fem måneder, ferien, venner og familie~

10.04.2012 10:07 / 0 kommentarer ..


Jeg regner med at de fleste har fått med seg at det har vært påskeferie? Ja, tenkte meg det.


Vel, nå har det seg slik at jeg har brukt ferien til litt av hvert. Jeg har vært i byen (to dager på rad, faktisk!), og vært med noen av mine søte venner. Javiera hadde besøk av Emma, som jeg ikke hadde sett siden sist gang hun var hos henne (i høstferien, om jeg ikke husker feil). Så jeg hadde savnet dem begge! Jeg dro rundtom på kameraet hele tirsdag, men tok bare et par bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På onsdag kom tanten, onkelen, kusinen og fetteren min på besøk fra Oslo. Kusinen(5) og fetteren(2) min er så fantastisk søte, og det er egentlig veldig merkelig å følge med på hvordan de vokser opp. De reiste hjem igjen på søndag, da. Var trist å måtte si hadet igjen, med tanke på at jeg mest sannsynlig ikke får se dem igjen før i sommerferien. >:

 

Fredag 6. april var det fem måneder siden jeg og Kristian ble sammen. :3  Jeg fikk et kjempesøtt smykke av han, hihi. ( muu, har ikke tatt bilde av det. >: ) MEN! Jeg har bilde av ringen jeg fikk av han for snart en måned siden(oi, nå høres det ut som om jeg bruker han ; n ; DET GJØR JEG IKKE). Finefine ringen. :3 Og tenk jeg fikk den bare fordi jeg var flink å spille på konkurranse, og fordi han hadde lyst  ; u ;
OG istedenfor påskeegg elns så fikk jeg to pakker hver med både jordbær, bringebær og blåbær~ ouo   Verdens søteste kjæreste, sa du? HIHI, VET.

 

Men jeg sitter på skolebenken nå, og må jobbe med oppgaver. Ikke blogge, hahah.
Hejdå, sötiser!~ 


Kommentarer


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits