ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Det er stille her~

10.08.2012 13:33 / 4 kommentarer ..


Det kan muligens ha en sammenheng med at jeg skal sitte helt alene i dette store huset, i åtte timer. Åtte lange timer, mest sannsynlig. Egentlig burde jeg gå ned og få i meg noe mat, men jeg har sagt til meg selv at; nei, du får ikke mat før du har tatt deg tid til å blogge. For jeg har nemmelig tid til det nå. Og uansett hvor lite jeg har å blogge om, uansett hvor lite jeg har gjort de siste dagene så er jeg sikker på at jeg vil føle meg bedre etter å ha oppdatert bloggen min. Det er noe jeg har blitt dårlig på. Bevisst. Jeg tenker hver dag at "Sandra, skriv et lite innlegg, nå. Det tar deg max fem minutter". Men jeg gjør det aldri, det er bare en tanke.

 

Vel, det er tross alt faktisk en liten grunn til at jeg ikke oppdaterer like mye som jeg gjorde før. Før reiste jeg gjerne til byen, var med venner et par dager i uken og tøyset rundt. Jeg hater å si det, men jeg har iløpet av det siste året blitt så utrolig mye mer voksen. Jeg er fortsatt glad i de samme tingene som jeg var da og jeg ler av nesten de samme tingene som jeg ler av nå. Jeg hører på samme musikken som jeg gjorde da, og har de samme vennene. Og kanskje viktigst av alt; jeg har den samme personligheten. Vel, ja; jeg har innsett at jeg ikke er 15 år gammel lengre, jeg kan ikke bare drite i alt og leve livets glade dager på andres bekostning. Jeg må selv tjene mine egne penger, som skal brukes til å betale ting jeg trenger; ikke det jeg vil ha. Jeg må ta ansvar selv, og prioritere det som er viktigst fremfor mine egne "behov". Jeg husker den gangen jeg hadde et ønske om å få flytte hjemmeifra. Da jeg tenkte på hvor jeg skulle bo og hvordan. Jeg tenkte så nøye igjennom alt, trodde jeg. Nå når jeg faktisk skal flytte ut er jeg skremt. Jeg er nervøs for hvordan det kommer til å bli, og jeg skal ikke flytte langt engang! Det blir heller ikke noe særlig vanskelig for meg, da jeg skal bo på internat.

576699_458767340804389_100072993_n_large

Jeg har aldri måttet tatt ansvar for meg selv på en slik måte før? Noen tenker sikkert; Herregud, Sandra. Det er ikke så farlig, slutt å grine, men jeg er ikke enig med dere. Jeg har aldri måttet kjøpe ALT jeg trenger selv? Jeg har aldri måttet vaske mine egne klær? Passet på at jeg får gjort det jeg må gjøre, uten påminnelser? Det er skremmende, og jeg klarer ikke helt bestemme meg om jeg ser frem til det eller ikke. Jeg skal vel og merke bo på et tomannsrom, ilag med en annen jente (som jeg faktisk aldri har møtt før, og ikke engang vet navnet på). Om dette er til min fordel eller ikke, det vil nok vise seg. Men jeg regner med at dere ser problemet her? Jeg blir så utrolig alene når det kommer til ting som må gjøres. For nei; jeg har aldri vært en av dem som har hjulpet så utrolig mye til hjemme. Så dette blir nok en ganske så stor omveltning for meg.

                               Men igjen; jeg har aldri vært den personen som gir opp heller! Så jeg er sikker på at det skal gå mer enn bra nok.

 

Tok forresten noen bilder i går, bare sånn.. fordi jeg faktisk planlagte å blogge, men så ble jeg dårlig.

 

 
Nå må jeg gå å få i meg noe mat, før jeg kreperer :c
Også skal jeg rydde og fortsette på cosplayet mitt! Kanskje jeg legger ut noen bilder av det senere, så folk får gjette hvem jeg skal cosplaye~

Byenii~


Så mye å gjøre, så liten tid?

16.07.2012 01:35 / 2 kommentarer ..


Jeg er en av dem som alltid har noe å gjøre. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg kjedet meg. Ikke at det er noe jeg lengter etter, men det å ha så mye å ta seg til at man aldri egentlig er helt.. uten noe å gjøre; det er litt slitsomt. Nå skal jeg ikke si at jeg er den mest aktive eller opptatte personen jeg vet om, men jeg har mine hobbyer osv. som tar opp det meste av min tid.

 

Jeg har for eksempel startet opp et faenskap av et cosplayprosjekt. Meeeen.. jeg har tenkt til å holde karakteren min hemmelig, enn så lenge. Jeg har bestilt craft foam og wonderflex til å jobbe med, så vi får se hvordan det går. Om jeg sitter fast på et tidspunkt når det kommer til en praktisk løsning eller lignende, blir jeg nok tvunget til å legge ut bilder og spørre pent etter hjelp. MEN jeg er uansett takknemmelig for all hjelp og tips jeg kan få når det kommer til bruk av "wonderflex", da dette er noe jeg aldri har vært borti og faktisk nettopp har funnet ut om (gleder meg som en unge til å prøve det ut, da!).

 

Vel, jeg har jo også dette med musikk og instrumenter som praktisk talt overtar livet mitt til en hver tid. Nå skal sant så sies at jeg har øvd veldig lite de tre siste ukene grunnet sykdom, men vanligvis går det bort et par 2-3 timer til øving. Om det er kornett, fløyte, sang, keyboard, gitar, ukulele whatever. Og når det kommer til keyboard.. så har jeg laget meg et forferdelig hjernebry med å lære meg f-nøkkel, for dem som skjønner seg på den slags. Ikke at det egentlig er så komplisert, men for en som har spilt i g-nøkkel på alle instrumenter i ti år nå, så er f-nøkkel nesten verre enn å måtte lære seg noter på nytt.

 

Men vent; det er mer. Min interesse for språk er ganske stor. Jeg kan åpenbart norsk, noe jeg virkelig håper dere har lagt merke til. I tillegg kan jeg som de fleste andre nordmenn ganske OK engelsk. Utenom dette har også et tredjespråk blitt helt normalt i Norge (selv om dette for de fleste bare gjelder på ung. skolen og muligens videregående). Så for meg ligger 3,5 år med undervisning i tysk og 3 år med spansk i bakhodet. Jeg skal innrømme at mye av tysken min er så og si borte nå, siden jeg begynte med spanskundervisning når jeg begynte på VGS. Noe annet som har forsvunnet en del fra meg er svensken min, da jeg "på en måte" er av svensk opprinnelse. Jeg har tross alt ikke svenske foreldre, men jeg er født og oppvokst der (flyttet til Norge da jeg var tre). Dette sitter heldigvis ganske godt, grunnet likheten mellom svensk og norsk. Og sist men ikke minst; japansk. Jeg strevde meg igjennom side opp og side ned med japanskundervisning; selvlæring, selvsagt. Dette går helt tilbake til 10. og 1.VGS så mye av dette er for lengst glemt. Jeg kunne hiraganaalfabetet og hadde begynt så smått på katakana. Jeg kunne skrive og forklare en nokså kort presentasjon av meg selv og hva jeg likte å holde på med. I tillegg kunne jeg basic "turistspråk" som: "Hvor kan jeg finne..", "Kan du forklare meg veien til.." "Jeg snakker ikke/dårlig japansk", "Jeg kommer fra Norge", "Unnskyld, jeg forstår ikke" med mer.

 

Jeg undres over hvor mange tegneblokker jeg har "tegnet opp" iløpet av mitt snart 19 år lange liv. Jeg vet godt at vi har flere kasser stående på loftet med skrablerier/tegninger fra når jeg var liten. I tillegg har jeg en god del liggende strødd på rommet mitt. Hvor mange blyanter har ikke jeg kjøpt? Hvor mange VISKELÆR? Gud, som jeg hater viskelær! De forsvinner alltid. Er det noe jeg ikke klarer å holde styr på; så er det det. Hvor mange fargeblyanter har jeg kjøpt? Tusjer? Penner. Tegneblokker. Og herregud så mye penger jeg har brukt på bly til trykkblyanter! Det er dødsdyyyyyrt.

 

Men nå hadde ikke jeg egentlig planlagt å komme med et så sinnsykt random innlegg, etter sånn 1-2 uker uten blogging. Men det bare.. glapp ut av meg.

Tumblr_lrgxu9i3um1qmlrpfo1_500_large

Hva holder du på med på fritiden?
Har du mye tid til venner og familie eller har du noe som tar opp all tiden din? 


NM, camping, dyreparken og Hove!~

01.07.2012 00:30 / 2 kommentarer ..


Jeg sverger, jeg har så ufattelig mye å skrive om akkurat nå!

Jeg har nettopp kommet hjem etter en uke borte på andre siden av landet. Tilbrakte 3 dager i Stavern/Larvik og 6 dager litt utenfor Arendal.
Først var det korpstur, på camping. Vi deltok i NM i 3.divisjon på lørdag, hvor vi kom på 6.plass! Storfornøyd med det, da det var 14 deltagere. I fjor var det 11 deltagere, og vi kom på 9.plass, så vi har hatt en enorm forbedring! Nå har jeg dessverre avsluttet mine 10 år i skolekorps og innenfor kulturskolen på Os, men tro meg; jeg kommer tilbake. En gang!
Etter en fin dag på Høyt & Lavt Aktivitetspark ble mine år som skolekorpsmusikant avsluttet. Men jeg fortsetter som musikant på Manger FHS, og forhåpentligvis videre etter det, hvor nå enn jeg måtte ende opp.

