Inspirasjon~

30.04.2011 21:56 / 0 kommentarer ..


Fant ut at det kanskje er påtide å fortelle litt om hva jeg holder på med/er opptatt av? o.o

Jeg går da altså på StFo2, som er Studiespesialiserende med Formgivingsfag. Om du vil lese litt mer om linjen på akkurat den skolen jeg går på, se HER (det er en artikkel som ble skrevet i høst, der jeg og 5 andre fra samme linje som meg ble intervjuet). Hovedsakelig er egentlig linjen det samme som vanlig studiespeialiserende, eller gymnas for den del. Det som er i tillegg, er formgivningen. Altså kunst generelt~  Tegning, maling, tekstil/tre-arbeid, photoshop, typografi, trykk-teknikker og mye annet! Jeg stortrives, og er snart ferdig med mitt 2 år! Roma-turen jeg skal på om én uke, er klasseturen alle 2-klassinger reiser på (dette gjelder ikke bare Fusa, men andre skoler med denne linjen, også).

NOK OM DET! Over til hva jeg vil gjøre etter VGS.
Jeg vil bli kles-og interiør designer. Det er ihvertfall det jeg ønsker. Andre ting som hadde vært interessant, og som jeg fortsatt vurderer er ting som:  grafisk designer, spill-designer, stylist,  musiker, musikk-lærer (på kulturskole/privatlærer), anime/manga-tegner/skaper. Jeg har mange andre ting jeg tenker på, og det er ikke lett for meg å velge. Det at jeg er interessert i så mange forskjellige ting, gjør at valget mitt blir betydelig større.
Men, om jeg nå velger å gå for kles-og interiør designer;
Da går første året etter VGS til Folkehøyskole! Med musikklinje, på Manger. Kun ett år, vel og merke. Dette er fordi jeg trenger litt "pause", og tenketid.  Men jeg vil holde meg unna det å ta friår, fordi det er så lett å dette ut av "systemet", da D:
Etter det, er planen å ta videre utdannelse i Tokyo, helst i Harajuku. Grunnen til at jeg velger det, er ikke fordi det er mainstream. Det fordi jeg er interessert i å designe klær, smykker, ting og møbler som er annerledes. Tokyo vil da være den perfekte byen for dette, etter min mening.

Unnskyld for lang tekst! D:  Men jeg legger inn en del bilder nå, som er ren inspirasjon. Det kan godt hende at dere finner ut at dere liker noen av bildene, men andre ikke. Det kan ha med å gjøre at jeg har en så spesiell stil, at den går over flere ulike "faste stiler".
Here we go~
håper folk skjønte det at jeg elsker blonder, gammelrosa/beige/kremfage, sløyfer, frynser og skjørt som går opp til midjen *u*


Wow, ok. Mye tekst, mange bilder o_o
Tror dette blir sånn.. delt innlegg. Og jeg oppdaterer sikkert litt oftere, sånn at det ikke blir så mye på en gang D:
Om dere er interessert, da :3  Jeg synes det er gøy, hihi. Liker bilder av klær. Og som dere sikkert skjønner er jeg forelsket i skjørt og kjoler.  OG SKO, SKO MÅ FÅ ET EGET INNLEGG. Omg, føler meg som den.. moteopptatte freaken. Men jeg er ikke det, jeg bare liker fine klær, og kle meg fint.

Hva synes du om bildene? n_n
Likte du noen av dem spesielt,  


Kommentarer


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits