde, kjæledyret hennes som heter Original-og er en brusflaske fra Outland, og det gikk myyyyyye i dialekter. Wilde vil snakke bergensk, mens jeg gjerne ville snakket østlandsk :'D  men vi fant ut at det å bytte stemmebånd kanskje ikke var den lureste idéen vi kunne komme på... eehehe.

Såja, selv om vi ikke var sammen lenge, var det kjempekoselig~  Og jeg gleder meg allerede til neste gang vi møtes :3 
(og husk å besøke bloggen hennes, btw. fordi hun er amazingggggggg. ZING.)


unnskyld, håper ikke du blir sur for at jeg legger ved bilde :cc men du er superpen, derp.
JÆVLA HEITE UNGE.

*trettbarn*  Nattaaaaaaaaaaa~


EPISK~

17.03.2011 13:07 / 10 kommentarer ..


Ok, i går var en av de mest fantastiske opplevelsene i hele mitt liv! Selv om ut ifra det jeg klarte å få med meg, var det over 7 personer i nærheten av meg som svimte av. Og det var for det meste før konserten begynte, pga. det var så sykt med dytting og ekstremt vanskelig å puste.

Jeg har en del filmer og bilder ifra selve konserten, men siden det er filmet med mobilkamera, er det ikke akkruat verdens beste kvalitet. Men om noen har lyst at jeg skal legge dem ut, kan jeg det :3 Isåfall, vil dere ha dem samlet på én lang video med deler av sangene (eller hele, for den slags skyld), eller én og én, med hele sangene? n_n

Bilde fra konserten i går (funnet HER)

Mer kommer jeg ikke til å skrive om det, før jeg har fått svar på hva dere har lyst til å se/høre c:

 

Men i dag så skal jeg reise til Oslo og møte søteste Wilde!!♥  Iiiiihihihi~   Hun og jeg er feite verdensherskere >:3 mwahaha.

Æsj, jeg har aldri visst at toget i Oslo området var SÅ dyrt D: Koster 80,- herfra til Oslo S, og det tar liksom bare en halvtime :cc Det koster jo 400,- fra Bergen, og det er sånn.. 7 timer? >_>   Det gir ingen mening. Menok
Jeg er på Oslo S ca. 5 på 4, så om noen er interessert i å møte meg, så er det bare å komme dit :'D

mwahhaa n_n

Nå skal man ordne seg litt, før man prøver å finne på noe fornuftig før toget går.. om lenge :c

Og btw.. jeg savner Marius noe forferdelig..♥ ♥


Bara 20 minuter kvar~

15.03.2011 19:13 / 6 kommentarer ..


Då är det bara 20 minuter kvar tills jag reser till Oslo!~

Jeg har ventet på dette siden jeg visste at MCR skulle spille i Norge. Og endeliiiiiig, i morgen skjer det faktisk *u*
Det er usikkert om jeg får skrevet noe når jeg er der, og jeg vet ikke om jeg får tatt bilder eller noe, men vi får se~

Ellers får dere kose dere hjemme, dere som ikke skal på konserten >:3 MWAAAHAHAH.
Men nå skal jeg bare pakke ned de siste tingene i kofferten, før jeg løpløpløper ut i bilen 8D

HADEBRA, PPL Ü


Trettbarn~

14.03.2011 23:10 / 6 kommentarer ..


Jeg er megatrett, så orker egenltig ikke skrive særlig.

Reiste til byen i dag rett etter skolen, og var med  Marius♥  Jeg reiste hjem tidlig, fordi jeg måtte egentlig lete etter flybilletten min, menderp det hadde mamma fikset, så jeg kunne vært der én time til :cc

MEN I MORGEN REISER JEG TIL OSLO! Og jeg gleder meg, fordi jeg skal bo hos tanten og onkelen min, og da får jeg se kusinen og fetteren min igjen :3
Men hovedsaken til at jeg reiser er jo selvfølgelig at jeg skal på My Chemical Romance konsert *-*
*GLEDESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG*
Og siden jeg er så ufattelig venneløs, reiser jeg alene. MEN JEG SKAL MØTE HÅKON, OG HAN VIRKER ARTIG, SÅ DA BLIR ALT BARE GØY Ü

Ok, jeg kan nesten ikke tro at det er virkelig. Jeg skal endelig få se dem live, noe jeg har drømt om siden jeg begynte å høre på dem i 6 klasse. JEG KAN IKKE TRO DEEEET :''D ahahaa, det er helt sykt :3 ~

 

Men nå skal jeg sovesove, og slutte av samtalen på skype med Simen og..Marthe? Som jeg egentlig bare har overhørt. Fordi jeg liker ikke min egen stemme på sånn.. "opptak" ting.

Q: Noen flere som skal på MCR konserten? Isåfall, er dere interessert i å møtes? n_n
Nattaaaaa~


Hordablæsten 2011~

13.03.2011 23:29 / 13 kommentarer ..


Da er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra Hordablæsten 2011, som er en konkurranse som blir holdt i Grieghallen hvert år. Hovedsaklig er det bare musikanter fra Hordaland som stiller :3

Jeg er litt for trett til å skrive noe særlig nå, men jeg vil gratulere:
OKS, MED 1. PLASS, det gikk kjempe bra, og jeg synes vi fortjente såpass!n_n
Eirin, 2. plass som solist, klasse 1996.
Sunniva, 5. plass som solist, klasse 1996.
Jone, 5. plass som solist, klasse 1997.

Men også;
Ensemble, klasse 2.
Ensemble, klasse 4.
Tiril, solist / 1999.

Selv stilte jeg som solist i klassen "1993/1992", altså den eldste gruppen, der jeg ble nr. 12, av 40 :3 Storfornøyd~

Og dette er noe som ikke kommer til å skje ofte, men jeg legger faktisk ut sangen jeg spilte, her. Ikke forvent at det skjer igjen, lol. Jeg VET at det er noen feil, og at det hørtes surt ut innimellom, men hva forventer du når du står foran dommere, og publikum, helt alene?

Og btw, jeg er klar over at den er sidelengs, men jeg fikk ikke til å snu den o.o  Lyden som er viktigst, though.

OGSÅ NOE MER! Om du har tenkt til å kommentere hvor teit instrumenter/korps er så kan du gå å dø. Det er skikkelig koselig, og jeg er ikke akkurat redd for å si at jeg synes det heller  c:


omg, lenge sideeeeen ~

12.03.2011 22:13 / 11 kommentarer ..


Jeg og klassen hadde kakelotteri i dag, for insamling til Roma-tur. Vi fikk inn 4260,- fordi vi er så SYKT flinke 8D

Også kom Marius til meeeeeeg. Og det var like kos som alltid :3 Hihi~

MEN, i morgen skal jeg på konkurranse i Grieghallen ._. 2 stykker, faktisk. Og ene er solo D':  FML, jeg gruer meg som bare sataaaaaaan. Men jeg tror egentlig det går bra, om jeg ikke stresser for mye med det c':

Siden jeg ikke har noe fornuftig å verken gjøre, eller skrive om, skal jeg bare vise et SYKT gammelt bilde O.O

 

 

 

...derp

 

 

 

 


ok, wtf hva skjedde, liksom?  (bildet er fra 2008)
Selv synes jeg at jeg har forandret meg noe SYKT, men det er visst ikke folk enig i. Derp.

 

ORKER IKKE SKRIVE MER.. men Marius er søtbarn c:  ♥


Norsktimeeee~

11.03.2011 09:09 / 5 kommentarer ..


Jeg missliker ikke fredager, me er så slitsomme, og blir dratt ut så langt at det noen ganger virker som om de går over 2 dager. Hver fredag for meg begynner med å stå opp klokken 5, reise på skolen som beygnner 07.40, ha 4 timer med norsk i strekk, så to timer med Sam. Fag. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er så glad for å ha så mange timer på rad med samme faget ._. 
På en annen side er fredager bare positive, fordi jeg har tid til å gjøre ting jeg liker/være med folk jeg er glad i etter skolen, og utover kvelden~

Atm. skal vi sette karakter/vurdere vår egen heldagsprøve, som vi hadde før vinterferien. Jeg har en misstanke om at jeg kanskje har bommet totalt på oppgaven denne gangen c':  Så enten gikk det veldig bra, og jeg fikk 5/6, ellers gikk det veldig dårlig, og jeg fikk 2/3  D:  Deeeeeerp.

Men The Ready Set gjør dagene så mye bedre :3


ok, fantastisk much?

Q: Hva synes du om fredager? n_n


Kollasj/collage + utstilling~

09.03.2011 21:55 / 7 kommentarer ..


SÅ.  Grunnen til at jeg ikke fikk blogget i går var fordi vi reiste til byen med klassen n_n

Vi var først på en liten utstilling, så holdt vi på med noen collage greier  ( som jeg forklarer senere c: ).
Men orker ikke skrive mye nå, så legger heller ut bilder~


..plastikkposer o.o


RAGNAAAAAR!! Hahahah, Lena ilu♥
Hahaha, Marita er happyface :'D


Oooog.. bare fordi det var småfancy.

Så til kollasj/collage! :3  For dere som ikke vet hva det eeeeer.. enkelt og greit:
Et helhetlig, flatt bilde som er satt sammen av mindre utklipp og materialbiter. Vanlig brukte metoder er i kombinasjon med maleri, tegning eller alt utført helt digitalt.
Oppgaven vår var egentlig bare: velg ut et tøystykke av valgfri farge, og lag et collage. Derp, de fleste tenker bare: ok, la oss klippe ut noen bilder ifra blader og lime alle oppå hverandre. Men neida, det er ikke så enkelt når man går på formgivningsfag. Man må faktisk tenke igjennom valgeneeeeee, noe så kjedelig c':  ahahaha, jk~


Hehe, hei Theahea blar i blader ((:

For å si det sånn.. det var ikke akkurat ryddig etter én time der.


Litt av Frode sitt kollage :3


Gøy bilde o.o Masse farger, ehehe~

Menja. Når vi var ferdig der måtte jeg og Siv forte oss bort til bystasjonen, fordi vi skulle rekke halv 3 bussen. Og der var Marius og ventettttttt. Så vi tok bussen til Os, fordi jeg måtte rekke øvingen min på kulturskolen~ Spilte i 40 minutter, mens Marius sov i gangen, stakkars :'D  Etter det reiste vi hjem til meg, og gjorde ingenting..som vanlig :3 Hahaha~
Søtbarn, ilu♥

Etter han reiste måtte jeg øve til matteprøven jeg hadde i dag (som jeg ikke aner hvordan gikk). DERFOR var det ingen blogging i går! :'D Såriiiiiii.

Q: Har du mye å gjøre for tiden?


ehehehe~

09.03.2011 00:10 / 0 kommentarer ..


jaderp, sorry men fikk ikke skrevet noe i dag, kommer med unnskyldning i morgen, som sikkert ingen bryr seg om D:

høhøhø.


FML~

07.03.2011 16:46 / 6 kommentarer ..


Deeeeeeeeeeeerp.

Det eneste jeg har lyst til å gjøre akkurat nå er å sove. Men det kan jeg ikkeeeeeee. Fordi fra 7 til 10 skal jeg på øving, og før det må jeg ha ryddet ferdig rommet mitt og øvet til matte prøven jeg skal ha på onsdag. Fordi ingenting av dette har jeg tid til i morgen, når Marius kommer :c   FML.

Menok, jeg skal gjøre det bare fordi jeg begynner å gråte om jeg ikke får se han snart igjen :'3

 

Skoledagen i dag gikk DØDS sakte, og vi gjorde egentlig ikke noe seriøst. Først hadde vi spansk, og det var et rent mareritt fordi ingen av oss var humør til å jobbe med det nå rett etter ferien o.o  Såååå hadde vi historie, og historielærern vår er i Spania (på ferie ffs), så vi måtte ha en som heter Roberta som vikar. Hun kommer fra Italia, og er helt elendig i engelsk c':  Så de timene gikk bare med på at hun kjeftet på oss fordi vi ikke var stille og skrek: "BABYS!!!".. Det er det eneste hun kaller oss o.o Eller niños i spansken, wtf. Teite dame. Menok. De 3 siste timene hadde vi Scenografi og Kostyme, og det er kos :3  Akkurat nå holder vi på å lage kostymer ut ifra en novelle. Deretter skal disse brukes til et teaterstykke som vi skal få filmet. Uheldigvis fikk jeg ikke gjort noe særlig i dag, fordi jeg trenger en genser for å kunne fortsette med oppgaven, og den har jeg ikke kjøpt enda >_> Derp.
MENMEN.


heisøtmuffins *u*

Q: Hva har du gjort/hva skal du i daaaag? :3

Og btw, denne sangen er søøøøt :'D  Og Fredrik er søtbarn som viste meg Lisa's sanger~


Jeg ligger så godt som i minus~

06.03.2011 21:06 / 8 kommentarer ..