Jeg har også vært på Hove! Har hatt en utrolig koselig uke med Kristian og Nina. Om vi så har slasket foran TV'en, spilt kort eller vært på alle slags konserter; så har ihvertfall jeg hatt det gøy! Takk for at min første Hovefestival blir om til et så godt minne. :3
OG jeg var i dyreparken! Med Kristian.. for andre gang i mitt liv. Jeg lover dere, har ikke hatt det så gøy på lengeee. :3 Sprang rundt som en tulling og tok bilder av dyrene (spesielt løvene, surikattene og ringhalelemurene). DE ER SÅ SØTE AT JEG DØØØØØØØØR. Holy moly, følte meg som en femåring med et kamera i hendene i.. bassenget. Om det gav noen mening? Hahahha, ohwell.

Det som er dumt er at jeg ikke finner ledningen til kameraet mitt, så jeg får ikke lagt ut noen bilder enda, uansett hvor mye jeg har lyst til det. D:  Så det får vente til senere, og dere skal også få litt oppdateringer på hva jeg har kjøpt iløpet av denne reisen, og litt i forkant!         .....(noen må holde meg borte fra butikker, ass. jeg går amok!)
Men igjen; jeg bruker instagram nokså aktivt, så legger ut noen bilder derfra. :3

Have funz!

 
ÅÅÅÅH, JEG VAR PÅ BILLY TALENT KONSERT BTW! Det var amazinggggggggg~ *-*
 
Tappert forsøk på å få et noen lunde "bra" bildet av korpset. Takk for alt, dere er en flott gjeng! :'3
 
Ensom på en Statoil langt uti huttiheita.. Etter et tappert forsøk på å prøve å komme meg fra Stavern til Arendal med buss.. og fire busskifter.
Jeg gav opp under det andre busskiftet, og stakkars Kristian og Nina måtte komme og hente meg. 

  
Hoveeeeee, lalala. Masse folk. >: 
 
Fått en intens kjærlighet for slush, og fikk overtalt kassedamen på kafesaken på Hove til å gi meg et halvliterskrus istedenfor et sånt lite glass, for dobbel pris. NOMNOMNOM
 
Bilde fra dyreparken på torsdag. :3
 
Neroooooo! Det var dødsgøy. :3  Om dere lurer på hvorfor jeg står såpass langt bak.. Jeg har klaustrofobi.

Stay tuneeeeed~ ouo 


Eksamen og nye extensions~

14.06.2012 13:15 / 2 kommentarer ..


 

Jeg holder nå på med forbereding til praktisk eksamen i design og arkitektur, som jeg har i morgen. Er litt redd for at det blir en vanskelig oppgave, men jeg tror det skal gå fint! Jeg føler selv at jeg har forberedt meg godt, og at jeg er klar nesten uansett hva som skulle bli oppgaven i morgen.

 

Fikk mine nye extensions i går! De er hele 62cm. lange, og siden jeg er så lav rekker de meg helt nedenfor buksekanten ._.
De er kjempegod kvalitet på (ihvertfall etter min mening)!
Bestilte dem fra Headkandy for under en uke siden, og tok bare 5 dager før jeg fikk dem! Svært fint og praktisk pakket sånn at man fikk åpne og se på én av extensionsene, sjekke fargen og kjenne på kvaliteten. Om man ikke liker de kan man sende de tilbake, så får man pengene igjen. Jeg ble overrasket når jeg åpnet den "prøvedelen", fordi det var sååå mykt!
I tillegg er de ikke slik som mange extensions er, altså tynnslitt i tuppene.
Disse er klippet rett av, så de er tykke og fine hele veien (måtte faktisk klippe dem i tuppene for at de ikke skulle være for beint klippet av!

De er ekte, kan farges og varmebehandles.
Anbefaler dem virkelig!

Har dere noe å gjøre på skolen nå- rett før ferien? 


Som om jeg ikke hadde nok å gjøre..~

08.06.2012 20:09 / 8 kommentarer ..


Kjente hjertet mitt stoppe i det det ble lest opp at min klasse hadde kommet opp i historie muntlig i går, og ikke var påvirket av streiken. Det var det verste jeg kunne komme opp i, etter muntlig spansk! MYE heller norsk eller RLE, jesus. Ohwell, dette blir min 3 eksamen i år, også skal jeg ha en praktisk i kunstfag på fredag (tjohei!). Ikke bare er historie ganske vanskelig i seg selv, men vi har 2 års historie i pensum. Takk og lov for at jeg fikk et noen lunde interessant tema: Den industrielle revolusjonen i Storbritannia. Vel, det kunne da vært verre? Det er ikke så ekstremt mye politikk osv. innblandet, så jeg slipper unna en del av det (om jeg er heldig). Skirver side opp og side ned med informasjon, for å klare å plukke ut det viktigste, da jeg bare har 15 minutter på meg til å presentere. 

Tumblr_m4udck8kty1r0wec0o1_1280_large

 

248194_2286757865160_1895502870_n_large

 

Skal ta en liten pause fra puggingen nå, og se på Fairy Tail med kjæresten min! Takk og lov for at jeg har hele helgen på å forberede meg..
Bye, nii~ 


Ettersom tiden går..~

05.06.2012 14:08 / 2 kommentarer ..


Jeg er her igjen! Tilbake for fult denne gangen da (kan man ihvertfall håpe på). Jeg kan godt si det at den siste måneden har vært travel og at det har skjedd svært mye. Jeg la bloggingen på hyllen for en stund, sånn at jeg kunne fokusere på alt det andre som har skjedd i det siste. Jeg avsluttet russetiden min, nøt det fine været vi hadde her i en uke, hvor det var så varmt at jeg faktisk slet med å være ute midt på dagen, i solen (det ble faktisk ubehagelig etter en stund!), avsluttet et par kunstprosjekt, tok de to siste skriftlige eksamenene mine og reiste til Oslo med kjæresten min på konsert! Men jeg har ikke glemt dere eller bloggen, langt ifra.

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg blitt ganske flink til å bruke instagram. Så om du vil så kan du laste det ned på mobilen, og følge "mintweee" (med tre e-er). :3  Legger ut litt bilder fra den siste tiden~

 

Har kjøpt meg egen kornett! Sjeleglad for å endelig si at jeg har mitt eget instrument.
24 600,-  men kjøpte det på 25% så fikk det for 16 800,-  :3333

 

Deadmau5 konsert i Oslo spektrum 30 mai! Vi bodde tilfeldigvis på samme hotell som Justin Bieber.
Kan fint si at det var.. kaotisk.


Kurt Nilsen sov på hotellet der jeg jobber i helgen, så fikk sneket til meg en autograf! Hihi. 

Og hadde prøveeksamen i dag i Visuelle Kunstfag, så her er mitt resultat etter et forsøk på å illustrere sangen "Det bor en baker" (tid: 3timer).

 

Hvordan går det med dere?
Har dere mye å gjøre for tiden, nå før sommerferien? n_n 


Jeg falt av lasset.. igjen.

21.04.2012 14:12 / 0 kommentarer ..


Jeg klarte ikke å opprettholde den korte, men gode perioden min med blogging. Men for dere som bruker instagram, har jeg blitt ganske flink til å legge ut bilder der!

Jeg heter "mintweee" (OBS: tre e-er!) :3
Tar ikke bilde av noe særlig spesielt, bare sånn.. når jeg føler for å legge ut noe. Trenger liksom ikke være så mye mening i et bilde. På bloggen derimot må jeg skrive om noe litt interessant for å holde lesernes interesse oppe.

Såja, da vet dere det! Jeg prøver fortsatt, da. Jeg -vil- blogge daglig igjen! Sådetså. :3

~Sandra


fin dag gjør glad pike~

12.04.2012 14:01 / 7 kommentarer ..


Når jeg våknet i dag tidlig var det meste fælt, utenom at kjæresten min vekket meg med det søte smilet hans om munnen. Jeg begynner å bli syk, halsen brenner og mirgrenen har slått til igjen. Jeg var dødstrett og det meste var bare kjipt. Det eneste jeg hadde lyst til var å gå og legge meg igjen og sove godt og lenge. Men sånn ble det selvsagt ikke, så opptatt som jeg er av å komme meg på skolen i riktig tid, og ikke være hjemme med mindre jeg er døden nær, eller ikke klarer å reise meg fra sengen. Vel, så dro jeg meg selv hele veien til skolen, og fikk slengt meg ned bak PC-skjermen, som alltid.

 

Men på slike dager finnes det også små gleder, ikke sant? Jeg fikk igjen kunsthistorieprøven vi hadde en uke før påskeferien begynte, og kan stolt si at jeg klarte å oppnå 5+ på den! Meget fornøyd, om jeg får si det selv, da jeg følte at jeg ikke kunne noe når jeg satt der under starten på prøven og leste på spørsmålene. Tenkte med én gang at dagen var reddet. Men det ble bedre! Jeg hadde glemt å sjekke resultatet på en skrivedag vi hadde i norsk hovedmål 22. februar. Ja, lenge siden, men jeg ble allikevel sjeleglad over at jeg ikke fikk den toeren jeg forventet, men faktisk hadde klart å oppnå 5 på den også! Med norsklæreren som jeg har nå har jeg alltid lugget mellom 4-5. Aldri fått lavere aldri høyere karakter. Så nå, nå på slutten av tredjeklasse; nå skal jeg klare det!


Vel, jeg regner dagen som fin videre. Gode nyheter på skolen, to øvinger i dag som jeg gleder meg veldig til, også skal kjæresten min sove hos meg i natt. :3 Okåokå, jeg har ingenting å klage over.
Jeg har det dødsbra. Jeg elsker virkelig livet for tiden. :')) DET ER FANTASTISK.

552972_10150678799134440_721139439_9273483_893171202_n_large
// http://weheartit.com/entry/26597890 //

 

Dere da, mine søte lesere; hvordan har dere det for tiden?~ 


bloggkick~

11.04.2012 19:41 / 2 kommentarer ..


Wæææ, fikk bloggkick. VIDEOBLOGG FTW!
Hahah, random. :3
Nååå reiser jeg til Kristian! Hejdå~ ouo


fem måneder, ferien, venner og familie~

10.04.2012 10:07 / 0 kommentarer ..


Jeg regner med at de fleste har fått med seg at det har vært påskeferie? Ja, tenkte meg det.


Vel, nå har det seg slik at jeg har brukt ferien til litt av hvert. Jeg har vært i byen (to dager på rad, faktisk!), og vært med noen av mine søte venner. Javiera hadde besøk av Emma, som jeg ikke hadde sett siden sist gang hun var hos henne (i høstferien, om jeg ikke husker feil). Så jeg hadde savnet dem begge! Jeg dro rundtom på kameraet hele tirsdag, men tok bare et par bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På onsdag kom tanten, onkelen, kusinen og fetteren min på besøk fra Oslo. Kusinen(5) og fetteren(2) min er så fantastisk søte, og det er egentlig veldig merkelig å følge med på hvordan de vokser opp. De reiste hjem igjen på søndag, da. Var trist å måtte si hadet igjen, med tanke på at jeg mest sannsynlig ikke får se dem igjen før i sommerferien. >:

 

Fredag 6. april var det fem måneder siden jeg og Kristian ble sammen. :3  Jeg fikk et kjempesøtt smykke av han, hihi. ( muu, har ikke tatt bilde av det. >: ) MEN! Jeg har bilde av ringen jeg fikk av han for snart en måned siden(oi, nå høres det ut som om jeg bruker han ; n ; DET GJØR JEG IKKE). Finefine ringen. :3 Og tenk jeg fikk den bare fordi jeg var flink å spille på konkurranse, og fordi han hadde lyst  ; u ;
OG istedenfor påskeegg elns så fikk jeg to pakker hver med både jordbær, bringebær og blåbær~ ouo   Verdens søteste kjæreste, sa du? HIHI, VET.

 

Men jeg sitter på skolebenken nå, og må jobbe med oppgaver. Ikke blogge, hahah.
Hejdå, sötiser!~ 


de siste dagene, i bilder~

25.03.2012 22:55 / 5 kommentarer ..


Har ikke hatt tid til å blogge i helgen, da jeg har vært på jobb, og vært ute i det fine været!

På skolen på fredag skjedde det ekstremt lite, og det at det var så fint vær gjorde at tiden gikk kjeeeeempesakte. Bildet er tatt i klasserommet til førsteklassen på formgivning. Vi lo. :3

Rabbel i timennnn.

Årets første is(ihvertfall pga. varmen), på fergen hjem fra skolen! Maria, meg og Susann. :3

Senere gikk jeg og Kristian tur i hesteløypen og bare.. snakket. :3 Og spiste.. enda mer is! Haha. : D

Fine utsikten på jobben, lørdags morgen.

Når jeg var ferdig på jobb kom Kristian og hentet meg, så kjørte vi hjem til meg og gikk en tur på Borgafjellet! Det var kjempekoselig, selv om vi begge er i elendig form, rett og slett.

Hahah, superdårlig bilde. : D
Rett etter jobb i dag fikk jeg smake denne "ostekaken". De hadde gått tom for ingredienser til ting, men endte opp med dette. Kjeks på bunnen, "ostekakekrem", rørte bær, bærkrem med kjeks på toppen. OMNOMNOM. :3

Akkurat nå sitter jeg hos Kristian, han spiller mens jeg spiser jordbær og bringebær, og tegner. :3 Supersliten i beina etter en lang helg, og skole igjen i morgen!

Håper dere har hatt en fin helg, søtiser~


russeklær og hunger games~

23.03.2012 10:10 / 4 kommentarer ..


Da har også jeg, to uker etter de andre på skolen, fått russeklærne mine! Glad for at alt jeg bestilte var der, og at alt var i riktig størrelse og at det passet. :3  Hadde vært slitsomt om jeg måtte sendt inn og byttet osv...

Lalala, russebukse. :3 Var så skeptisk på størrelsen at jeg trodde jeg skulle dø når jeg sendte bestillingen. :'D  Men er mer enn fornøyd nok!

I dag skal jeg og Kristian på kino! Vi skal se Hunger Games, noe jeg gleder meg til. Jeg har lest bare halve boken, så er liksom ordentlig gira på hva som skjer videre.. Rakk aldri lese ferdig. Så Battle Royale her om dagen, fordi Kristian ikke ville være med på HG før jeg hadde sett den. Ripoff deluxe, menmen!

Noe er jeg ganske sikker på, ihvertfall. Battle Royale er nok fem ganger så blodig som Hunger Games. Japanere er galninger. :3

Anyways, gleder meg! Lalala.

Har du/skal du se Hunger Games? Eller Battle Royale? :3


god morgen, verden!~

02.03.2012 11:53 / 3 kommentarer ..


Sitter ved kjøkkenbordet og spiser grønnsakspai til frokost. Solen skinner, og det er ikke en eneste sky på himmelen! Livet er fint. Og det er enda bedre når jeg tenker på at jeg skal møte søte Mathilde igjen i dag! Og ENDA bedre fordi jeg skal sove hos Kristian i natt. Jeg føler meg som den lykkeligste jenta i verden. :3

Siden det er så fint vær skal jeg gladlig si: Ja, jeg tar kameraet med til byen! Ah, herlig. Kanskje det er såpass ok temperatur at jeg kan leke litt rundtom i Bergens smale gater, med små søte hus som er perfekt til å ta bilder av. Jeg elsker Bergen, virkelig.

Mamma hadde kjøpt noen kjempefine blomster. *-*
I går så det bare ut som kvister med rosa pusekatter på, om dere skjønner hva jeg mener. :'D
Og i dag var de bare helt..wææ.

Herremin, la det være sånn vær en stund! Jeg trenger det. :'))

Håper dere alle får en kjempefin dag! :3


det er mars, og endelig vår!~

01.03.2012 12:48 / 1 kommentarer ..


Våknet nettopp. Alene i et så alt for stille hus. Ute er det tett tåke, så jeg kan bare såvidt skimte fjellet utenfor. Men med en gang det gikk opp for meg at den dagen som bare kommer hvert 4. år er over, innså jeg at det offisielt er vår! Herremin, for en utrolig deilig følelse. Jeg håper snøen er borte for godt nå, frem til slutten av 2012, og at det endelig går mot varmere tider. Fordi er det noe jeg synes er slitsomt så er det dårlig vær, og å måtte balle på seg x antall lag med varme klær.

Våren er en fin ting, og enda bedre er det når den kommer midt i vinterferien(ironisk nok). Kristian er på jobb, og var søt nok til å la meg sove lenge, istedenfor å måtte stå opp klokken 8 fordi han skulle reise. Jeg må øve i dag, det ligger to konkurranser og en stor konsert foran meg om bare 2-3 uker! Forberedt skal man være. Men jeg skal få tatt meg tid til å rydde, og muligens få sydd litt! Må ærlig talt innrømme at jeg enda ikke har fått testet symaskinen jeg fikk av mine herlige foreldre til jul! Mer som burde gjøres? .. Åja! Tegne. Jeg har ikke tegnet på år og dag(føles det ihvertfall som).

Men nå kommer min kjære mamma snart og henter meg, så jeg får hive meg rundt. :3
Ha en fin dag, allesammen!


Love isn't complicated, people are~

15.02.2012 12:55 / 0 kommentarer ..


Skole, selvsagt. Norsk, faktisk. 5 timer, herregud. Tror allikevel jeg skal klare å overleve. Hei, du! Jeg har hørt samme sangen et par titalls ganger de siste 12 timene. Takk Kristian, for at jeg ikke klarer å stoppe. "I dag" er en nokså sløv dag, må jeg innrømme. Det skjer absolut ingenting, og jeg har to små timer til gode hjemme, før jeg skal være med kjæresten min(selvfølgelig). Igjen, sier du? Vel dere skulle bare visst! Han er best.

Tumblr_lzf0h0yjvx1qbv9tqo1_500_large

Jeg bare lurer, hvor mange var det egentlig som fikk noe i går? Hvor mange var det som faktisk gjorde noe stort ut av valentinsdagen? Jeg vet at det er latterlig mange som ikke er enig i det jeg skal si nå; men for min del er hver dag like viktig. Jeg er ikke personen til å gjøre noe stort ut av noen som helst dager. Selvfølgelig har vi tradisjoner, som for eksempel 17.mai, og julaften som jeg feirer, men ærlig talt: er du ikke like glad for at du får oppleve hver eneste dag som går forbi? Hva så om noen setter "navn" på en dag, og påstår at den skal feires på en spesiell måte? Tull og tøys. Valentin virker jo som en veldig søt dag, men skal jeg fortelle dere noe? Jeg har det ikke noe bedre om jeg får et kort, sjokolade eller blomster av noen jeg er glad i? Selvfølgelig er det kjempe koselig, og jeg hadde satt utrolig pris på om jeg fikk noe. Men poenget mitt er at jeg ikke trenger så mye for å være glad. Jeg trenger folk som er glad i meg, folk som setter pris på at jeg er meg, og ingen andre. Jeg trenger å få vite det, og det er alt jeg trenger. Jeg tror dere har tatt poenget nå, eller? Jeg tilbrakte tiden min i går akkurat som alle andre dager, akkurat som jeg ønsket. Ikke la "oppdiktede" dager ta over dere, ikke la dem gå for mye innpå dere, for tross alt er det en vanlig dag; akkurat som alle andre dager. Lev som om hver dag var din siste, er det ikke det de sier?

Hah. Mye snakk. Men jeg har lagt merke til at valentin har blitt så mye mer utbredt de siste årene. Sier ikke det er negativt, bare tenk over det jeg skrev.
Kanskje du egentlig er enig? :3

Tumblr_lze6ppup7y1qbpwzeo1_500_large

 


mye å gjøre!~

12.02.2012 21:42 / 2 kommentarer ..


Jeg vet, jeg er en elendig blogger. Eller jeg har ihvertfall blitt det i det siste. Jeg har helt ekstremt med ting som skjer for tiden, og jeg er egentlig bare på pc'en når jeg er på skolen, og mobilblogging er helt forferdelig tidkrevende. D:  Jeg skriver fremdeles ikke særlig.. fort på mobilen min, så ja.

Akkurat nå sitter jeg hos Kristiannnn. Har nettopp gjort ferdig spansk presentasjonen jeg skal ha i morgen, og nå skal jeg snart begynne på RLE presentasjonen min som jeg skal ha på tirsdag(heldige meg som har Kristian til å hjelpe meg, han har funnet kjempe masse info til meg. omg, love u). Jobber ikke med den til lenger enn 11, fordi da har jeg holdt på med det i 4 timer, og det får holde for én dag, altså.. Menja.

Jeg har masse annet som skjer for tiden, da. Har hatt arbeidshelg denne helgen, og jeg øver som bare det til en solokonkurranse jeg skal være med på om én mnd. i Grieghallen. Jeg deltar egentlig i "elite"klassen, og stykket jeg spiller er ganske så vanskelig(det kan ikke være annet, når spillelæreren min sier "det er en grunn til at profesjonelle musikere gruer seg til å spille dette stykket, Sandra"). *sukk*  Vel, jeg er fast bestemt på å klare det! Men det gjør mulighetene mine til å blogge ENDA mindre, fordi jeg må øve hver dag. I tillegg skjer det en del på skolen for tiden(roer seg heldigvis etter vinterferien, om jeg ikke tar feil).

Forresten vil jeg gratulere den fantastisk søte kusinen min, Sara, med 5års dagen i dag! Hihi. :3

Søte prinsessen min, jeg savner deg! 

 

Men jeg får fortsette med oppgavennnn. Jeg skal ha chips, fuck this, jeg fortjener det!
Bare et lite spørsmål til dere, som lesere. Er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Ikke nødvendig å kommentere "bare blogg oftere" elns, fordi nå har dere fått årsaken. :c  Men tar gjerne imot tips eller ønsker om hva dere vil lese/se. :3

Hejdå~ 


å tilbringe all den tiden jeg kan med kjæresten min er det beste jeg vet~

04.02.2012 22:05 / 3 kommentarer ..


Hej, folk. :3

Helg igjen, og den tilbringer jeg med Kristian, selvsagt. Folk maser noe fælt om å få se bilde av han, er dere virkelig så nysgjerrige? Velvel.
Vi var på kino i går; jeg, Kristian, Reidar, Vilde og Nina. Hva vi så? Nei, det husker jeg ikke, men gøy var den ihvertfall! De kunne fly, noe jeg også gjerne vil. Men det er nok bare noe jeg kan drømme om.

I dag bakte jeg brownies. :3 Jeg liker å bake, det er koselig! Ihvertfall når alle syntes den var god, hihi.

Kristian tok bilder i går. Han er flink, men jeg liker det ikke. Føler meg ekstemt ubekvem når det er jeg som er motivet, og ikke personen bak kamera. La gå, han er snill mot meg og gjør ikke noe med bildene uten min tilatelse. c:

Wæææ glemt å si til dere at jeg kom inn på den folkehøyskolen jeg ville gå på! Manger FHS, her kommer jeg. :3 Så til høsten flytter jeg ut for første gang, noe jeg egentlig er ganske så nervøs for. Lurer på hvordan det blir, å bare ha seg selv å lene seg på, mener jeg. Jeg skal gå på Skandinavias muligens beste brasslinje, altså korps. Gleder meg som en unge som skal begynne i førsteklasse! Men så er problem nr.1 at jeg ikke har 89 000,- i baklommen. Lånekassen, takk.

Men nå tror jeg at jeg skal spille litt Alice eller KH elns. Eller hva enn Kristian har fått for seg at vi skal. :'D
Hejdå~


Langhelg!~

02.02.2012 10:48 / 3 kommentarer ..


Mwiih, vi har langhelg fra torsdag til søndag og jeg har INGEN planer. :'D Skal bake brownies, det vet jeg. Skal på kinooo, men ikke noe mer! :3
Skal snart hjem en tur fordi Kristian skal på jobb, også skal jeg teste ut symaskinen jeg fikk til jul, tror jeg. :'D

HAHAH. Nybleket hår, jeg hater det. Synes det er finere med litt ettervekst. :cc Og ja, jeg har verdens kuleste tee, selv om dere ikke ser mye av den, og jeg er nyvåken etter 13t søvn, så jeg er like.. Sleapyface#1.

Skal krype opp i sengen til Krisian igjen nå. :3 Hadebraaa~


byen og kjæresten~

21.01.2012 19:37 / 3 kommentarer ..


I går var vi på utdanningsmesse i Bergen med klassen, for å lære mer om universitet, høyskoler og generellt om videre utdanning etter VGS. Etter det reiste vi inn til sentrum og spiste på kinarestaurant. :3 ogsååååå shopping. Ihvertfall jeg. Kom hjem igjen med 2 par sko, en "dressjakke", en kjole, en topp, 3 flasker med conditioner, ett PS3 spill, ooog sikkert noe mer som jeg ikke kommer på, hahah. c:

Også var jeg med Javieraaaa. :3
Og litt andre folk også. c: Var på deli(som vanlig), og bare snakket. :3 koooos~
Og Javiera er supersøt btw. Hihi, love u. ouo

Nååå skal jeg, Kristian og Reidar på kino. 8D Må ta dobbelt opp på den "40days" saken, når vi kommer hjem, eller i morgen. Får seee.

Kos dere videre i kveld. :3


byen med søtiser~

18.01.2012 20:38 / 2 kommentarer ..


Nettopp kommet hjem fra byen nå. :3 Var med Lena for det meste, men også Leda, Nikki og Sigrid~ Gjorde ikke særlig, satt på Deli, som vanlig. Men er kos det. c:

Trololol, jeg og Lena er kule når vi spiser kjeks. -w-

Men nååå er jeg hos Kristian, og mens han fikser seg middag skal jeg spille Kingdom Hearts! 8D

Hadebra~ ouo


Lei av å vente~

17.01.2012 17:11 / 4 kommentarer ..


Kjenner jeg begynner å bli lei av å vente på å få alle karakterene D: Vel, lite å gjøre med det ._.
Fikk karakteren i visuelle kunstfag i dag, daaa. Fikk 5+, så er egentlig veldig fornøyd, men irriterer meg allikevel litt at jeg ikke fikk 6'er. :c Ohwell, jeg skal klare det til sommeren!

Nååå er jeg hos Kristian. :3 Liker meg her, har vel egentlig blitt mitt andre hjem. :3 hihi. Skal spille KH etterpåååå også må jeg gjøre litt på en photoshop oppgave ;o Sånn før karakteren blir satt. D: Derp.

Forresten, har noen tegninger dere skal få se. :3

Tegnet med tørrpastell i dag(en type fargekritt til bruk på ark). Såkalt "droperi" eller lettere sagt folder i stoff. Vanskelig, men ble fornøyd til slutt!

Tørrpastell; igjen. Valgfritt motiv, så fant et bilde jeg gikk ut ifra, og slik ble resultatet. :3

Prøveeksamenen min i visuelle kunstfag. Tok utgangspunkt i historien "Alice in Wonderland". Fikk 5/6.

Men mobilblogger, og det tar lang tid, så orker ikke skrive mer c':
Hejdå, sötisar. :3 <3


Herremin..~

16.01.2012 09:00 / 2 kommentarer ..


Merket først nå hvor lenge det faktisk er siden jeg blogget sist. Trodde bare det nærmet seg en uke elns.. Ihvertfall..

Det har vært litt mye den siste tiden, og er veldig lite med pc'en. Egentlig bare på skolen, og da vil jeg følge med mest mulig, fordi jeg har intensjoner om å få best mulige karakterer når jeg nå går ut 3-klasse. Kan nesten ikke tro at jeg faktisk snart er ferdig med VGS. Føles som om jeg begynte her i forige uke :')) Helt sykt å tenke på at jeg har tatt ferge 2 ganger, og  2-5 busser hver dag, i snart 3 år. I tillegg har jeg hatt en del øvinger for tiden, var blandt annet bortreist i helgen, på seminar. Også hadde jeg arbeidshelg forige helg. Men helgen som kommer.. DA HAR JEG FRI! Takk gud :'D  Gleder meg allerede(selv om det er mandags morgen...).

Har spanskkkkk nå. Ble lei meg når jeg fant ut at jeg hadde glemt gymtøy, fordi jeg liker egentlig gym. :c FML. Må sitte å se på i 2 timer.. ohwell. WOW sykt usakelig blogginnlegg, men det får dere leve med, ass :'D

Skulle jo legge ut de bildene ifra julen, men kom aldri så langt fordi når jeg prøvde å lage det blogginnlegget, så bare klikket blogg.no, også fikk jeg ikke lagt innpå bilder, derp. Så sorry for det, men jeg tror fortsatt jeg skal legge dem ut. c:  Ihvertfall de fra når jeg møtte Wilde~

Wææ, ikke lenge til vi får karakterene våre! Skal få de i slutten av uken elns, gleder meg ._. Vil se om snittet mitt har gått oooopp. Håper virkelig det, ellers blir jeg lei meg. >:  Vil egentlig ikke ha lavere enn 5 i snitt når jeg går ut herfra, så må vel kanskje jobbe litt til. Ihvertfall dra opp matte og RLE karakteren min ._. OKOK USAKELIG.

Tumblr_lsmddq8cdl1r39ydno1_500_largebare fordi det var søtt, hahaha.

Hva gjør dere på for tiden? :3


lite søvn..~

03.01.2012 19:33 / 3 kommentarer ..


Jeg sov bare 45 minutter i natt, fordi været var helt forferdelig. Lynet slo ned mange plasser rundt her jeg bor, så det tordnet så hele huset ristet.. Såja, var litt dau på skolen, men allikvel følte jeg meg mer våken enn vanlig. :'))
Så derfor har jeg nå faktisk sovet siden klokken 4.. :3 

Men jeg skal spise nå, har ikke spist siden lunsj på skolen.. sulten. Også skal jeg til Kristian etterpå, og kanskje spille Kingdom Hearts? :3  Har blit skikkelig avhengig av det. It's like super fun *-*  Men så blir jeg mega sur når jeg ikke får det til. :'D

Er du glad for å komme tilbake på skolen/jobben? ^-^

Tumblr_lx0ldmpnaa1qjd8xvo1_500_large

Tumblr_lwlbccpsip1qiuq9jo1_500_large

Tumblr_lws3zx2lwp1r8ildso1_500_large

 

5514565542_d8c1c4a356_large

382583_350034141676787_213468808666655_1540853_469015471_n_large

 

mwahahha, sovnet til denne. den er søt.


GODT NYTTÅR!~

31.12.2011 18:22 / 2 kommentarer ..


Hej, alle søte lesere.

Jeg vil ønske dere et godt nytt år! Håper dere får en kjempe koselig kveld, om dere er med familie eller venner (eller pc'en). Måtte 2012 være et godt år for oss alle, eller hva? n_n

(Kamera forblir hjemme i dag, så blir nok ikke noen bilder fra i dag, hahah. Men har nå fått lastet innpå alle bildene fra julen osv. Sååå.. soon! -w-)

Kos dere! :3 ♥
oooog vær forsiktige.. 

401983_352772311403867_258988974115535_1645698_578311695_n_large


This weather is killing me~

29.12.2011 14:40 / 3 kommentarer ..


Jeg skulle til Bergen i dag, men det ble det ikke noe av. Og jeg har nå tatt for meg det faktumet at jeg i tillegg blir ekstremt deprimert av at været er så dårlig, noe som videre får meg til å krype under dynen når jeg hører ordet "rydde". Ja, nøyaktig. Rommet mitt; det trenger det. Lurer på hvorfor jeg er slik? Jeg elsker å ha det ryddig rundt meg, liker å gjøre meg flid med ting. At ting ser bra ut til en hver tid, det er slik jeg er. Men rommet mitt, det ser mildt sagt ut som helvete. Jeg har allerede ryddet og vasket badet, men det har jeg ikke noe problem med å gjennomføre? Jeg finner meg selv vanskelig å forstå, til tider. Det hjelper heller ikke at jeg har en million ting i nærheten av meg, som frister så ubeskrivelig mye mer enn det å rydde. Det er så mye annet jeg kunne tenkt meg å gjøre. Sette meg inn i kjellerstuen; for eksempel. Under dynen med en kopp med latte, og spille Zelda: Ja takk! Tegne ferdig noen av de titusentalls tegningene jeg har begynt på, men aldri gjør meg ferdig med? Noe annet jeg gjerne kunne tenkt meg å gjøre er å legge ut bilder fra Oslo-turen, julen, ting jeg har fått- og nylig kjøpt. Jeg skulle øvd på piano. Jeg skulle sett ferdig noen serier. Jeg har filmer jeg vil se, ting jeg vil lage, tegninger jeg vil tegne, spill jeg vil spille, ting jeg vil lære. Og allikevel sitter jeg stuck her i sengen, og vrir meg fordi jeg ikke vil rydde.

Må ærlig talt spørre meg selv: hvorfor skrev jeg så mye om det at jeg ikke har lyst til å rydde? Vel.. tidsfordriv?

Får ta meg selv i nakken nå, og få gjort noe fornuftig.

7e59bef808809696238cb5168ebd4957_large

Flere som har problemer med å få ting gjort(spesielt nå i ferien)?


god jul, alle sammen!~

26.12.2011 10:35 / 4 kommentarer ..


Hej. :3

Jeg håper de fleste fikk med seg at jeg ikke har klart å logge på bloggen min de 4 siste dagene? (om ikke, kunne det vært lurt å like facebook siden min, fordi der skriver jeg litt, av og til, anngående bloggen. :> *link, høhø*)
Fikk til slutt ordnet det, da! Etter litt bytting på epost-adresser, veksling av passord osv. Så takker bloggsupport for godt sammarbeid, hahaha. Tok ikke lang tid før de fikset det, liksom. Tok ikke kontakt før 2 dager etter det begynte å tulle seg. D:

Menja, jeg håper dere har en fin jul? Og at dere fikk noe av det dere ønsket dere på julaften? :3 Personlig liker jeg julen veldig godt. Det å komme sammen med familie er veldig koselig (selv om det også for min del kan bli litt for mye av det gode). Reiser hjem i kveld, da! Til Kristian. :3 Yaaaaay *gledeseg* Også på onsdag og torsdag er jeg å finne i Bergennnn. Så om du skal dit, gjerne gi beskjed. ^o^

I dag skal jeg endelig være med Wilde igjen! Vet ikke om dere husker henne, men jeg møtte henne når jeg var i Oslo i mars. :3 Når jeg skulle på MCR konsert~ Uheldigvis fikk jeg bare vært med henne litt over én time da, så i dag skal bli annerledes~ ouo Reiser med 11.48 toget i dag, også vet jeg ikke hvor lenge vi skal være sammen, men lenger enn én time, ihvertfall :'D  Prøvde å lete etter bilde vi tok sist gang, men fant det ikke. :c Feil pc, og husker ikke hva blogginnlegget het.. Dere kan se selv, om dere er interessert :'D Hun har også en blogg, om dere er interessert i å sjekke den ut. :3 Tar med kamera, tror jeg, trenger å få tatt noen bilder. n_n (har en del til dere, faktisk, men tror ikke jeg legger dem ut før jeg faktisk er hjemme, altså på tirsdag).

OHLORD, så mye tekst. Har hatt skikkelig blogglyst de siste dagene, men det er jo bare typisk; når man ikke har muligheten til noe, så vil man helst det.. Ohwell. :3

Tumblr_lwrrwhocnc1r542d6o1_500_large

Tumblr_lwsz5mgq3b1r5l1k7o1_500_large

Tumblr_lwneeb6pax1r0r7ufo1_500_large

Tumblr_lwpx7cgelw1qazko2o1_400_large

F1f3e994913104100ffe490131d83d80_large

 

La meg høre, fikk dere noe fint til jul? o3o


snart ferie!~

20.12.2011 23:20 / 6 kommentarer ..


Mwiih, nå er det ikke lenge til ferie!

Har ingenting som skjer på skolen i morgen, vi må bare møte opp.. skal skje noen greier i gymsalen. Jæ.
Jeg skal til Oslo i julen, for dere som ikke visste det. :3  Reiser torsdag ettermiddag, også reiser jeg hjem igjen seeent mandag kveld~  Gleder meg, lenge siden jeg har sett familien min. Vi blir ca. 12 stk (tror jeg), så blir koselig. n_n  Meeeen samtidig så kommer jeg til å savne å være hjemme. Kristian, vi har møtt hverandre hver eneste dag, uten stopp, i 52 dager nå. Det er egentlig helt.. sinnssykt. Love u. :3

Hadde mattetentamen i går, gikk helt okå. Også RLE, muntlig prøve, i dag. Gikk ikke fullt så bra. Ohwell, bedre lykke neste gang, Sandra. -w-  Også reiste vi til læreren vår i dag! Dødskoselig. Laget julekort og pepperkaker. :3 Tok et par bilder, men orker ikke finne frem kabelen til kameraet nå.. Gjør det i morgen. ^-^

Lurer forresten på om jeg skal reise en liten tur til byen i morgen, fordi vi kan ta halv12 bussen fra skolen, og Kristian er ikke ferdig på jobb før halv4. Sååååja. Vi får se. c:

Lololol, jeg liker virkelig ikke hvordan jeg ser ut i dag, jeg vet ikke hvorfor. Æsj, føler meg helt sykt ekkel. :'))
Ogja, håret mitt er blitt blondt igjen. Eller.. blondt aka gult. Noe sånn. Får ta i sølvshampoo. :3  Farger det rosa igjen etter nyttår. Orker bare ikke tanken på rød jul med rosa hår. D:

Nååå skal jeg tegne. Også skal jeg legge meg om ikke alt for lenge. ^o^
Hejdå, søtiser~ 

Hva skal dere i julen?~


jeg er latskapen selv.~

15.12.2011 22:52 / 2 kommentarer ..


Beklager.
Skole + øving + konsert + syk Kristian = ekstrem nedprioritering av blogging. >:

Tumblr_lv1hvv0ycv1qealv6o1_400_large
gi meg en kopp med varm kakao, og en bok.
jeg trenger en pause.
 


syk.. igjen~

11.12.2011 14:49 / 6 kommentarer ..


Heeeeej :'D

Sorry for at jeg ikke blogget i går, men det var liksom sånn.. kort oppsummert:
Sove hos Kristian > Flåten > Hjem for å hente ting > Oseana på øving > Konsert  > På byn med koselige folk > Sove hos Kristan

Skjønner? Håper det. :'>
Hadde det sykt koselig i går!
Hadde egentlig bare avtale med Thea til å begynne med, men så fikk vi avtalt med Marita og Marius også. Også endte det opp med at vi traff Birgitte og Silje som gikk i klasse med oss på 1VGS :'D
Dødskoselig.
Sånn liten "klassegjenforening"  c':
 Må ihvertfall gjentas. ♥
(og fysj som jeg stinker røyk. herregud, æsj.)

Synes synd på Kristian som måtte på jobb nå. >:
Stakkars, han var så trett når jeg vekket han :'D 

Menmenmen ja.

Jeg er trett og slitennn, så jeg tror jeg stikker og chiller litt.
Syk igjen, så.. blæh.
Hade, søtebarn, 


overnatting~

10.12.2011 01:30 / 2 kommentarer ..


Hej, søte. Jeg, Kristian og Mariell var på Flesland og hentet Gustav for ikke lenge siden. :3 Koselig, hihi. Skulle egentlig hjem etter det, da, men reiste heller til Kristian, så jeg overnatter her~ Nååååå spiller han HON elns, mens jeg bare loker på face og sånn. c': Hadde historie prøve i dag, usikker på hvordan det gikk. D: Velvel, tror jeg får 5'er anygays~ ouo I morgen har jeg konsert. igjen. 5 helgen på rad, nå.. Og har konsert neste søndag også. Geez. Litt lei, om jeg får si det selv. Savner vennene mine. Nååå orker jeg ikke skrive mer, sorry. D: Stress å skrive på touch mobil ._. Menjaokå. Night, sov godt, söisar. <3


sliten..~

07.12.2011 23:59 / 0 kommentarer ..


Jeg trenger ferie.

Beklager for ingen blogging, folkens.
Har blitt skikkelig sløv i det siste, jeg vet. D:

Skulle egentlig tidligere i dag, men vi hadde noen greier med elevrådet i HELE dag, så jeg har ikke vært på pc'en i det hele tatt.

Såja. Jeg skal skjerpe meg.
Virkelig og ærlig.
Fordi jeg liker å blogge, og jeg vet at dere som faste lesere ikke synes det er noe gøy når jeg blogger for skjeldent. >:

SÅ jeg skal forbedre meg!

Tumblr_lvuuv3zsdx1r7p2ido1_500_large

Har du mye å gjøre for tiden? 


HEJ, JEG MISSLIKER TUCH. (ok, skal ikke endre de to skivefeilene, fordi det bare understreker at jeg ikke får til touch..)

04.12.2011 20:08 / 3 kommentarer ..


hejjjjj. mobilen til kristian er teit, så jeg må skrive dette i html boks tingen på bloggen :'D lololol. jobb i dag. sliten. konsert i kirken. derp. lei. sulten. oki. OK DETTE TOK LANG TID SÅ HADEEEEEEE. snakker heller med elise i telefonen. c': HADE SØTEEEEEE FOLK


sliten, ohgod..~

02.12.2011 23:59 / 2 kommentarer ..


7 timer skole
3 timer øving
2 timer konsert
=
utslitt 

Tumblr_lvenkl33nc1qgkfuso1_500_large

Har jobbhelg, så må tidlig opp i morgen..
Derforrr skal jeg legge meg nå.

Sov gott, alla sötisar.


besøk~

30.11.2011 16:26 / 9 kommentarer ..


Mwihihi, Kristian kommer straks på besøk, så har ikke tid til å skrive særlig. >:

Har hatt en chill dag på skolen i dag.
Hadde 2 timer trykk og foto, der vi bare tok masse bilder. :3
Også 5 timer norsk hvor vi jobbet med et prosjekt, på grupperom.
 Så vi har såvidt sett lærerne i dag o.o
Også hadde vi "julelunsj" på skolen~
Jeg bestillte bare forrett, da. Fordi det var kyllingsuppe. ouo
Og jeg spiser ikke pinnekjøtt, så. c':

1292856750151869_large

Hej, bilde som ikke er relatert til tema.
Det var fint, though.
Jeg liker snø, det er pent.
Men det er så lakenfønef kaldt.
Også pleier det alltid bare bli slaps her.  :c

Fikk 5- på sidemåls tentamen (nynorsk), btw! :'D
Den jeg ikke forberedte meg til. :3

Har du hatt en fin dag, og hva skal du gjøe videre? :3


Can't I even dream?~

29.11.2011 17:36 / 2 kommentarer ..


*rydderydde*
skal til kristian -fortest- mulig, så må bli ferdig med rommet. -w-

fikk noen nye tusjer på skolen i dag, var helt awesome~ ouo
kan sikkert ta bilde av tegningen, og vise dere senere/i morgen. :3

ellers har det skjedd veldig lite, utenom 3 timer med RLE..
var DØDS trett, trodde jeg skulle sovne sittende
med øynene åpne 

Hva har dere gjort i dag? n_n 


slitennnn..~

26.11.2011 20:05 / 3 kommentarer ..


Wæh, jeg har vært på øving i 5 timer i dag, og var så syyykt sliten når jeg kom hjem at jeg sovnet, og sov til nå. >:

Var ikke med vilje.. Velvel. Akkurat nå spiser jeg middag. :3  Skal straks ta en dusj, få ryddet rommet også kommer Kristian og henter meg her i tolvtiden~ Sover over derrrrr, også øving igjen i morgen klokken1. Så konsert klokken 5~

Dette blir 3 helgen der jeg har konsert, og har to helger til etter denne, fremfor meg med to til konserter. Jeg har kanskje litt vel mye å gjøre for tiden, menok. Det pleier være slik før jul, så jeg er vandt til det, kinda.

315595_208768359195490_149792978426362_516899_857630153_n_large
*sukk*
er det noe jeg virkelig vil ha så er det et polaroid kamera.
*
SX-70 SONAR
PLEASE, MOM. 

 

NÅÅÅ RINGTE LARS.
snakke litt med han -w-

Ha en fin kveld, søtiser~ 


Bourée Angloise~

23.11.2011 17:11 / 6 kommentarer ..


STRESSAAAAAA
Øving senere, og måtte ha klart et stykke til å spille på "konsert" på fredag.

Partita in a minor
Bourée Angloise
 
Av Bach
på fløyte

Nå, 2 dager på å lære denne: 

det er fra animen "la corda d'oro" om dere lurer.
den er søt. 
Ønske meg lykke til, vær så snill.
Jeg trenger det.
Denne er vanskelig. >:
Hva gjør dere på for tiden?~ 

HEJ, VI ER KULE~

15.11.2011 16:55 / 0 kommentarer ..


HEJ JEG ER PÅ DELI MED LENAPUSI
Sabrina kunne ikke komme i dag, fuckit.
Menokå, en annen dag -w-

VI LOKER OG ER KULE OG DRIKKER VELDIGVELDIG VARM KAFFE.
BRENNER MEG EHEHEH.

ja, jeg vet jeg er kul.
lol, ok jk.
skiver veldig teit nå, fordi jeg har max lite lyst til å blogge ((':
men det er vel en ærlig sak? 8D

HAHAHA.
ikke morro
HADE c: 


blæh~

14.11.2011 23:39 / 1 kommentarer ..


orker ikke blogge

sowwy, trett og sliten ; n ;

Tumblr_luhn1leyxj1r3mpd1o1_500_large

sove nå, natta 


hej, jeg fryser~

13.11.2011 15:31 / 5 kommentarer ..


mwih, konserten i går gikk kjempe fint!
Heine Totland er en helt syyyk syk fyr, men dødskoselig!
Gøy å kunne få være med på en såpass profesjonell konsert :3

Nååå sitter jeg og venter på at Kristian skal bli ferdig å spise. >:
Siden jeg ikke spiser pinnekjøtt valgte jeg å bare holde meg oppe 8D
Pinnekjøtt i november, so wrong D:
Han betalte typ 1000,- bare for å få det til middag *sukk*
menmen c':

Aner ikke når jeg reiser hjem i dag, hahah -w-
Har spansk skrivedag i morgen, så kan ikke komme hjem så veldig sent.

 

og disse så gode ut, fuckit.
syyyykt random menja. ante ikke hvilket bilde jeg kunne bruke o.o

Tumblr_lulquiquq91r6vewuo1_500_large
sulteeeeeeen. ehe.

skole i morgen.. æsjameg.
jaaaja.
Får se om jeg finner noen gøye sider å loke på :3

Ha en fin daaaaag, søtiser~

og btw.
det er farsdag -w-

JUST A REMINDER~


Travel dag~

12.11.2011 10:13 / 11 kommentarer ..


Hejhej
Har nettopp fått spist noe frokost, og nå skal jeg straks stikke på øving.

Skal øve til 3, også har vi konsert fra 6-8
"Festmiddag" fra halv 9 og sikkert et godt stykke utover kvelden.
Etter det stikker jeg nok og natter hos Kristian~

Så har litt å ta meg til i dag, og har ikke tilgang til pc før i kveld en gang ;o

Så vi snakkes, søtiser~
Ha en fin daaaaag ^o^ 

Colourful_music_by_flodger_large 


øver som en gal..~

11.11.2011 22:58 / 1 kommentarer ..


Jeg har hatt så sinnsykt mye tull å gjøre for tiden, blir helt gal :cc

Menja. Jeg hadde fri i dag, heldige meg.
Så jeg nattet hos Kristiannnn~ n_n
Men så begynte han på jobb klokken 12 i dag, såå ble liksom ikke lenge,
med tanke på at jeg øvde til 9 i går kveld.

Hadde 4 timer øving i går, 2 i dag, har 5 i morgen og en 2 timers konsert.
*sukk* 

 OH BTW
jeg har blitt syk igjen, yay me.
og har funnet ut det at sist gang jeg var syk, så hadde jeg svineinfluensa, så var derfor jeg var syk i 2 mnd ._.  Fint at den sprøyen jeg ble tvunget til å ta, ikke funket en plass, da.
dårlig immunforsvar, ftw.

Ogja, jeg har begynt så smått å bruke twitter igjennnn.
Får se hvor lenge det varer denne gangen
Follow me? n_n 

Tumblr_luil7ueczm1r4g95ko1_500_large
jeg vil ut å reise snart, trenger å utforske nye plasser.
noen som vil være med?♥ 

Har du mye å gjøre for tiden?


La Patrice bli i Norge!!~

09.11.2011 21:31 / 11 kommentarer ..


Kjære alle dere søte leserne mine.

Jeg vil gjerne be dere om støtte.
Det har seg sånn at en svært god venninne av meg, Patrice (og hennes familie), blir sendt tilbake Filippinene.
 De har bodd her i 3 år, moren har jobb og Patrice og hennes to søsken studerer i Norge.
Bare tanken på at det skal skje, får meg skikkelig lei meg, og jeg har ingen intensjoner om å la dette gå, uten å prøve å gjøre noe med det! Hun har noen fantastiske venner som har laget en Facebook gruppe mot det å sende dem hjem, og jeg håper på støtte fra flest mulig (selv om dere kanskje ikke kjenner henne).
Målet vårt er å vise de norske myndighetene at vi er imot dette, og at de har all rett til å bli.
Vi er fullt klar over at dette muligens ikke fungerer.
Men kanskje, bare kanskje gjør dette en forskjell.
 

Det er rett og slett trist å vite at det vi kaller et fritt land, et åpent land:
sender hjem en familie på så lite grunnlag som de gjør. 

Vær så snill, støtt meg, støtt Patrice, hennes familie og hennes venner.
Hun er en helt fantastisk person, og jeg vil ikke ha noe av at hun sendes "hjem".

KLIKK HER, FOR Å BLI MEDLEM I GRUPPEN

Tusen hjertelig takk til alle som deltar.
Dere hjelper, tro meg.

Patrice, du får rett og slett ikke lov å dra.
Jeg skal gjøre alt jeg kan, for å forhindre det.
Du er helt utrolig søt og snill, og gjør ingen vondt.
Folk sier du må bli..
Jeg sier;
Du skal bli. 


Quelqu'un m'a dit~

09.11.2011 20:03 / 0 kommentarer ..


Jeg er hjemmeeee :'D
Fantastisk~

Bare fordi Kristian skulle på kurs, though.
Ohwell, da får jeg både øvd, ryddet og gjort litt lekser n_n

Begynte forresten på nytt bloggdesign i dag, så håper på å få det ferdig, om ikke alt for lenge!~

Har kjøpt en god del nye ting, som jeg vil vise dere, men har ikke ork til å ta opp skolepc'en (hvor bildene ligger).
Skal ved en senere anledning helt sant! ^o^

FIKK CRASH BANDICOOT XS I POSTEN I DAG
HALLELUJAH JEG ER LYKKELIG. c':
Men så er jeg teit og ikke finner DS'en min, hahaha.

Om dere ikke merker det, er jeg ekstremt glad for tiden.
Alt er bare helt kult, og jeg bare.. aaaah.
Ting er fantastisk :3

Men nå skal jeg øve litt, før jeg begynner å rydde n_n
Hejdå, puser

søte, søte sangen søegnsøebgn oi..~

07.11.2011 17:42 / 2 kommentarer ..


Jeg føler meg som den douchebagen som ikke har blogget på typ 2 dager c':  Sowwy, men har faktisk ikke tatt meg tid til det. Jobb, Kristian, skole, masseeeeee. Ja. MEN JEG SKAL BLI FLINK IGJEN. Jeg lover n_n

Gjort mye de siste dagene, var blant annet i byen på lørdag~ Først på Egon og spiste middaaaag, også kino etterpå :3  Så Real Steel, og jeg mener OMG. Jeg ville først bare se den fordi Hugh Jackman spiller hovedrollen, så jeg sjekket ikke opp i hva det gikk i, engang. MEN GAAAAD. DET VAR SOM.. EN BLANDING AV IRON MAN OG WOLVERINE! Jeg døde. Fantastisk, sier jeg dere :3 Veldig obvious handling, though. Men den MÅ sees. Helt ærlig, jeg elsket den :'))

Oooog ja, vært på jobb i helgen (faktisk siste jobbhelgen min i november o.o  har så sick mye konserter/konkurranser fremover).  I tillegg har jeg vært med Kristian hver dag, hihi~

Skal på øving om ikke lenge, hihi. Blir litt gøy å endelig få øve i salen vi skal spille konsert i, til helgen :3  Er ikke sikkert dere vet hvem han er, men vi skal spille med Heine Totland 8D  Blir kuuult. Hihi~

Menja, jeg får gjøre litt lekser osv, straks ;o
Snakker med Lenapus, atm~  Jeg elsker deg, søte♥

Hva skjer for tiden?  ^o^


jobb / rydde / kino~

05.11.2011 16:02 / 7 kommentarer ..


Ferdig på jobb...
sliten i beina, i hodet og generellt sett alle andre plasser det er mulig å bli sliten.

Nå må jeg få tatt meg en dusj, og ryddet littttttt.
Også reiser jeg til Kristian etterpå, også kino i kveld :3


we♥it funket ikke, så jeg tok et mega gammelt bilde av meg, istedenfor :c
er fraaaaa.. juni 2009 c':

Hva bruker dere helgen pååå? :3


opptatt :3~

04.11.2011 18:32 / 7 kommentarer ..


Hej, søte folk

Jeg har ikke tid til å bloggeeeeee, sowwy.
Lang dag på skolen, masse å gjøre.
Innleveringer, så film, spanskgreier.
Lite bruk av pc, generellt.
 

Men nååå sitter jeg hos Kristian :3
Han er nede og spiser middag atm, så jeg bare holder meg på rommet hans, jeg c':
Skal IKKE komme så sent hjem i kveld.. derp.
Alt for sent de siste kveldene, FML.

Menja, jeg får loke litt rundtom og se om jeg finner noe gøy :3

Hade, søte barn~

 

oh btw, i'm addicted to this shit
Tumblr_lmss67ivrx1qbd1mqo1_500_large 


lange dageeeeeeeer~

03.11.2011 17:44 / 2 kommentarer ..


Jeg føler jeg er elendig til å blogge for tiden.. Men jeg er veldig lite hjemme, og med veldig lite mener jeg VIRKELIG LITE hjemme. Dette er første gangen jeg er hjemme, mellom skolen og når jeg skal legge meg, siden.. torsdag, tror jeg. 1 uke, liksom. Har ikke kommet hjem før i 1-2 tiden på natten, i det siste, derp. Skal ikke være lenge hjemme i dag, da. Er bare hjemmom innimellom de to øvingene jeg har i dag, for å få i meg litt mat osv., slappe litt av. Også reiser jeg til Kristian~ Hihi n_n

Men nå må jeg løpeeeee, øvingggggg. Ehe. 

hej, orket ikke ta bytt bilde.
så dere får se bilde av krøllene jeg lagde her om dagen c':
elsker krøller, det er helt fantastisk fint!

Har du mye å gjøre for tiden? n_n 


Åpen skole~

02.11.2011 17:13 / 2 kommentarer ..


Jeg, Ina og Thea i klassen min ble igjen på noe som blir kalt for "åpen skole". Det er rett og slett.. at de holder skolen åpen til klokken 6, der man kan få gratis mat osv., lekse hjelp, jobbe med oppgaver osv. n_n  Vi jobber med et kunstprosjekt som vi har holdt på med en stund, nå. Jeg ble akkurat ferdig, sååå det er jeg kjempe glad for n_n Holdt på med både maling, kull og tørrpastell. Mye arbeid, men er faktisk veldig fornøyd!

Etterpå stikker jeg til Kristian en tuuuur, også hjem c:  Må få lagt over resten av tingene mine på pc'en, til den eksterne harddisken.. full pc :ccc NÅ KOM HEIDI. hihi.

Kos dere videre i dag, søtiser :3


Kommer ikke på tittel~

30.10.2011 17:20 / 6 kommentarer ..


Ferdig på jobb, ferdig å dusje. Skal straks reise til Kristian, også skal vi vel på kino senere i kveld n_n  Kommer nok ganske sent hjem, så orker ikke blogge mer i daaaag, tipper jeg. Såri. Skole i morgen, det blir stress. Fordi jeg har ikke vært på skolen siden tirsdag, lololol. MENJA. Jeg har ingen sminke på o.o Hejdå :'D

Tumblr_ltrz3wzlt41qc5jioo1_500_large

Hva har dere funnet på i dag?~
Liker dere søndager? ö 


Halloween thingy~

29.10.2011 16:10 / 5 kommentarer ..


Kommet hjem fra jobb, og må forte meg fordi jeg skal ta kvart på 5 bussen fra Os, og jeg har ikke funnet ut hva jeg skal gå med engang o.o  Sier bare det at jeg ikke får blogget før i kveldddddddd. Sånn at dere vet det~
Tar med kamera, tror jeg *prøve å huske* Hihi~

Menja, skal møte søte mennesker, så det kan bli morro n_n

Hejdå!


Hjemme, med migrene ._. ~

29.10.2011 00:14 / 4 kommentarer ..


Har nå kommet hjem igjen, fått i meg litt mat og skal sove om ikke sånn alt for lenge~ Har helt insane migrene, fuckit.. Jobb i morgen tidlig klokken 07.30, så.

I daaag har jeg vært med Kristian hele dagen c:  Kjempe kos, hihi~ Spilt masse spil, sett film og snakket om sære ting 8D   Ble ingenting av byn turen, ville heller henge med Kristian, så tar det i morgen istedenfor. Skal på noen utkledningsgreier, noen idéer, siden jeg ikke har noe planlagt kostyme, og ikke penger til å kjøpe noe?~

Får legge meg nå, siden jeg ikke fikk publisert dette, før jeg faktisk sovnet.. foran pc'en. Så hejdå,puser~

Hvordan har dagen din vært?


Jeg hater å forsove meg..~

28.10.2011 13:18 / 5 kommentarer ..


Blæh, jeg skulle egentlig stå opp klokken 9, men sov selvfølgelig til klokken 11.
Så jeg er ikke klar før NÅ. 

Skal straks stikke å henge litt med Kristian~
Hadde tenkt meg en tur til byen i dag, men så er det visst ingen som kan.
Send en meld om du reiser, okå?~
Får se om jeg kanskje tilbringer hele dagen her på Os, for én gangs skyld 8D

Vi får seeee~


og som vanlig, "god tid" til sminke og hår er alltid morro~

Hva har du gjort i dag, og skal du møte venner senere?  o 3 o


rydde meeeer..~

27.10.2011 22:38 / 2 kommentarer ..


Har vært på øving osv. nå. Ryddet og vasket store deler av dagen, og nå må jeg gjøre enda litt til. Kjellerstuen og rommet mitt gjennstår.. Får se hvor langt jeg kommer~

Akkurat nå driver jeg å øver på keyboard, da. Fordi det er så koselig~ Også snakker jeg med masse søte folk c:
I morgen har jeg fri fra skolen, så tror jeg skal stikke å være med Kristian en god stund, også reiser jeg til byen når folk begynner å bli ferdig på skolen n_n Si ifra om dere skal også, sånn at jeg vet hvem jeg kan møte på :3 

Ni3dp_large

Hva har dere gjort i dag?♥


OD-dag ~

27.10.2011 12:52 / 3 kommentarer ..


I dag er det OD-dag, og nå er det 3 gangen jeg er med på dette n_n  Det går ut på at man skal samle inn penger, som skal gå til organisasjonen OD, hvor de videre bruker pengene på et opplegg de legger opp. Pengene går altid til et godt formål, så det gjør meg absolutt ingenting å delta. De tidligere årene har de sagt 300,- per. pers. Men nå har det gått opp til 400,-. Det gjør meg heller ingening, men da burde de virkelig vurdere å si til organisasjoner og butikker at: Hei, dere må faktisk tenke over det at pengene går til en god sak, ikke bare si "NEI!". Fordi det er nesten så godt som umulig å få seg jobb.. Jeg har prøvd OVER alt, hvert år, 3 ganger nå. Og hver gang har det endt opp med at jeg har jobbet hjemme, og at pengene går ifra mamma og pappa sin lommebok.. Og for at jeg skal få 400,- må jeg gjøre en del, altså. Menmen, jeg har ikke akkurat noe valg, da. Pengene går til en god sak, så jeg skal gjøre mitt beste! n_n

Resten av dagen skal jeg bare ta det med ro~  Skal på øving fra 6-8 men utenom det er alt helt chill. Nesten som langhelg, fordi vi har fri fra skolen i morgen, hahah (trenger litt fri, siden jeg har arbeidshelg..)

Tumblr_lrdig9qxjy1qi7225o1_400_large

Deltar dere på OD-dagen?
Hvor jobber du, og synes du også det er vanskelg å få tak i jobb?


byen med søtiser~

25.10.2011 20:52 / 7 kommentarer ..


Jeg har hatt en dødsgøy dag i dag også, heldige meg  ouo  Startet dagen med 3 timer RLE, though. Men det gikk kult, fordi det er chill. Sååå hadde vi 5 timer med visuelle kunstfag! holdt på med kull hele tiden *-*

Såå reiste jeg og Alex til Bergen, og der møtte vi masse søte folk, men vi hang med Lena, Mathilde og Leda~ Også traff vi på andre folk som f.eks. Ole Jørgen og Richard~ Ogsåogså, ja. Det var bare koselig. Jeg mener det, jeg har ikke sett Lena på.. ihvertfall 3 uker, kanskje 4. Så det var algksøgns gøy å se henne igjen♥

OOOOOG JEG HAR IKKE FÅTT BILDER AV ALEX ENDA,
SÅ DERE FÅR DETTE SOM MATHILDE LAGET ISTED: 

(og siden blogg.no klikker, får dere klikke her 8D)
hihi, søtpus lena er søt♥

I morgen skal vi på BIFF (Bergen Internationale Film Festival, jalol silly name I know), med klassen+påbygg.
Skal se to dokumentarer. Oppmøte 08.45, også ferdig i 1 tiden, tror jeg~
Og etter det skal jeg reise til Javieraaaaaa!
*glede seg*

Hva har dere gjort i daaaag? o 3 o 


Travel, men koselig dag~

24.10.2011 23:43 / 2 kommentarer ..


Har gjort en god del forskjellig i dag, men det er slik jeg liker dagene mine. Liker ikke å sitte på rommet mitt, fordi da begynner man å tenke. Og tenking er det siste jeg trenger å gjøre akkurat nå.  Menja

Jeg har noen oppgaver jeg må få gjort i RLE, før jeg legger meg. Sov bare 2,5 timer i natt, så må få meg nok søvn nå..

 Tumblr_lp3yr1lpqn1qm7k4jo1_500_large

 

God natt, søte skapninger.


masse lekser...~

23.10.2011 21:08 / 9 kommentarer ..


Nååå må jeg sette meg ned å jobbe livet av meg her.
Finner frem litt brus og godteri, så skal jeg nok komme meg igjennom det~

 Jeg mååå:
- Skrive norsk oppgave om Mariakirken i Bergen
- Pugge på en spansk presentasjon om Lena og Alexandra (DET ER 2 PERSONER, IKKE ÉN :c)
eeeheheh, ja jeg har presentasjon om dere, fordi det er kult.
-  Gjøre ferdig et photoshop prosjekt, som skal leveres inn i morgen
- Begynne med matte oppgaver (må begynne på kapittel 2...og gjøre alt)

*sukk*
jeg tror jeg bare får.. sette i gang

Tumblr_ltho9fnfvj1qdsfkio1_500_large
so fuck you.

 

Hvordan har dagen deres vært?  o 3 o 


våkennnnn~

23.10.2011 13:30 / 1 kommentarer ..


Blæh. Våknet for ca. én time siden.. skikkelig seeeent ._. Men jeg hadde et lite.. "uhell". Fordi jeg sovnet klokken 9 i går kveld, våknet 3 og var nesten uthvilt. Så satt jeg oppe til halv 7, sååååå jæ. Nå sitter jeg og spiser godteri og chips til frokost o.o  Sunt..

Har litt jeg må gjøre i dag, har to fremmføringer i morgen, en innlevering i trykk og foto også må jeg begynne å gjøre oppgaver i matte, siden jeg ikke har begynt på 2 kapittelet enda, og prøven til kap.1 gikk så dårlig.. I tillegg har jeg enda mer småting å gjøre, blandt annet å få litt orden på rommet mitt.

Tumblr_lt4i5laeox1qkxlf8o1_500_large

Hva skal dere i dag?♥


Farge håret igjen~

19.10.2011 16:45 / 19 kommentarer ..


Wæææ, jeg skal straks bleke etterveksten min, så må jeg dynke håret litt i sølvshampoo og kuring, for så å farge det rosa igjen.. Og dette skal jeg gjøre selv ._.  Noen som har noen gode tips, når det kommer til blekingen, om hvordan jeg skal få det til helt alene, uten hjelp? D:  Blir stress... Men får vel bare forsøke >_>


det er egentlig en slik rosafarge jeg er ute etter, men jeg klarer ikke å få det til..
den er så alt for.. matt.
menmen, det er bra nok uansett, da~

 

Liker du å farge håret?~
Har du noen tips til meg? D:   
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits