komponering.. igjen?~

15.10.2011 20:31 / 3 kommentarer ..


Jeg har vurdert å begynne med komponering igjen. Jeg har vært med på et par prosjekt før, hvor jeg har skrevet musikk. Sanger, uten tekst; vel og merke. Har passe god kontakt med en ganske så kjent komponist, som heter Glenn Eirik Haugland. Tenkte jeg kunne skrive noen små sanger, eventuellt bare melodier, også kontakte han for videre veiledning. Har veldig lyst til å få til noe med noen av de jeg spiller med. Kanskje vi kunne spilt i ensamble sammen (en liten gruppe på ikke så alt for mange personer). Det hadde ihvertfall vært veldig gøy å prøve igjen, fordi det er ganske så interessant og lærerikt. MENJA ehe.

Sitter å prøver meg litt frem på keyboard, og klimprer på gitaren, så får se om jeg får til noe :3  Følte veldig for å komponere noe nå, så n_n

Tumblr_lsb7jxgujr1qejnhxo1_500_large

Hva gjør du på nååå?~
Har du noen gang skrevet en sang? n_n 


Kommentarer
Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer http://ungdomsperioden.blogg.no

Ser på tv ^^

15.10.2011 20:40
danny

begynn å komponer, det er stilig :3 tror du kan klare det fint!

jeeeg kjeder meg

og jeg har skrevet mange sanger, det visste du sikkert. høhø...

16.10.2011 11:17
Rebekka

ja!! begynn å komponere! så kan du vise nåke til oss på bloggen :))

heh, har prøvd,men gjekk RETT til helvete... d:

16.10.2011 16:53


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits