Det er stille her~

10.08.2012 13:33 / 4 kommentarer ..


Det kan muligens ha en sammenheng med at jeg skal sitte helt alene i dette store huset, i åtte timer. Åtte lange timer, mest sannsynlig. Egentlig burde jeg gå ned og få i meg noe mat, men jeg har sagt til meg selv at; nei, du får ikke mat før du har tatt deg tid til å blogge. For jeg har nemmelig tid til det nå. Og uansett hvor lite jeg har å blogge om, uansett hvor lite jeg har gjort de siste dagene så er jeg sikker på at jeg vil føle meg bedre etter å ha oppdatert bloggen min. Det er noe jeg har blitt dårlig på. Bevisst. Jeg tenker hver dag at "Sandra, skriv et lite innlegg, nå. Det tar deg max fem minutter". Men jeg gjør det aldri, det er bare en tanke.

 

Vel, det er tross alt faktisk en liten grunn til at jeg ikke oppdaterer like mye som jeg gjorde før. Før reiste jeg gjerne til byen, var med venner et par dager i uken og tøyset rundt. Jeg hater å si det, men jeg har iløpet av det siste året blitt så utrolig mye mer voksen. Jeg er fortsatt glad i de samme tingene som jeg var da og jeg ler av nesten de samme tingene som jeg ler av nå. Jeg hører på samme musikken som jeg gjorde da, og har de samme vennene. Og kanskje viktigst av alt; jeg har den samme personligheten. Vel, ja; jeg har innsett at jeg ikke er 15 år gammel lengre, jeg kan ikke bare drite i alt og leve livets glade dager på andres bekostning. Jeg må selv tjene mine egne penger, som skal brukes til å betale ting jeg trenger; ikke det jeg vil ha. Jeg må ta ansvar selv, og prioritere det som er viktigst fremfor mine egne "behov". Jeg husker den gangen jeg hadde et ønske om å få flytte hjemmeifra. Da jeg tenkte på hvor jeg skulle bo og hvordan. Jeg tenkte så nøye igjennom alt, trodde jeg. Nå når jeg faktisk skal flytte ut er jeg skremt. Jeg er nervøs for hvordan det kommer til å bli, og jeg skal ikke flytte langt engang! Det blir heller ikke noe særlig vanskelig for meg, da jeg skal bo på internat.

576699_458767340804389_100072993_n_large

Jeg har aldri måttet tatt ansvar for meg selv på en slik måte før? Noen tenker sikkert; Herregud, Sandra. Det er ikke så farlig, slutt å grine, men jeg er ikke enig med dere. Jeg har aldri måttet kjøpe ALT jeg trenger selv? Jeg har aldri måttet vaske mine egne klær? Passet på at jeg får gjort det jeg må gjøre, uten påminnelser? Det er skremmende, og jeg klarer ikke helt bestemme meg om jeg ser frem til det eller ikke. Jeg skal vel og merke bo på et tomannsrom, ilag med en annen jente (som jeg faktisk aldri har møtt før, og ikke engang vet navnet på). Om dette er til min fordel eller ikke, det vil nok vise seg. Men jeg regner med at dere ser problemet her? Jeg blir så utrolig alene når det kommer til ting som må gjøres. For nei; jeg har aldri vært en av dem som har hjulpet så utrolig mye til hjemme. Så dette blir nok en ganske så stor omveltning for meg.

                               Men igjen; jeg har aldri vært den personen som gir opp heller! Så jeg er sikker på at det skal gå mer enn bra nok.

 

Tok forresten noen bilder i går, bare sånn.. fordi jeg faktisk planlagte å blogge, men så ble jeg dårlig.

 

 
Nå må jeg gå å få i meg noe mat, før jeg kreperer :c
Også skal jeg rydde og fortsette på cosplayet mitt! Kanskje jeg legger ut noen bilder av det senere, så folk får gjette hvem jeg skal cosplaye~

Byenii~


Kommentarer

fine bilder !^_^

10.08.2012 16:29

Du er nydelig, Sandra ♥

10.08.2012 17:06

psychostar:
takk~ o 3 o *blush*

10.08.2012 19:57

mathilde:
awi, tusen taaaaaakk. <3

10.08.2012 19:57


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits