NM, camping, dyreparken og Hove!~

01.07.2012 00:30 / 2 kommentarer ..


Jeg sverger, jeg har så ufattelig mye å skrive om akkurat nå!

Jeg har nettopp kommet hjem etter en uke borte på andre siden av landet. Tilbrakte 3 dager i Stavern/Larvik og 6 dager litt utenfor Arendal.
Først var det korpstur, på camping. Vi deltok i NM i 3.divisjon på lørdag, hvor vi kom på 6.plass! Storfornøyd med det, da det var 14 deltagere. I fjor var det 11 deltagere, og vi kom på 9.plass, så vi har hatt en enorm forbedring! Nå har jeg dessverre avsluttet mine 10 år i skolekorps og innenfor kulturskolen på Os, men tro meg; jeg kommer tilbake. En gang!
Etter en fin dag på Høyt & Lavt Aktivitetspark ble mine år som skolekorpsmusikant avsluttet. Men jeg fortsetter som musikant på Manger FHS, og forhåpentligvis videre etter det, hvor nå enn jeg måtte ende opp.

Jeg har også vært på Hove! Har hatt en utrolig koselig uke med Kristian og Nina. Om vi så har slasket foran TV'en, spilt kort eller vært på alle slags konserter; så har ihvertfall jeg hatt det gøy! Takk for at min første Hovefestival blir om til et så godt minne. :3
OG jeg var i dyreparken! Med Kristian.. for andre gang i mitt liv. Jeg lover dere, har ikke hatt det så gøy på lengeee. :3 Sprang rundt som en tulling og tok bilder av dyrene (spesielt løvene, surikattene og ringhalelemurene). DE ER SÅ SØTE AT JEG DØØØØØØØØR. Holy moly, følte meg som en femåring med et kamera i hendene i.. bassenget. Om det gav noen mening? Hahahha, ohwell.

Det som er dumt er at jeg ikke finner ledningen til kameraet mitt, så jeg får ikke lagt ut noen bilder enda, uansett hvor mye jeg har lyst til det. D:  Så det får vente til senere, og dere skal også få litt oppdateringer på hva jeg har kjøpt iløpet av denne reisen, og litt i forkant!         .....(noen må holde meg borte fra butikker, ass. jeg går amok!)
Men igjen; jeg bruker instagram nokså aktivt, så legger ut noen bilder derfra. :3

Have funz!

 
ÅÅÅÅH, JEG VAR PÅ BILLY TALENT KONSERT BTW! Det var amazinggggggggg~ *-*
 
Tappert forsøk på å få et noen lunde "bra" bildet av korpset. Takk for alt, dere er en flott gjeng! :'3
 
Ensom på en Statoil langt uti huttiheita.. Etter et tappert forsøk på å prøve å komme meg fra Stavern til Arendal med buss.. og fire busskifter.
Jeg gav opp under det andre busskiftet, og stakkars Kristian og Nina måtte komme og hente meg. 

  
Hoveeeeee, lalala. Masse folk. >: 
 
Fått en intens kjærlighet for slush, og fikk overtalt kassedamen på kafesaken på Hove til å gi meg et halvliterskrus istedenfor et sånt lite glass, for dobbel pris. NOMNOMNOM
 
Bilde fra dyreparken på torsdag. :3
 
Neroooooo! Det var dødsgøy. :3  Om dere lurer på hvorfor jeg står såpass langt bak.. Jeg har klaustrofobi.

Stay tuneeeeed~ ouo 


Kommentarer
Kristin

DU VAR PÅ HOVE. OMG SÅ SJALU D:

11.07.2012 00:29

Kristin:
Hahaha, jaa var nok det. :3

16.07.2012 00:47


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits