plexi-radering~

11.04.2012 14:10 / 1 kommentarer ..


Jeg har nå norsk for første gang på en og en halv mnd., noe som er passe slitsomt. Skal ha prøveeksamen neste onsdag (*sukk*), liker ikke.
Menja, vi holder på med plexi-radering i trykk og foto. :3  Det går ut på at man risser inn et bilde i et plexiglass, tar på noe som heter trykksverte(nesten som maling, bare at det ikke tørker så fort), tørker av så det bare er sverte i sporene der du risset, og trykker på fuktet papir. :3 Kjempegøy å jobbe med, selv om det er veldig slitsomt (tungt i lengden). Tok noen bilder, så dere får se. :3 


Har tegnet to forskjellige bilder, hihi.

Wæ, litt uklart, menja. Synes det var gøy å ta bilde av platene, siden de er gjennomsiktige. :'D

Under prosessen. Etter jeg har tatt trykksverte på, og har begynt å tørke det bort. Så ser man bildet mye tydligere i sporene. :3


Jeg tok ikke bilder av selve trykkene, fordi de ser finere ut når arkene har tørket. Men jeg prøvde å trykke med samme platen, bare med regnbuefarger.
Synes det ble kjempekult. :'D

Menja, straks ferdig på skolen, og vi diskuterer russenavn!
OH BTW, har ENDELIG klart å skaffe meg billett til kongeparken (landstreffet i stavanger), og det er under en mnd til vi reiser! :')) Ohgod. Skal være snill pike. >:

Har dere testet ut noen trykkteknikker? :3 


Kommentarer

waaaah gøy ouo

11.04.2012 14:17


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits