ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

fotooppgave~

20.02.2012 15:58 / 10 kommentarer ..


Hadde en oppgave i trykk og foto på skolen, der jeg valgte å ta bilder innenfor sjangeren "kunstuttrykk". Praktisk talt; bilder som er fine å se på. De kan være så mye redigert som du bare vil, de kan være tatt av hva som helst, eller bare være laget digitalt. Så jeg fikk gjøre akkurat som jeg ville. Vi skulle ikke få karakter på oppgaven, men brukte allikevel over 4 timer til sammen med å ordne søsteren min, ta bildene og redigere. Er veldig fornøyd med resultatet, da! Synes jeg har gjort store fremskritt når det kommer til å håndtere kameraet mitt, og dets funksjoner, det siste året. Av godt over 300 bilder valgte jeg meg ned til ca.100 som var noen lunde OK, og som jeg kunne tenkt meg å bruke ved senere anledninger. Og når jeg var ferdig, satt jeg med 5 resultat av "photoshooten".

Here you go! :3

Jeg er uten tvil mest fornøyd med det siste. Mest sannsynlig fordi jeg likte måten jeg faktisk klarte å "fange øyeblikket" på. Og i tillegg var dette bildet det som var mest vellykket med manuell fokusen. :'D

Takk til Elise som var modell for meg, og var kjempe samarbeidsvillig, uansett hva det kom til! Klarte til og med å få henne i kjolene mine. :3

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger!  Både positive og negative.
 Ikke bruk bilder uten min tillatelse, takk.


Love isn't complicated, people are~

15.02.2012 12:55 / 0 kommentarer ..


Skole, selvsagt. Norsk, faktisk. 5 timer, herregud. Tror allikevel jeg skal klare å overleve. Hei, du! Jeg har hørt samme sangen et par titalls ganger de siste 12 timene. Takk Kristian, for at jeg ikke klarer å stoppe. "I dag" er en nokså sløv dag, må jeg innrømme. Det skjer absolut ingenting, og jeg har to små timer til gode hjemme, før jeg skal være med kjæresten min(selvfølgelig). Igjen, sier du? Vel dere skulle bare visst! Han er best.

Tumblr_lzf0h0yjvx1qbv9tqo1_500_large

Jeg bare lurer, hvor mange var det egentlig som fikk noe i går? Hvor mange var det som faktisk gjorde noe stort ut av valentinsdagen? Jeg vet at det er latterlig mange som ikke er enig i det jeg skal si nå; men for min del er hver dag like viktig. Jeg er ikke personen til å gjøre noe stort ut av noen som helst dager. Selvfølgelig har vi tradisjoner, som for eksempel 17.mai, og julaften som jeg feirer, men ærlig talt: er du ikke like glad for at du får oppleve hver eneste dag som går forbi? Hva så om noen setter "navn" på en dag, og påstår at den skal feires på en spesiell måte? Tull og tøys. Valentin virker jo som en veldig søt dag, men skal jeg fortelle dere noe? Jeg har det ikke noe bedre om jeg får et kort, sjokolade eller blomster av noen jeg er glad i? Selvfølgelig er det kjempe koselig, og jeg hadde satt utrolig pris på om jeg fikk noe. Men poenget mitt er at jeg ikke trenger så mye for å være glad. Jeg trenger folk som er glad i meg, folk som setter pris på at jeg er meg, og ingen andre. Jeg trenger å få vite det, og det er alt jeg trenger. Jeg tror dere har tatt poenget nå, eller? Jeg tilbrakte tiden min i går akkurat som alle andre dager, akkurat som jeg ønsket. Ikke la "oppdiktede" dager ta over dere, ikke la dem gå for mye innpå dere, for tross alt er det en vanlig dag; akkurat som alle andre dager. Lev som om hver dag var din siste, er det ikke det de sier?

Hah. Mye snakk. Men jeg har lagt merke til at valentin har blitt så mye mer utbredt de siste årene. Sier ikke det er negativt, bare tenk over det jeg skrev.
Kanskje du egentlig er enig? :3

Tumblr_lze6ppup7y1qbpwzeo1_500_large

 


mye å gjøre!~

12.02.2012 21:42 / 2 kommentarer ..


Jeg vet, jeg er en elendig blogger. Eller jeg har ihvertfall blitt det i det siste. Jeg har helt ekstremt med ting som skjer for tiden, og jeg er egentlig bare på pc'en når jeg er på skolen, og mobilblogging er helt forferdelig tidkrevende. D:  Jeg skriver fremdeles ikke særlig.. fort på mobilen min, så ja.

Akkurat nå sitter jeg hos Kristiannnn. Har nettopp gjort ferdig spansk presentasjonen jeg skal ha i morgen, og nå skal jeg snart begynne på RLE presentasjonen min som jeg skal ha på tirsdag(heldige meg som har Kristian til å hjelpe meg, han har funnet kjempe masse info til meg. omg, love u). Jobber ikke med den til lenger enn 11, fordi da har jeg holdt på med det i 4 timer, og det får holde for én dag, altså.. Menja.

Jeg har masse annet som skjer for tiden, da. Har hatt arbeidshelg denne helgen, og jeg øver som bare det til en solokonkurranse jeg skal være med på om én mnd. i Grieghallen. Jeg deltar egentlig i "elite"klassen, og stykket jeg spiller er ganske så vanskelig(det kan ikke være annet, når spillelæreren min sier "det er en grunn til at profesjonelle musikere gruer seg til å spille dette stykket, Sandra"). *sukk*  Vel, jeg er fast bestemt på å klare det! Men det gjør mulighetene mine til å blogge ENDA mindre, fordi jeg må øve hver dag. I tillegg skjer det en del på skolen for tiden(roer seg heldigvis etter vinterferien, om jeg ikke tar feil).

Forresten vil jeg gratulere den fantastisk søte kusinen min, Sara, med 5års dagen i dag! Hihi. :3

Søte prinsessen min, jeg savner deg! 

 

Men jeg får fortsette med oppgavennnn. Jeg skal ha chips, fuck this, jeg fortjener det!
Bare et lite spørsmål til dere, som lesere. Er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Ikke nødvendig å kommentere "bare blogg oftere" elns, fordi nå har dere fått årsaken. :c  Men tar gjerne imot tips eller ønsker om hva dere vil lese/se. :3

Hejdå~ 


å tilbringe all den tiden jeg kan med kjæresten min er det beste jeg vet~

04.02.2012 22:05 / 3 kommentarer ..


Hej, folk. :3

Helg igjen, og den tilbringer jeg med Kristian, selvsagt. Folk maser noe fælt om å få se bilde av han, er dere virkelig så nysgjerrige? Velvel.
Vi var på kino i går; jeg, Kristian, Reidar, Vilde og Nina. Hva vi så? Nei, det husker jeg ikke, men gøy var den ihvertfall! De kunne fly, noe jeg også gjerne vil. Men det er nok bare noe jeg kan drømme om.

I dag bakte jeg brownies. :3 Jeg liker å bake, det er koselig! Ihvertfall når alle syntes den var god, hihi.

Kristian tok bilder i går. Han er flink, men jeg liker det ikke. Føler meg ekstemt ubekvem når det er jeg som er motivet, og ikke personen bak kamera. La gå, han er snill mot meg og gjør ikke noe med bildene uten min tilatelse. c:

Wæææ glemt å si til dere at jeg kom inn på den folkehøyskolen jeg ville gå på! Manger FHS, her kommer jeg. :3 Så til høsten flytter jeg ut for første gang, noe jeg egentlig er ganske så nervøs for. Lurer på hvordan det blir, å bare ha seg selv å lene seg på, mener jeg. Jeg skal gå på Skandinavias muligens beste brasslinje, altså korps. Gleder meg som en unge som skal begynne i førsteklasse! Men så er problem nr.1 at jeg ikke har 89 000,- i baklommen. Lånekassen, takk.

Men nå tror jeg at jeg skal spille litt Alice eller KH elns. Eller hva enn Kristian har fått for seg at vi skal. :'D
Hejdå~


Langhelg!~

02.02.2012 10:48 / 3 kommentarer ..


Mwiih, vi har langhelg fra torsdag til søndag og jeg har INGEN planer. :'D Skal bake brownies, det vet jeg. Skal på kinooo, men ikke noe mer! :3
Skal snart hjem en tur fordi Kristian skal på jobb, også skal jeg teste ut symaskinen jeg fikk til jul, tror jeg. :'D

HAHAH. Nybleket hår, jeg hater det. Synes det er finere med litt ettervekst. :cc Og ja, jeg har verdens kuleste tee, selv om dere ikke ser mye av den, og jeg er nyvåken etter 13t søvn, så jeg er like.. Sleapyface#1.

Skal krype opp i sengen til Krisian igjen nå. :3 Hadebraaa~  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits