"Never Gonna Be Alone"~

16.04.2011 16:10 / 2 kommentarer ..


Jeg har en vane som er slik at alle sanger jeg hører, og liker, legger jeg til på favoritter på youtube. Så opp igjennom årene har det blitt en god del sanger og forskjellige artister/band. Og det hender ofte at jeg starter bakerst, og ser igjennom, bare for minnene sin del. Så nå kom jeg over en sang som det faktisk var ganske lenge siden jeg har hørt. Never Gonna Be Alone av Nickelback

Jeg fikk ikke lagt videoen til her på bloggen, fordi av enellerannen grunn har ikke youtube filmene kodene for å dele dem, lenger. Men HER kan du ihvertfall høre sangen, og se musikkvideoen.

Tumblr_liycjtue531qixtjoo1_r1_500_large
vel, jeg tror ikke jeg er den eneste som gråter av denne sangen.. langt ifra.


Kommentarer

De har jo det hvis du går på share så embed. Så kan du skifte størrelse og slik :)

16.04.2011 18:36

Anna:

jammen den share knapptingen var borte, den var ikke der den skulle >_>

16.04.2011 20:59


NAVN Husk meg?

EMAIL

BLOGGADRESSE

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Hej! Jeg er Sandra, men er også kjent som "mintwee". Jeg er fascinert av alt som har med kunst og musikk å gjøre, og elsker å holde på med alt kreativt. Jeg har alltid funnet asiatisk kultur interessant, og har derfor også blitt ganske glad i anime og manga. Jeg går nå siste året på Studiespesialisering med Formgivningsfag på Fusa VGS. Til neste år skal jeg gå på Manger Folkehøgskule på brasslinje, noe jeg ser svært fremt til! Senere i fremtiden har jeg lyst til å jobbe som kles- og interiørdesigner.

All min tid går til hobbyene mine, kjæresten min, skole og jobb.


Photobucket

hits