Som sagt var jeg i byen i går med Elise, og brukte litt penger.

Men etter jobb i dag har jeg rett og slett vært for trett til å orke å ta noen bilder. Derfor bare finner jeg det jeg klarer på nettet, også får jeg ta bilder av resten senere~  Håper det går bræææ :3


Skjørt fra Monki. Alice (kjøpte også et helt likt med leopardmønster).
250,-Moistrure Cream fra MAC
305,-

Ok, det var ikke så lett å finne det på nettet allikevel >_>
Men resten av det jeg kjøpteeee:

Kjole fra DIGG, jeg prøvde å finne den på hjemmesiden til Outfitters Nation, men jeg fant den bare på filmen på hovedsiden D:  Om du vil sjekke den ut er det den hvite kjolen med blå prikker:
outfittersnation
299,- 

Et svart belte (til kjolen, hovedsaklig), også fra DIGG.
99,-

Sjal fra Monki, svart og hvitt stripete.
SALG, 20,-

I tillegg til Pocky for 70 kroner og lunsj til rundt 100, ehehehe.

Skal se om jeg får tatt bilde av ihvertfall kjolen, om ikke lenge :3
Q: Er du like flink å bruke penger som meg? c':


Jobb~

06.03.2011 10:28 / 4 kommentarer ..


Well, ok. Jeg våknet nettopp, fordi jeg skal på jobbbbbbb >_>

For de som ikke vet det, så har jeg jobbet som servitør på et hotell i 3 år c:  Det er selvfølgelig utrolig greit å ha en jobb, og tjene sine egne penger osv., men det er også mye stress med det. Man må liksom alltid ha litt ekstra tid til å faktisk jobbe, og det er ekstremt tungt (spesielt som servitør, når jeg løper rundt i 8 timer). Etter en dag på jobb er jeg totalt utslitt, og resten av dagen går for det meste med til å ligge i sengen og gjøre ingenting. Det er ikke fordi jeg ikke takler å jobbe eller mye stress, men rett og slett fordi kombinasjonen med skole/jobb/alt det andre en vanlig ungdom gjør, er tyngre enn man skulle tro.


random bilde av søte boller :'D

Q: Hva skal du gjøre siste dagen av ferien?~
(for dere som har hatt ferie nå, høhøhø)


Trettbarn~

05.03.2011 23:35 / 0 kommentarer ..


Jeg har vært i byen i nesten hele dag med lillesøsteren min, Elise~  Hun er absolutt ikke vandt til å henge der, men en gang må vel bli den første o.o

Menja. Vi reiste med bussen 12.15, og var fremme sånn rundt 1. Også bare gikk vi rundtom i butikker, og brukte penger, ahaha. Jeg klarte selvfølgelig å bruke opp hver eneste krone jeg hadde. Over 1000 kr., yay me. Legger ut bilder, av det jeg kjøpte, senere. Også kjøpte vi calzone på Deli de Luca og satt ute å spiste, fordi det var sooool og ikke særlig kaldt c:

I halv 6 tiden viste jeg henne til busstoppet, og forklarte hvilken buss hun måtte ta osv. for å komme seg hjem, mens jeg tok bussen til Sotra for å være med Marius :3  Og jeg hadde kjøpt maaaaasse pocky, så han ble gladbarn~

Når jeg skulle hjem igjen klarte jeg å få han med meg på bussen til byen, så jeg slapp å reise helt alene (som jeg pleier å gjøre). Bussen hjem fra byen gikk ikke før 21.50, så jeg var ikke på Os før kvart på 11. Oh well, passe trett og utslitt etter en ganske så lang dag, derp.

 


Ball-Jointed Doll~

05.03.2011 02:08 / 6 kommentarer ..


Kom på noe litt fornuftig å skrive om! :'D

Ball-Jointed Dolls, anyone? Er visst svært få som har hørt om det, men jeg elsker det. Jeg kan sitte i timesvis å søke på nettet, finne bilder av ulike BJD's og sitter der totalt retardfascinert (ikke stjel ordet mitt, takk).

Men som sagt, er det få som i det hele tatt har hørt om dette, så jeg tenkte jeg skulle forklare deeeet :3

Ball-Jointed Dolls er rett og slett dukker. De fleste er laget i Japan, Kina eller Sør-Korea. Navnet kommer av at hvert av leddene til dukken er satt sammen med kuler som gjør at det er mulig å bevege på hvert eneste ledd i armer/ben, akkurat som på et vanlig menneske. De er håndlaget, så de koster ekstremt mye, men du får en perfekt utført dukke, som ser ganske så realistisk ut (noen til og med litt for realistisk). De vanligste størrelsene er 60 cm, 40 cm og 10 cm.  BJD's er ikke ment for barn, pga. prisen og alt arbeidet som legges bak hver dukke. De fleste eierne er voksne, og ofte samlere.

Det som er gøy med disse dukkene er hvor mye man selv kan endre på dem. Når man bestiller dem kan man velge om man vil sette dem sammen selv, male på sminke osv. selv, eller om man vil ha det gjort til man får dukken. Det er også mulig å bytte ut øynene (på de fleste), og "parykken" kan også skiftes.

*sukk*  jeg aner ikke hvor mange som faktisk orket å lese dette, men jeg ville annbefalt dere det n_n

Selv er jeg mest glad i dukkene med størrelsen 40 cm., som kan skiftes øyner på og at man maler på sminken selv. Jeg kunne gjort nesten hva som helst for å ha en slik dukke (selv om jeg har en ekstrem frykt for dukker, har jeg virkelig lyst på en BJD!).

Men nok mas, jeg legger ut bilder av noen av mine favoritter~

 

 
Sooooo, there you go. Jeg er sikker på at jeg virker som den geeken atm., men jeg bryr meg ikke særlig c':
For meg er ikke dette bare dukker, men på en måte som kunst. Tenk på dem som faktisk sitter å støper disse dukkene.

Legger ut link til mine to favoritt sider, men jeg må advare dere:
Selv om det kan være fristene å skaffe seg en BJD, er den vanlige prisen mellom 2000-3000 kr.
Og det er uten frakten fra Asia.

dreamofdoll
eluts

(for å finne en av mine favorittdukker, som fremdeles er i salg; eluts - "Senior Delf" - Side 2 - "Senior Delf ANNETTE (Real Skin White)")


Tegninger~

04.03.2011 20:51 / 12 kommentarer ..


Jeg følte bare for å legge ut bilder av noen gamle tegninger.. og da mener jeg gamle. De er fra 2008, når jeg gikk i 10 klasse. Kan sikkert legge ut bilder av noen nyere tegninger, en annen dag :3

Menja, ehehe. Dårlige mobilbilder av tegningene, menok dere får overleve med det~

 

Yuki Cross fra Vampire Knight


Sora fra Kingdom Hearts


Zero fra Vampire Knight


Yuki (igjen)


Random tegning av pikachu som jeg tegnet i timen en gang~

Ehehehe, såja. Jeg har blitt litt flinkere siden 10 klasse, men ikke mye. Hadde vært koselig med tilbakemeldinger? c:


Hei, kjedsomhet~

04.03.2011 16:30 / 9 kommentarer ..


Jeg DØR, seriøst. Jeg har ingeting å finne på, uansett hva. Tror jeg har vært litt for mye i byn i det siste, fordi med en gang jeg kommer hjem blir jeg mega rastløs, og klarer ikke finne på noe o.o

DERRRRRRRRP. Så nå skal jeg bare skrive masse tull, fordi jeg ikke har noe som helst bedre å finne på :3
Alexandra ville jeg skulle skrive om skilpadder.. jeg tror jeg lar være å gjøre det. Fordi de lager så sære lyder, eheheh.

 

Men jeg tror jeg skal finne noe litt mer fornuftig å skrive om enn å bare skrive om hvor lite jeg har å gjøre på :'D Ehehehe.. random. JAOK, HADE c:

 

bare fordi denne her er søt, og jeg skal lage en haug med sånne og ha på rommet mitt c:


Blogge igjen?

04.03.2011 14:37 / 10 kommentarer ..


Jeg har så godt som bestemt meg for å begynne å blogge igjen~

For dere som leste bloggen min før, så har jeg flyttet den fra "blogspot" til  "blogg.no".
Eneste jeg lurer på nå, er om det faktisk kommer til å være noen som leser den? :'D  Kan hende jeg prøver en periode, og ser om det er noe jeg kunne tenkt meg å fortsette med~

What'cha think? n_n  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits