russeklær og hunger games~

23.03.2012 10:10 / 4 kommentarer ..


Da har også jeg, to uker etter de andre på skolen, fått russeklærne mine! Glad for at alt jeg bestilte var der, og at alt var i riktig størrelse og at det passet. :3  Hadde vært slitsomt om jeg måtte sendt inn og byttet osv...

Lalala, russebukse. :3 Var så skeptisk på størrelsen at jeg trodde jeg skulle dø når jeg sendte bestillingen. :'D  Men er mer enn fornøyd nok!

I dag skal jeg og Kristian på kino! Vi skal se Hunger Games, noe jeg gleder meg til. Jeg har lest bare halve boken, så er liksom ordentlig gira på hva som skjer videre.. Rakk aldri lese ferdig. Så Battle Royale her om dagen, fordi Kristian ikke ville være med på HG før jeg hadde sett den. Ripoff deluxe, menmen!

Noe er jeg ganske sikker på, ihvertfall. Battle Royale er nok fem ganger så blodig som Hunger Games. Japanere er galninger. :3

Anyways, gleder meg! Lalala.

Har du/skal du se Hunger Games? Eller Battle Royale? :3


Kommentarer
Ingerr

Åh, er nok enig at det er mere blod i den filmen, enn i HG..! Men ifølge boka er det mye blod i den også, spidda med et spyd og en som mister benet.. :s (Sier ikke hvem, tihi. Ødelegger jo filmen daa..)

23.03.2012 13:44
Little confused girl in a big confused world ★ http://fictionate.blogg.no

JEG MÅ FÅ TAK I RUSSEKORTET DITT <3, men tror jeg skal se Hunger Games og kanskje Battle Royal en vakker dag.

23.03.2012 21:21
Marie

Heija :)

Jeg lurer på om hvor du har kjøpt russebuksa? hvilken størrelse måtte du ha? hvar de akkurat eller målene? ;)

27.08.2012 21:18

Marie:
Heihei!
Jeg kjøpte min på www.russ.no, men husk at de forandrer modellene fra år til år! Så det er ikke sikkert at du finner den samme. Jeg kjøpte M, angrer slettes ikke. Man går i den to uker på rad, og jeg kunne absolutt ikke ha tenkt meg å hatt en mindre. Du sitter, springer og går i den (sover og, om dere har den knuten). Jeg bruker til vanlig 36/38 i bukser osv, såja. Jeg har nok ikke muligheten til å ta mål av den, fordi den ligger hjemme og jeg er på folkehøgskole!

Håper du finner ut av det. : D
- Sandra

29.08.2012 13:43


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits