Eksamen og nye extensions~

14.06.2012 13:15 / 2 kommentarer ..


 

Jeg holder nå på med forbereding til praktisk eksamen i design og arkitektur, som jeg har i morgen. Er litt redd for at det blir en vanskelig oppgave, men jeg tror det skal gå fint! Jeg føler selv at jeg har forberedt meg godt, og at jeg er klar nesten uansett hva som skulle bli oppgaven i morgen.

 

Fikk mine nye extensions i går! De er hele 62cm. lange, og siden jeg er så lav rekker de meg helt nedenfor buksekanten ._.
De er kjempegod kvalitet på (ihvertfall etter min mening)!
Bestilte dem fra Headkandy for under en uke siden, og tok bare 5 dager før jeg fikk dem! Svært fint og praktisk pakket sånn at man fikk åpne og se på én av extensionsene, sjekke fargen og kjenne på kvaliteten. Om man ikke liker de kan man sende de tilbake, så får man pengene igjen. Jeg ble overrasket når jeg åpnet den "prøvedelen", fordi det var sååå mykt!
I tillegg er de ikke slik som mange extensions er, altså tynnslitt i tuppene.
Disse er klippet rett av, så de er tykke og fine hele veien (måtte faktisk klippe dem i tuppene for at de ikke skulle være for beint klippet av!

De er ekte, kan farges og varmebehandles.
Anbefaler dem virkelig!

Har dere noe å gjøre på skolen nå- rett før ferien? 


Kommentarer
Tina Angelica

Hvor mye kostet de??

14.06.2012 14:52

Tina Angelica:
rundt 1100,- , tror jeg. c:

14.06.2012 15:33


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits