Ettersom tiden går..~

05.06.2012 14:08 / 2 kommentarer ..


Jeg er her igjen! Tilbake for fult denne gangen da (kan man ihvertfall håpe på). Jeg kan godt si det at den siste måneden har vært travel og at det har skjedd svært mye. Jeg la bloggingen på hyllen for en stund, sånn at jeg kunne fokusere på alt det andre som har skjedd i det siste. Jeg avsluttet russetiden min, nøt det fine været vi hadde her i en uke, hvor det var så varmt at jeg faktisk slet med å være ute midt på dagen, i solen (det ble faktisk ubehagelig etter en stund!), avsluttet et par kunstprosjekt, tok de to siste skriftlige eksamenene mine og reiste til Oslo med kjæresten min på konsert! Men jeg har ikke glemt dere eller bloggen, langt ifra.

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg blitt ganske flink til å bruke instagram. Så om du vil så kan du laste det ned på mobilen, og følge "mintweee" (med tre e-er). :3  Legger ut litt bilder fra den siste tiden~

 

Har kjøpt meg egen kornett! Sjeleglad for å endelig si at jeg har mitt eget instrument.
24 600,-  men kjøpte det på 25% så fikk det for 16 800,-  :3333

 

Deadmau5 konsert i Oslo spektrum 30 mai! Vi bodde tilfeldigvis på samme hotell som Justin Bieber.
Kan fint si at det var.. kaotisk.


Kurt Nilsen sov på hotellet der jeg jobber i helgen, så fikk sneket til meg en autograf! Hihi. 

Og hadde prøveeksamen i dag i Visuelle Kunstfag, så her er mitt resultat etter et forsøk på å illustrere sangen "Det bor en baker" (tid: 3timer).

 

Hvordan går det med dere?
Har dere mye å gjøre for tiden, nå før sommerferien? n_n 


Kommentarer

MODELLJENTE <3

12.06.2012 15:20

Anonym:
Jeg er ikke modell, om det var det du mente. :3

14.06.2012 12:56


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits