skoleeeeee~

13.03.2012 13:33 / 6 kommentarer ..


Går det mot slutten av videregående, sa du? Jo, takk jeg merker det! Det gikk dårlig med meg på ÉN prøve, og kontaklæreren min får fnatt og tror jeg har gitt opp livet. Skjerpings, jeg har ikke tenkt til å slakke nå, når jeg snart er ferdig. Russetiden nærmer seg. Klærne er på vei, har allerede fått kortene. *sukk* Det er mye styr. Mye penger som går ut, og mye arbeid som ligger bak om man skal gjøre det "ordentlig". Det går bra da, tipper jeg.. til slutt. Vel, jeg er vel kanksje ikke den som er mest overentusiastisk når det kommer til akkurat dette her med russefeiringen. Jeg kommer fortsatt til å gå på skolen, spille i korps, på kulturskolen, være med vennene mine og kjæresten min. Ingenting skal hindre meg fra å gjøre som jeg vil, ikke engang russetiden. Det er ikke toppunktet i livet mitt, det er ikke det viktigste og gøyeste som kommer til å skje meg. Så; jeg vil ikke kaste bort titusenvis av kroner på tull og tøys. Jo greit, jeg har allerede brukt mer enn de fleste, men man må faktisk ut med en del om man vi ha russebil.

 

Vi tegner da, det er koselig. Vi skal holde på med et utsmykningsporsjekt der vi har fått hver vår plass på skolen som vi skal utsmykke. Jeg kommer til å ta utgangspunkt i en kunster, og lage et maleri ut av det. Håper det blir slik som jeg forestiller meg at det kommer til å bli!


se på meg, jeg har perler og krøller i håret!
jeg føler meg som en fe, ikke spør hvorfor. 

Vel, jeg får vel fortsette å jobbe..
Skal til Kristian etterpå! Gledet meg helt siden i dag tidlig når jeg reiste ifra han, for å dra på skolen. Meow.

Hva er ditt syn på russetiden?


Kommentarer

Aw, du er så søt! :(

13.03.2012 13:44

mabelfabel:

hihi, aw takk. :3

13.03.2012 13:56
Leah Renée Live, Laugh, Love http://Prinsesseleah.blogg.no

Kjempe fint bilde! Likte perlene og krøllene:) jeg har ikke vært russ enda og ikke vet jeg om jeg kommer til å bli det heller:)

14.03.2012 13:12

fin blogg! blir glad om du tar turen innom bloggen min/vennines! setter også STOR pris på kommentarer!<3

14.03.2012 18:52

du har fantastisk fint design , men er det gratis design , eller er det du som lager de , eller hvem er det som lager de ? heh for jeg har veldig lyst på et nytt design og dette er akkurat sånn jeg har lyst på :D

19.03.2012 21:32

Andrea :3:

takk skal du ha. :3

Det forrige jeg hadde(det rosa med sløyfer osv.) hadde jeg laget helt selv, fra bunnen av. Tok meg over 7 timer å lage, så nå når jeg skulle lage et nytt et fant jeg en mal på nettet, men jeg har laget det meste selv ^o^

22.03.2012 08:07


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits