Så mye å gjøre, så liten tid?

16.07.2012 01:35 / 2 kommentarer ..


Jeg er en av dem som alltid har noe å gjøre. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg kjedet meg. Ikke at det er noe jeg lengter etter, men det å ha så mye å ta seg til at man aldri egentlig er helt.. uten noe å gjøre; det er litt slitsomt. Nå skal jeg ikke si at jeg er den mest aktive eller opptatte personen jeg vet om, men jeg har mine hobbyer osv. som tar opp det meste av min tid.

 

Jeg har for eksempel startet opp et faenskap av et cosplayprosjekt. Meeeen.. jeg har tenkt til å holde karakteren min hemmelig, enn så lenge. Jeg har bestilt craft foam og wonderflex til å jobbe med, så vi får se hvordan det går. Om jeg sitter fast på et tidspunkt når det kommer til en praktisk løsning eller lignende, blir jeg nok tvunget til å legge ut bilder og spørre pent etter hjelp. MEN jeg er uansett takknemmelig for all hjelp og tips jeg kan få når det kommer til bruk av "wonderflex", da dette er noe jeg aldri har vært borti og faktisk nettopp har funnet ut om (gleder meg som en unge til å prøve det ut, da!).

 

Vel, jeg har jo også dette med musikk og instrumenter som praktisk talt overtar livet mitt til en hver tid. Nå skal sant så sies at jeg har øvd veldig lite de tre siste ukene grunnet sykdom, men vanligvis går det bort et par 2-3 timer til øving. Om det er kornett, fløyte, sang, keyboard, gitar, ukulele whatever. Og når det kommer til keyboard.. så har jeg laget meg et forferdelig hjernebry med å lære meg f-nøkkel, for dem som skjønner seg på den slags. Ikke at det egentlig er så komplisert, men for en som har spilt i g-nøkkel på alle instrumenter i ti år nå, så er f-nøkkel nesten verre enn å måtte lære seg noter på nytt.

 

Men vent; det er mer. Min interesse for språk er ganske stor. Jeg kan åpenbart norsk, noe jeg virkelig håper dere har lagt merke til. I tillegg kan jeg som de fleste andre nordmenn ganske OK engelsk. Utenom dette har også et tredjespråk blitt helt normalt i Norge (selv om dette for de fleste bare gjelder på ung. skolen og muligens videregående). Så for meg ligger 3,5 år med undervisning i tysk og 3 år med spansk i bakhodet. Jeg skal innrømme at mye av tysken min er så og si borte nå, siden jeg begynte med spanskundervisning når jeg begynte på VGS. Noe annet som har forsvunnet en del fra meg er svensken min, da jeg "på en måte" er av svensk opprinnelse. Jeg har tross alt ikke svenske foreldre, men jeg er født og oppvokst der (flyttet til Norge da jeg var tre). Dette sitter heldigvis ganske godt, grunnet likheten mellom svensk og norsk. Og sist men ikke minst; japansk. Jeg strevde meg igjennom side opp og side ned med japanskundervisning; selvlæring, selvsagt. Dette går helt tilbake til 10. og 1.VGS så mye av dette er for lengst glemt. Jeg kunne hiraganaalfabetet og hadde begynt så smått på katakana. Jeg kunne skrive og forklare en nokså kort presentasjon av meg selv og hva jeg likte å holde på med. I tillegg kunne jeg basic "turistspråk" som: "Hvor kan jeg finne..", "Kan du forklare meg veien til.." "Jeg snakker ikke/dårlig japansk", "Jeg kommer fra Norge", "Unnskyld, jeg forstår ikke" med mer.

 

Jeg undres over hvor mange tegneblokker jeg har "tegnet opp" iløpet av mitt snart 19 år lange liv. Jeg vet godt at vi har flere kasser stående på loftet med skrablerier/tegninger fra når jeg var liten. I tillegg har jeg en god del liggende strødd på rommet mitt. Hvor mange blyanter har ikke jeg kjøpt? Hvor mange VISKELÆR? Gud, som jeg hater viskelær! De forsvinner alltid. Er det noe jeg ikke klarer å holde styr på; så er det det. Hvor mange fargeblyanter har jeg kjøpt? Tusjer? Penner. Tegneblokker. Og herregud så mye penger jeg har brukt på bly til trykkblyanter! Det er dødsdyyyyyrt.

 

Men nå hadde ikke jeg egentlig planlagt å komme med et så sinnsykt random innlegg, etter sånn 1-2 uker uten blogging. Men det bare.. glapp ut av meg.

Tumblr_lrgxu9i3um1qmlrpfo1_500_large

Hva holder du på med på fritiden?
Har du mye tid til venner og familie eller har du noe som tar opp all tiden din? 


Kommentarer

Jeg likte bildet :') Altså selve innlegget var veldig interessant også, det er så sykt sant at viskelær bare forsvinner x3

16.07.2012 01:44

Er det du som har laget bildet? Det var fint :)

Jeg har begynt å tegne litt igjen. Og jeg leser en del i perioder. Vet ikke om det er så mye mer nevneverdig, egentlig p

16.07.2012 11:42


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits